Laster Arrangementer
ASH & THORNS SLIPPFEST + OLAV RISAN

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 2. april / 19:00

ASH & THORNS SLIPPFEST + OLAV RISAN

Pris: 250,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.19.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.250,- Konsertstart KL.20.00!
Kjøp billett

Folk-duoen ASH & THORNS sammenlignes ofte med helter som Simon and Garfunkel og The Everly Brothers. OLAV RISAN fra Bluegrass-laget Drolsum Stasjon går solo inn i Americana-hjertet.

ASH & THORNS
som for alvor ble mer kjent i Norge etter at de gikk videre i The Voice med sin egen låt Signs, slipper ny musikk. Nå er de aktuelle med sin siste plate «Mosaic of Facts»! Allerede er singlene «Whiskey, Women, The Fall» og Missus Reed sluppet digitalt.

Etter TV-deltakelsen satt lovordene løst, og mange sammenlignet Ash & Thorns med artister som Simon and Garfunkel og The Everly Brothers. Nå ønsker de å vise frem sin egen musikk med ei plate som favner bredt sjangermessig – alt fra drivende ballader med sløye gitarsoloer til jazzete låter med intrikate harmonier. Folk-duoen fra Oslo har funnet et tidløst musikkuttrykk som henter inspirasjon fra artister som Gillian Welch og The Milk Carton Kids og som utfyller den stadig mer populære norwegicana-bølgen med sin tradisjonelle tilnærming til americanamusikken og nakne orkestrering.

ASH & THORNS SLIPPFEST + OLAV RISAN 1

Med Mosaic of Facts tar Ash & Thorns et steg ut i et mer åpent musikalsk landskap. Sangene og tekstene har blitt mer nyanserte, og vi hører skråblikket på samfunnet som man kan finne hos artister som Jason Isbell. Dette er ikke protestsanger, sier de selv på baksiden av LP’en. Likevel er det en god dose samfunnskritikk å spore i de nye låtene på skiva. Rasmus Dugstad sin karakteristiske og poetiske måte å skildre mørke faser av livet er bærende for flere av tekstene.

ASH & THORNS SLIPPFEST + OLAV RISAN 2

Ash & Thorns består av Rasmus Dugstad fra Ås og Rolf Mørck fra Eide på Nordmøre. Gutta begynte å spille sammen i 2018 og slipper nå sitt tredje album på fire år. Debutplata Live at The Bokshoop (2019) var et ekte og upolert album som ifølge Tidens Krav «tok oss med til Badlands-filmen av Terrence Malick. Eller kanskje til et Huckleberry Finn-Landskap, flåteseilende ned Mississippi…»

I mars 2020 varmet Ash & Thorns opp scenen for Darling West like før landet stengte ned og i januar 2021 kom deres første studio-plate River of Wrongs ut. Midt i en pandemi, uten mulighet for å spille konserter. Heldigvis fikk bandet spilt flere konserter mot slutten av fjoråret og de er nå veldig klare for å spille sin nye musikk for publikum.

WEB / FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

 

ASH & THORNS SLIPPFEST + OLAV RISAN 3

OLAV RISAN
Siden 2010 har Olav Risan spilt i bluegrassbandet Drolsum Stasjon fra Hønefoss.
I 2016 slapp de «Opptur» som hadde listinger på blant annet NRK P1 og fremdeles har en del spilletid.

Nå er det tid for solosatsing. Nå med engelske tekster. Første single «Grateful» fra det kommende soloalbumet handler om gleden av å være takknemlig og stolt av noen. Spilt inn, mikset i og produsert av Daragh Wearen

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY

Detaljer

Dato:
2. april
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250

Detaljer

Dato:
2. april
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250