Laster Arrangementer
BERSERK BASTARDS -Verdensomseilende rockere gir ut ekslusiv vinyl 4

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 6. juni / 19:00

BERSERK BASTARDS – Releaseparty av ekslusiv vinyl

Pris: 200,- / 20 år (ID-plikt) / Facebook-event / Billettsalg Kr.200,- i døra fra KL.20.00 - Fri Entré ved forhåndskjøp av vinyl
Kjøp billett

Historiske, verdensomseilende og oppdagelsesreisende Berserk Bastards gir for første gang, ut vinyl av deres beryktede «Sailing Away»-album fra 2012. Eksklusiv vinyl (opplag kun 100 stk.), med takk i coveret og 2 stk gjestelisteplasser til konsert med bandet på Gamla i Oslo torsdag 6. juni.

Historiske, verdensomseilende og oppdagelsesreisende Berserk Bastards gir for første gang, ut vinyl av deres beryktede «Sailing Away»-album fra 2012.
Eksklusiv vinyl (opplag kun 100 stk.), med takk i coveret og 2 stk gjestelisteplasser til konsert med bandet på Gamla i Oslo torsdag 6. juni.

Forhåndsbestill eksklusiv pakke og sett navnet ditt på prosjektet

Berserk Bastards ber opp til fest og feiring på Gamla i Oslo for å feire utgivelsen av albumet «Sailing Away» på vinyl. Dette blir en eksklusiv konsert hvor alle de som har forhåndsbestilt albumet får 2 stk gjestelisteplasser hver. Gutta har ligget i dvale lenge, fått barn, skilt seg, blitt eldre, reist jorden rundt og er nå ekstremt klare for en fest.

BERSERK BASTARDS -Verdensomseilende rockere gir ut ekslusiv vinyl 1

Berserk Bastards liker fest så dette er en festutgivelse spesielt for de 75 første som bestiller denne pakken og blir med på festen. Alle de som forhåndsbestiller albumet får navnet sitt under «special thanks» i coveret på vinylen for å gjøre dette til en helt spesiell og personlig utgivelse for dere.

Konserten er på Gamla torsdag 6. juni kl 20.00.

Vi gleder oss enormt til å spille, feste og feire med dere!

Denne eksklusive pakken inneholder:

* 1 stk. eksklusiv vinyl (140g) 
* De 75 første får navnet sitt i coveret
* 2 stk gjesteplasser til konsert på Gamla
* Inkludert frakt 

ForhåndsbestillVinylen blir levert senest 31.07.2019.

Albumets eksotiske historie:

Sangene på Sailing Away ble til om bord på seilbåten Berserk. Frontmann Fredrik Andreas Juell var kokk på skuta som seilte fra Puerto Rico i Karibia og gjennom Nordvestpassasjen  .
NRK lagde en TV serie i 6 episoder om seilasen hvor Jarle Andhøy var kaptein.

På turen fra Puerto Rico og på kryss og tvers i de karibiske farvann skrev Stephen Lapierre og Fredrik Andreas Juell alle sangene til albumet.
Fredrik møtte Stephen på Marina Hemmingway på Cuba. Stephen var der med den amerikanske båten «FUBAR». Fra da tok den musikalske delen av eventyret virkelig form.

Låtskrivere Fred og Stephen lot seg inspirere av havet og livet ombord, og jammet frem låter, riff og melodier med den karibiske sola i ryggen og lokal rom på nattbordet. Etter diverse sing along versjoner på dekk gjennom resten av ekspedisjonen, fant låtene sin naturlige form både lyrisk og melodisk. Etter denne vellykkede, men ekstreme seilasen, fortsatte Fred med å reise verden rundt for å spille inn låter til albumet. Innspillingene ble gjort i Havanna, Boston, Nashville, Praha og Oslo. Tilbake i hjemlandet 12 måneder senere, etter en vellykket ekspedisjon, ble bandet Berserk Bastards satt sammen og låtene spilt inn hos Kim A.Modalsli i Sunflower Studio, Oslo. En dramatisk brann i lydstudioet satte innspillingene på vent. I tillegg forsvant de originale demoene opp i røyk.

Vinteren 2010 fortsatte arbeidet med å ferdiggjøre låtene. Berserk Bastards dro til Praha og Sono Records, et studio som har jobbet med bl.a. David Bowie, Linkin Park, Limp Bizkit, Living Colour og mange andre kjente internasjonale artister. Med produsent og lydtekniker Milan Cimfe og strykere fra Praha Symfonikerne ble albumet finurlig skrudd sammen. Musikken bærer preg av omgivelsene den ble skrevet i, og kan ikke bli beskrevet som annet enn god gammeldags piratmusikk som fenger og innbyr til fest.

Tittelsporet «Sailing Away» er en hyllest til de som aldri kom tilbake etter den forrige Berserk-ekspedisjonen. Sangen ble fremført i minnestundene til de to norske som omkom.
Med på innspilingen har vi: Michael Krohn (Raga Rockers), Bjørn Müller (Backstreet Girls), Petter Pogo (Jokke og Valentinerne), Bebe Risenfors (Tom Waits), Alex Rosen, Dr. Erik m.fler.

Albumet er produsert av Kim A Modalsli og Bjørn Magne Hansen sammen med lydtekniker Milan Cimfe.
Hør Berserk Bastards frontman Fred´s sjømannshistorie bak låtene

Vinylproduksjon, forhåndsbestilling og konsertarrangementet gjennomføres i samarbeid med pr-byrået og portalen NPS Music,
som jobber aktivt med å fremme norsk musikk.
Web  Facebook

Berserk Bastards på Facebook  / Web

BERSERK BASTARDS -Verdensomseilende rockere gir ut ekslusiv vinyl 3

Detaljer

Dato:
torsdag 6. jun, 2019
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
torsdag 6. jun, 2019
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: