Laster Arrangementer

« All Events

ASK CAROL + THEO MYLING + KOALA QUEEN (Ny dato pga Corona)

lørdag 6. feb, 2021 @ 20:00 - 23:00

- Kr.150
ASK CAROL + THEO MYLIG + KOALA QUEEN

ASK CAROL + THEO MYLIG + KOALA QUEEN

Lørdag 6 Februar 2021, byr vi på 3 kreative eksotiske Rock og Pop-band som har svømt fra undergrunnen og opp i hver sin unike seilebåt.

ASK CAROLs mystiske, multitaskende og verdensturnerende duosound, virker mer født i garage-rocka Detroit enn i vesle vinterkalde Tynset, hvor kraftig stemmegave kledd i ren og mørk indie-grunge lyd utvikler låter ingen har makne av.

THEO MYLING ble tidlig eksponert, gjennom sin far, for flere bisarre cult band som Current 93 og Psychic TV. Dette resulterte i en ganske sær musikksmak, sammenlignet med de andre barna han vokste opp med på Bygdøy. I oktober så det unge ambisiøse rockebandet

KOALA QUEEN dagens lys i sin godt besøkte debutkonserts form på Gamla, tuftet på 60/70-talls Rock & Roll, men i et mykere rockegitarbilde.

ASK CAROL + THEO MYLIG + KOALA QUEEN 1

Det er hardt å holde seg objektiv når en skal fortelle om et så unikt og fargerikt band som Ask Carol, så det tar vi å driter i og skriver heller at denne multitaskende duoen har forheksa oss helt.. – De foreslår The Kills, The XX, Lana del Rey og TwentyOnePilots, men for vår del en helt uvesentlig sammenlikning når spenningen i deres originale verk bruser øra og smilebåndet svært nært sammen.

 

 

Hvem er de mystiske folka her ? er første tanke.. -Duoens stemme og lyd virker mer å være fra garage-rocka Detroit enn vesle vinterkalde Tynset, hvor Karoline utfolder seg med bad-ass gitar, bass og perk i henda. De melankolsk rene gitarreverbtonene og det mørke indie-grunge-fuzza soundet hadde stemt godt med de skitne bilindustriveggene i den forefallende byen der, men når trommis/gitarist/keyboard/sampler og Trondheimstrønder Ask drar fra Majorstuveien på Oslos vest til nord i Østerdalen, for å så låtjern med Karoline, så låter avlinga eksotisk og unorsk.

Med 6 singlelåter og en 5 spors EP på Spotify siden den NRK A-listede singledebuten «Nobody Knows» i 2016 til fjorårets «Shining Bright», er det og fascinerende at debutkonserten ble holdt i Korea´s hovedstad Seoul og at de nær spiller like mye i Asia som i Norge. Med gigs i Japan og 10-gigs turné for 2. gang på Filipinene nå i februar, er man ikke forundret over at de og greide å komme seg med på South-By-South-West i Austin, Texas 2 år på rad, men mest kult blir det endelig å få sett de på Gamlas scene i april :-)

Ask Carol på Web / Facebook / Instagram / Spotify / Youtube

THEO MYLING

ASK CAROL + THEO MYLIG + KOALA QUEEN 2

Theo ble tidlig eksponert, gjennom sin far, for flere bisarre cult band som Current 93 og Psychic TV. Dette resulterte i en ganske sær musikksmak, sammenlignet med de andre barna han vokste opp med, på Bygdøy. Etter hans periode, fra 7-9 år, med konstante mareritt, fikk han et større fokus, og en rar fascinasjon for de mystiske og underbevisste sidene ved seg selv. Denne fascinasjonen har senere blitt et hovedelement i hans måte å lage musikk.

Theo har vært innom mange forskjellige, musikalske uttrykk gjennom livet. Etter 8 år som klassisk fiolinist, 10 år som metal-trommeslager, og 5 år som vokalist og produsent i weird-popbandet Teddy and The Love Gang, startet han sitt ferske soloprosjekt.

Her går han under navnet Theo Myling. Sjangeren kan beskrives som en miks av dream-pop, indie-rock og neo-soul. Hans debut singel skal bli sluppet til sommeren 2020.

Theo Myling på Facebook / Instagram / Soundcloud / Youtube
/
KOALA QUEEN
KOALA QUEEN ser dagen lys 2

I oktober så det unge ambisiøse rockebandet Koala Queen dagens lys i sin godt besøkte debutkonserts form på Gamla. Med base i sitt tidligere prosjekt Charlotte & Thieves, etablerte de seg med beryktede live-opptredener og 60/70-talls Rock & Roll i Oslo for 3-4 år siden. Med Koala Queen har de satt inn et moderne lydbilde hvor rocke-gitarene har myknet til større fokus på vokal og melodisk stemning, uten å lukke den non-chalante sløye garasjedøra helt.

Som koalaen er sjangeren rock utrydningstruet, men som støtteorganisasjon er Koala Queen del i redningsarbeidet.

Koala Queen på Spotify  Facebook  Instagram

Detaljer

Dato:
lørdag 6. feb, 2021
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 6. feb, 2021
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement: