Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
1
lørdag 25. juni / 20:00

KRS SOUL STEW: 60-tallsk Bardansbart Soul & Funk-Party!

Pris: 240,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.240,-
Kjøp billett

9-manns partybanden KRS SOUL STEW lager bardansfest som i New Orleans, med unike gamle afrobeat-beat rytmer av både Northern & Motown Soul, Funk, Ska og R&B!

I New Orleans er det hælj og hæla-i-taket hver tirsdag, onsdag og torsdag, hvor det ikke minst i det karismatiske French Quarter, finnes ørten livemusikkbarer med spillesugne lokale musikerne som egger sine mer enn danseglade turister og innbyggerne ut på gølvet til langt utpå morrakvisten.

Sterkt inspirert av denne unike massesuggerende voodoo og amerikanske Jazz-party stemning, oppsto i Kristiansand, blåserekka og 9-mannsbandet KRS Soul Stew, med Soul-dronninga Klara Høeg på vokal i front. Siden 2018 har de fartet Norge rundt med autentisk 60-tallssoul og sin tolkning av moderne slagere i tidsriktig drakt. Høsten 2021 stod de og bak en hyllestkonsert til legenden Amy Winehouse på Kilden teater- og konserthus.

Musikerne har bakgrunn fra en rekke sjangere og band, som Ytre Suløens Jass-ensemble, Thom Hell, Blow – for Tom Waits, Christianssand Storband og Darkside Of The Force. Snart albumdebuterende vokalist Klara Høeg fra Oslo har og egen solokarriere og er utdannet i utøvende rytmisk musikk ved Universitet i Agder.

Sammen er KRS Soul Stew en sjelden oase gladmusikk, med et opphav som altfor sjelden høres live i Norge, men hvor denne Kristiansandgjengen har tatt ansvar for unike rytmer svart musikk som Northern Soul, Motown, New Orleans Funk, R&B og Ska som garantert vil få alle bein, dansbare eller ei til å røre seg.

WEB / FACEBOOK / INSTAGRAM

Detaljer

Dato:
25. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.240
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
25. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.240
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022