Laster Arrangementer
CULT KAOS m/ ANNA SAHARA + SIMON MOHOLT & PILGRIM

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 6. mai / 19:30

CULT KAOS m/ ANNA SAHARA + SIMON MOHOLT & PILGRIM

Pris: 200,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.19.30, konsertstart KL.20.30
Kjøp billett

CULT KAOS
er et unikt kunstnerfelleskap i Oslo bestående av både band og artister med egen label og plateselskap som denne kvelden frontes av Anna Sahara + Simon Moholt & Pilgrim

CULT KAOS
huser 10+ grupperinger i spennet mellom Hip Hop, Rock, R&B og Pop, samt DJ´s, video og TV-regissører o.a kunstnere, frontet av artisten Simon Moholt, som inviterer deg til konsert med noen av de på Gamla fredag 6.mai.
WEB / FACEBOOKINSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE 

CULT KAOS m/ ANNA SAHARA + SIMON MOHOLT & PILGRIM 1

SIMON MOHOLT & PILGRIM:
ble startet i 2019 etter at Simon hadde gått den 720 km lange pilgrimsreisen til Santiago De Compostella, på søken etter tekster og inspirasjon til det som ble bandet Pilgrim. Intensjonen ble å kombinere folkets musikk (folkemusikk) og folkets stemme (hip hop musikk), til en spirituell, mystisk og magisk opplevelse.

Bandet er tekstbasert med mye fokus på tradisjonelle og melodiøse komposisjoner. Til tross for ingen offisielle utgivelser spilte Pilgrim i løpet av det harde konsert året 2020 og 2021 på John Dee, Parkteateret, Nordic Black Theater og Prindsen Hage ++.

Frontfigur Simon Moholt har tidligere gitt ut 5 soloalbumer som poet og hip hop produsent. Han har fått skryt for sine tekster og egenskaper med anmeldelser fra bl.a. Arvid Skancke-Knutsen, som vant årets musikkjournalistikk-pris i 2021. Arvid skrev en større artikkel med intervju kalt ‘’Heisen til Himmelen’’ på ballade.no i mars 2021, hvor han meldte:
‘’Du skriver uvanlige, og ofte uvanlig gode, tekster på norsk.’’

Pilgrim oppstår denne kvelden i ny og fargerik oppsetting m/ Simon Moholt: Vokal og gitar / Gert Rasmus Aanje: Trommer / Jo Inge Nødset: Bass / Adrian Veland: El-Gitar / Bechs: Fiolin og Piano

FACEBOOKINSTAGRAM / SPOTIFY

CULT KAOS m/ ANNA SAHARA + SIMON MOHOLT & PILGRIM 2

ANNA SAHARA – «DØDELIGHETENS KONTRASTER:

22. april 2022 slipper Anna Sahara sin nye EP «Meduza» som vil ta deg med på en emosjonell reise gjennom dødelighetens store kontraster formildet på intet annet enn bergensk. Motvilje, sjalusi, hevn, maktbalanse, individualitet og kvinnelig seksualitet utgjør kildene for inspirasjon til de fem nye låtene.

Den 26 år gamle artisten fra Bergen har med andre ord ikke lagt stikkordet «kaos» på hylla, hvilket har vært en rød tråd i hennes tidligere låter.

«Meduza» bringer likevel med seg nye elementer, og vi vil få innslag fra både Melody Hamre og Kingsley Anowi.

For å gi den nye EP’n en presentasjon og feiring verdig, inviteres det til konsert på Gamla fredag 6. mai kl. 20:30. Konserten holdes i regi av Cult Kaos, hvor også Cult-artist Simon Moholt vil innta scenen.

CULT KAOS m/ ANNA SAHARA + SIMON MOHOLT & PILGRIM 3

FACEBOOKINSTAGRAM / SPOTIFY

Detaljer

Dato:
6. mai
Tid
19:30 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
6. mai
Tid
19:30 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: