Laster Arrangementer
BÅRD CHRISTIANSEN

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 30. april / 21:00

AVLYST, KJØPTE BILLETTER REFUNDERES! CHRISTIANSEN + MILWAUKEE VIBRATORS

Pris: 230,- / ID 20 År! / Facebook-event / KONSERTEN ER AVLYST! BILLETTER REFUNDERES BILLETTKJØPERNE AV TICKETMASTER!
Kjøp billett

KONSERTEN ER AVLYST! BILLETTER REFUNDERES BILLETTKJØPERNE AV TICKETMASTER!

KONSERTEN ER AVLYST! BILLETTER REFUNDERES BILLETTKJØPERNE AV TICKETMASTER!

 

Åpningstidspunkt er flyttet til KL.21.00
Begrenset billettsalg kun på Ticketmaster for sittekonsert med Korona-tilrettelagt bordservering!
Om konserten blir utsolgt på Ticketmaster, blir det ekstrakonsert KL.18.00!
Konserten er flyttet fra 30 Apr. 2020 til 30 Apr.2021! Kjøpte billetter gjelder! Billetter kjøpt før 300420 kan refunderes.

Meld oss om du har videresolgt dine billetter til redplanet@gamla.no senest innen KL.12.00 på konsertdag!
Billettkjøper kan melde oss hvem hen har kjøpt billett til og ønsker å sitte i gruppe sammen med innen KL.12.00 på konsertdag.
Ankom så i gruppe sammen med billettkjøper som har kjøpt din billett.
Kontakt oss på: redplanet@gamla.no

 

Bård Christiansen er ingen nykommer i norsk musikkbransje og har lenge vært en av landets fremste utøvere av Americana-Rock. Nettopp den som beveger seg ut av harde kår og inn i det røffere Country, Heartland og Rock´n´Roll-krøsset som Tom Petty, Steve Earle, Bruce Springsteen og Johnny Cash også har ridd livets highway gjennom. Låtskriver har han vært siden han var 13, men først høsten 2018 kom soloskiva med det kritikerroste albumet «Hard Workin Man»! Milwaukee Vibrators setter fart på Gamla fra første riff og løfter taket med PUBROCK av ypperste klasse.

 

Bård har vært rocker siden de tidlige tenåra da han frontet bandet Brainless. På midten av 90-tallet ble det full gass med oppstarten av The Carburetors som han var første vokalist i. Fra Chuck Berry-Boogie og britisk Pub-Rock bar det videre til noen år i Nittedalsbandet Rabbagastene som oste av lidenskaplig Country Punk, før han gikk solo i 2012 og startet The Evidence som han fikk 2 topp plasseringer på NRK Urørt med.

«You Will Fit» er en av de låtene og som åpner «Hard Workin Man» og som har fått mer enn hyggelige omtaler fra ledende Roots-Rock-eksperter som Øyvind Rønning i Dagbladet, Robert Sætervik i NRK Radio Rock og Erik Valebrokks musikkblogg «Mitt Liv Som Erik».

Den ivrige musikkbloggen The Wilhelmsens tar han kanskje mest på kornet når de skriver at: «Bård Christiansen kan fort oppleves som helt typisk, men det er bare helt til vi skjønner at «typisk» er selve greia, og at det er den greia vi alle er ute etter når oppgjørets time kommer. Typisk rock’n’roll med alle de riktige elementene i seg. Mye Amerika – the land of plenty, litt hjerte utenpå den åpne skjorta, litt nordisk blues, og en dose god låtskriving.»

Sammen med sitt eminente band som består av gitarheltene Eivind Staxrud og Terje Kjørlaug, samt Tommy Hjelvin på trommer og Tore Kneppen på bass, har han bl.a. gjort support for Blackberry Smoke på Rockefeller og konserter i Tyskland, hvor og album-singlene «You and I» og «I Wanna Know Ya» er blitt A-listet på radio. Med seg har han og Monica Rennan Hjelle på kor og Einar Thorbjørnsen på keyboard.  Nå står Gamla for tur og vi ser frem til å innlede natt til 1. mai med vaskeekte Rock og Americana!

Bård Christiansen på Facebook / Web / Instagram / Spotify / Youtube

BÅRD CHRISTIANSEN 2

MILWAUKEE VIBRATORS
setter fart på Gamla fra første riff og løfter taket 30. april med PUBROCK av ypperste klasse.

Bandet ble stiftet 2012 for å tilfredsstille folk som liker The Inmates, Dr. Feelgood, George Thorogood – og med litt krydder fra sørstatene. Med dette utgangs punket kan til og med bestefar få rockefot.

Medlemmene av bandet har spilt sammen i flere tiår i ulike band som, The Contenders, The Playmates, The PowerPack , The Carburetors, Willy B og 12 bar boys.

Vokal/gitar: Johnny Eriksen.
Trommer: Rune Sigvartsen:
Gitar: Tom Schumann.
Bass: Terje Bryn.
Piano: Stein Kulseth.

Milwaukee Vibrators på Facebook

Detaljer

Dato:
fredag 30. apr, 2021
Tid
21:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.230
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
fredag 30. apr, 2021
Tid
21:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.230
Kategori for Arrangement: