Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

september 2020

STURLA STÅLSETT & STØTTEAPPARATET (Ny dato pga Corona / u. Supersofa)

11. september @ 20:00 - 23:00
Kr.200
NB! AVLYST OG UTSATT DATO(TBA)!- "STURLA STÅLSETT & STØTTEAPPARATET

Gitaristen, låtskriveren og sangeren Sturla Stålsett har laget og spilt egen musikk siden 1980-tallet. Han var gitaristisk motor og låtsnekker i pønkbandet Fort & gæli på Elverum i 1979-82 og han var han sentral i bandet Skjønn Forening på midten av 80-tallet. Han debuterte som soloartist i 2014. På kveldens spilleplan står både flunkende nytt materiale og gammel årgang.

Les mer »

STEVEN WILSON QUARTET + SATURDAY CITY(Ny dato pga Corona)

25. september @ 20:00 - 23:00
Kr.200
1

Steven Wilson Quartet springer ut av Spellemannsprisvinnende Superfamily. Vokalist Steven Wilsons nye band setter hofter og lår i bevegelse med forkjærlighet for Rock’n’Roll og Soul. Anmelderfavoritten Saturday City spiller velklingende Americana med innslag av Power Pop og fengende harmonier.

Les mer »

oktober 2020

AMBROSIUS + GREVENS SAGBRUK (Ny dato pga Korona)

3. oktober @ 20:00 - 23:00
Kr.150
NB! AVLYST OG UTSATT DATO(TBA)!- AMBROSIUS GIR DEG FOLK´EFEST

Kall det Americana, Irsk, Folk Rock, Prog-Blues eller Disco-Funk for den del, stikkordet er at vi skal kose oss med alt vi kan putte i nettopp den musikalske feelgood-gryta til AMBROSIUS. Sammen med GREVENS SAGBRUK, som er et Oslo-basert bluegrass-band med sans for gamle, amerikanske låter om hjemmebrent og enkel kjærlighet, flagger de med Folk´e-Fest-Test før 17 mai.

Les mer »

ASK CAROL + THEO MYLING + KOALA QUEEN(Ny dato pga Corona)

10. oktober @ 20:00 - 23:00
Kr.150
ASK CAROL + THEO MYLIG + KOALA QUEEN

24/4 byr vi på 3 kreative eksotiske Rock og Pop-band som har svømt fra undergrunnen og opp i hver sin unike seilebåt. ASK CAROLs mystiske, multitaskende og verdensturnerende duosound, virker mer født i garage-rocka Detroit enn i vesle vinterkalde Tynset, hvor kraftig stemmegave kledd i ren og mørk indie-grunge lyd utvikler låter ingen har makne av. THEO MYLING ble tidlig eksponert, gjennom sin far, for flere bisarre cult band som Current 93 og Psychic TV. Dette resulterte i en ganske sær musikksmak, sammenlignet med de andre barna han vokste opp med på Bygdøy. I oktober så det unge ambisiøse rockebandet KOALA QUEEN dagens lys i sin godt besøkte debutkonserts form på Gamla, tuftet på 60/70-talls Rock & Roll, men i et mykere rockegitarbilde.

Les mer »

RUNE RUDBERG BAND(Ny dato pga Corona)

16. oktober @ 20:00 - 23:00
Kr.350
RUNE RUDBERG BAND

Country-sjef, danseband og Pop-legende Rune Rudberg sparker præriestøvet av Country-bastionen Gamla´s gamledager, med en heidundrandes konsertfest på lokalet. Med sitt 24. album siden gjennombruddet med "Ut Mot Havet" i 1988, kom «Old Country» i fjor med mer dyrking av countrymusikken han i alle år har servert med sitt band. Denne serveres med flere av hans største hits.

Les mer »

THREE SOULS: Single-slippfest med eksplosiv Funk (ny dato pga Korona)

23. oktober @ 20:00 - 23:00
Kr.120-Kr.180
THREE SOULS: Single-slippfest med eksplosiv Funk! 2

Three Souls´ funk-forkjærlighet for artister som D’Angelo, James Brown og Parliament-Funkadelic ender alltid i rytmisk sterke konsertfester hvor baser som 70’s grooveroots, swinger med Jazz, Rock og spontanitet. Fredag 20. Mars slipper de singelen «State of Mind», som skal markeres med en kveld du sent vil glemme ;-)

Les mer »

april 2021

STONEFLOWER slippfestkonsert + spesielt innviterte: OUTLASTED!

lørdag 17. apr, 2021 @ 20:00 - 23:00
Kr.200
Stoneflower Release Party w/ Special Guest Outlasted! 3

Er du glad i deilig 80-talls inspirert rock som er mer melodisk enn vanlig hardrock, men røffere enn poprock så er dette kvelden for deg! Stoneflower og Outlasted er to av de beste bandene innenfor sjangeren AOR (Adult Oriented Rock). Dette er flunkende ny og grensesprengende musikk med klare referanser til den melodiske hardrockens gullalder 80-tallet!

Les mer »

BÅRD CHRISTIANSEN + MILWAUKEE VIBRATORS (Ny dato pga Corona)

fredag 30. apr, 2021 @ 20:00 - 23:00
Kr.230
BÅRD CHRISTIANSEN

Bård Christiansen er ingen nykommer i norsk musikkbransje og har lenge vært en av landets fremste utøvere av Americana-Rock. Nettopp den som beveger seg ut av harde kår og inn i det røffere Country, Heartland og Rock´n´Roll-krøsset som Tom Petty, Steve Earle, Bruce Springsteen og Johnny Cash også har ridd livets highway gjennom. Låtskriver har han vært siden han var 13, men først høsten 2018 kom soloskiva med det kritikerroste albumet «Hard Workin Man»! Milwaukee Vibrators setter fart på Gamla fra første riff og løfter taket med PUBROCK av ypperste klasse.

Les mer »
+ Eksporter arrangementer