Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
AMUND MAARUD & LUCKY LIPS – Ekslusiv klubbkonsert og Vinyllansering av «Wolves»!
onsdag 29. juni / 20:00

AMUND MAARUD & LUCKY LIPS – Ekslusiv klubbkonsert og Vinyllansering av «Wolves»!

Pris: 325,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg Kr.375 i døra fra KL.20.00 - Konsertstart KL.21.00!
Kjøp billett

«En hyllest til Country og Americana»

Foto: Nikolai Grasaasen

Da Amund Maarud løftet opp telefonen for å spørre om bandet Lucky Lips, han hadde vært fan av i en årrekke, ville være med på å lage plate, åpnet det en helt ny verden for han. Den energiske gitarhelten Amund og Lucky Lips endte opp med å bli en musikalsk kraftpakke i skjæringspunktet mellom americana, blues og rock med sin debut «Perfect Stranger»(2018).

Etter utallige konserter er det endelig klart for oppfølgeralbumet «Wolves», som nå skal slippes på Maarudbrødrenes Snaxville Recordings,
der og Amunds bror, trommeslageren Henrik Maarud og i alle år har vært og er en viktig medspiller.

Gjør klart til store gitarer og følelsene utenpå jakka. Dette albumet fanger magien som oppstår når Amund & Lucky gjør det de elsker aller mest.

AMUND MAARUD & LUCKY LIPS – Ekslusiv klubbkonsert og Vinyllansering av albumet «Wolves»! 2Lp´en lanseres på 180 g vinyl med gatefold-cover i begrenset opplag i samarbeid med NPS Media/ Forhåndsbestil.no
Her ser du innsiden av coveret:

AMUND MAARUD & LUCKY LIPS – Ekslusiv klubbkonsert og Vinyllansering av albumet «Wolves»! 3

Albumet «Wolves» er en hyllest til Country og Americana:

 Låtemateriellet er signert både Amund alene og i samkomponering med Malin Pettersen og Kim E. Bergseth. Det låter enda mer dynamisk og albumet er kanskje tydeligere amerikansk i retningen denne gangen.

«Dette er plata der vi hyller country og americanamusikken som jeg vokste opp med. Med artister som Dwight Yoakam, Vince Gill, Tom Petty, Steve Earle og Respatexans på stereoen,» sier Amund.

AMUND MAARUD & LUCKY LIPS – Ekslusiv klubbkonsert og Vinyllansering av albumet «Wolves»! 4

Albumet er mikset og mastret av engelske Steve Evans, som har en CV som inkluderer flere av Robert Plant sine utgivelser. Lydbildet har vokst seg bredt og tydelig med steelgitaren ligger som en snikende fargelegger gjennom hele plata. Malin Pettersen, en av de virkelige spydspissene innenfor norsk americana de siste årene synger to låter solo og preger hele plata med sin fantastiske vokal og presise harmonier.

WEB / FACEBOOK: Amund / Lucky Lips / INSTAGRAM: Amund / Lucky Lips / SPOTIFY: Amund / Lucky Lips / YOUTUBE: Amund / Lucky Lips 

Detaljer

Dato:
29. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.325
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
29. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.325
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022