Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
Konsertforestilling 1 KL.17.30 + Konsertforestilling 2 KL.20.00: ASK CAROL + THEO MYLING
lørdag 4. september / 17:30

ASK CAROL + THEO MYLING: – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / BEGRENSET BILLETTSALG PÅ TICKETMASTER (= PS! Se salgslenker under =), EVT PÅ DØRA, OM IKKE UTSOLGT!
Kjøp billett

ASK CAROLs mystiske, multitaskende og verdensturnerende duosound, virker mer født i garage-rocka Detroit enn i vesle vinterkalde Tynset, hvor kraftig stemmegave kledd i ren og mørk indie-grunge lyd utvikler låter ingen har makne av.

THEO MYLING har et større fokus, og en rar fascinasjon for de mystiske og underbevisste sidene ved seg selv. Denne fascinasjonen har senere blitt et hovedelement i hans måte å lage musikk på.

Grunnet Covid 19 er det opprinnelige konsertarrangementet KL.21.00 flyttet flere ganger, men nå både avlyst og gjenoppstått i 2 nye konsertforestillinger KL.17.30 og og 20.00 med ny billettpris du finner salgslenker til her:

KONSERTFORESTILLING 1: DØRENE ÅPNES KL.17.30  –
KONSERTSTART KL.18.00: Billetter (ID 20) Kr.200,- på Ticketmaster

/
KONSERTFORESTILLING 2: DØRENE ÅPNES KL.20.00 –
KONSERTSTART KL.20.30: Billetter (ID 20) Kr.200,- på Ticketmaster

Billettforsalget på Ticketmaster stenger 1 time før dørene åpnes til hver av konsert forestillingene. Følg da med på Gamla eller facebookeventet om billettsalg i døra. Begge våre intime og like konsertforestillinger har begrenset billettsalg med 2-4 mannsbord eller flere, men hvor og de som har kjøpt billett alene plasseres med avstand ved, om ikke ledig på våre få single plasser. Er man fler fra samme husstand kan de samles tettere rundt samme bord.

ASK CAROL + THEO MYLING + KOALA QUEEN

Lørdag 4 september 2021, byr vi på 2 kreative eksotiske Rock og Pop-band som har svømt fra undergrunnen og opp i hver sin unike seilbåt.

ASK CAROLs
s mystiske, multitaskende og verdensturnerende duosound, virker mer født i garage-rocka Detroit enn i vesle vinterkalde Tynset, hvor kraftig stemmegave kledd i ren og mørk indie-grunge lyd utvikler låter ingen har makne av.

THEO MYLING ble tidlig eksponert, gjennom sin far, for flere bisarre cult band som Current 93 og Psychic TV. Dette resulterte i en ganske sær musikksmak, sammenlignet med de andre barna han vokste opp med på Bygdøy. I oktober så det unge ambisiøse rockebandet

ASK CAROL + THEO MYLIG + KOALA QUEEN 1

«Det er hardt å holde seg objektiv når en skal fortelle om et så unikt og fargerikt band som Ask Carol, så det tar vi å driter i og skriver heller at denne multitaskende duoen har forheksa oss helt..»
Sitat: «Gamla Booking»
– De foreslår The Kills, The XX, Lana del Rey og TwentyOnePilots, men for vår del en helt uvesentlig sammenlikning når spenningen i deres originale verk bruser øra og smilebåndet svært nært sammen.

Hvem er de mystiske folka her ? er første tanke.. -Duoens stemme og lyd virker mer å være fra garage-rocka Detroit enn vesle vinterkalde Tynset, hvor Karoline utfolder seg med bad-ass gitar, bass og perk i henda. De melankolsk rene gitarreverbtonene og det mørke indie-grunge-fuzza soundet hadde stemt godt med de skitne bilindustriveggene i den forefallende byen der, men når trommis/gitarist/keyboard/sampler og Trondheimstrønder Ask drar fra Majorstuveien på Oslos vest til nord i Østerdalen, for å så låtjern med Karoline, så låter avlinga eksotisk og unorsk.

Med 6 singlelåter og en 5 spors EP på Spotify siden den NRK A-listede singledebuten «Nobody Knows» i 2016 til fjorårets «Shining Bright», er det og fascinerende at debutkonserten ble holdt i Korea´s hovedstad Seoul og at de nær spiller like mye i Asia som i Norge. Med gigs i Japan og 10-gigs turné for 2. gang på Filipinene nå i februar, er man ikke forundret over at de og greide å komme seg med på South-By-South-West i Austin, Texas 2 år på rad, men mest kult blir det endelig å få sett de på Gamlas scene i april :-)

Ask Carol på Web / Facebook / Instagram / Spotify / Youtube

THEO MYLING

ASK CAROL + THEO MYLIG + KOALA QUEEN 2

Theo ble tidlig eksponert, gjennom sin far, for flere bisarre cult band som Current 93 og Psychic TV. Dette resulterte i en ganske sær musikksmak, sammenlignet med de andre barna han vokste opp med, på Bygdøy. Etter hans periode, fra 7-9 år, med konstante mareritt, fikk han et større fokus, og en rar fascinasjon for de mystiske og underbevisste sidene ved seg selv. Denne fascinasjonen har senere blitt et hovedelement i hans måte å lage musikk.

Theo har vært innom mange forskjellige, musikalske uttrykk gjennom livet. Etter 8 år som klassisk fiolinist, 10 år som metal-trommeslager, og 5 år som vokalist og produsent i weird-popbandet Teddy and The Love Gang, startet han sitt ferske soloprosjekt.

Her går han under navnet Theo Myling. Sjangeren kan beskrives som en miks av dream-pop, indie-rock og neo-soul. Hans debut singel ble sluppet til sommeren 2020.

Theo Myling på Facebook / Instagram / Soundcloud / Youtube

Detaljer

Dato:
lørdag 4. sep, 2021
Tid
17:30 - 22:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 4. sep, 2021
Tid
17:30 - 22:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022