Laster Arrangementer
BERSERK BASTARDS

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
onsdag 15. juni / 20:00

BERSERK BASTARDS

Pris: 250,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00, konsertstart KL.21.00
Kjøp billett

Jordomseilerne Berserk Bastards fyrer av startskuddet for sommeren 15. juni, med nytt singleslepp på Gamla samme dag.

Berserk Bastards har vært i studio og spilt inn et nytt album som kommer i løpet av høsten. Bli med på urfremføringen av singelen og det nye albumet live. Bli med å feire at sommerferien er i gang i ekte Berserk Bastards stil..!

Denne konserten er også din mulighet til å oppleve bandet live for siste gang i Oslo før vokalist og frontmann Fredrik A. Juell setter seil og seiler vest mot solen på nye eventyr!

BERSERK BASTARDS 1

Sist dette historiske og verdensomseilende sjømannslag av et band, hadde konsert var i juni 2019, også da på Gamla og i forbindelse med NPS Music´s vinyllansering av deres beryktede «Sailing Away»-album fra 2012, som da kun kom på CD. Med på innspilingen var svirebrødre som: Michael Krohn (Raga Rockers), Bjørn Müller (Backstreet Girls), Petter Pogo (Jokke og Valentinerne), Bebe Risenfors (Tom Waits), Alex Rosen.

Ved vinyllanseringen i 2019 hadde gutta ligget i dvale lenge, fått barn, skilt seg, blitt eldre, reist jorden rundt. Nå etter pandemidvalen er de igjen ekstremt klare for en ny konsertfest, før det blir mer seiling ute på de syv hav. Tittelsporet «Sailing Away» var da en hyllest til de som aldri kom tilbake etter den forrige Berserk-ekspedisjonen. Sangen ble fremført i minnestundene til de to norske som omkom.

Sangene på Sailing Away ble til om bord på seilbåten Berserk i 2008. Frontmann Fredrik Andreas Juell var kokk på skuta som seilte fra Puerto Rico i Karibia og gjennom Nordvestpassasjen . NRK lagde en TV serie i 6 episoder om seilasen hvor Jarle Andhøy var kaptein.

BERSERK BASTARDS 2

Nå er NRK i gang om å lage et portrett av Fredrik og vil bl.a. gjøre opptak på konserten 15.juni. Siden sist er de og blitt bannlyst av Facebook som har lagt ned forbud mot facebook og instagramsiden dems da det går da ikke an å ha et navn med Bastards i der, måru skjønne så klart..- men musikken kan heldigvis fortsatt høres her på:
SPOTIFY og YOUTUBE

Se og mer info om Berserk Bastards på NPS Music´s sider:

Detaljer

Dato:
15. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
15. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement: