Laster Arrangementer
CUPID GIRL SLIPPFEST + ZUEVA

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 17. mars / 20:00

CUPID GIRL SLIPPFEST + ZUEVA

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.200,-
Kjøp billett

Toward Records har slippfest for Indie Pop-kometen CUPID GIRL + support ZUEVA!

CUPID GIRL SLIPPFEST + ZUEVA 2

CUPID GIRL (Foto William Rodahl)
har kun utgitt to singler så langt og har allerede fått omtaler internasjonalt. Med hennes originale gitarriff og selvlærte produksjon ferdigheter dypdykker hun inn i indie landskapet med følelser og mot. Julie Engelsviken er navnet bak – og ikke la deg lure av kunstnernavnet, for musikken legger vekt på den mørke siden av kjærligheten på en ærlig, energisk og selvsikker måte.

Musikkblogger som «Bands of Tomorrow» og «She Makes Music» utropte den nyeste singelen hennes som den perfekte indie-pop hymnen for de unge.

Med inspirasjon fra band som «The Smiths», «Talking Heads», «Blood Orange” og “Snail Mail” serverer hun drømmende, nostalgiske vibber i en moderne drakt, pakket inni drevene rytmer, synther og gitarriff.
Den perfekte sommerpakken som får deg til å danse på solfylte dager eller sene kvelder.

Cupid Girl gav ut debutsingelen i sommer videre oppfulgt av en sterk andre singel på selveste valentinsdagen med låttittel “You couldn’t get enough”. Denne fikk overskrift på blant annet “Bands of Tomorrow” og ble A-listet på Radio Revolt. “You couldn’t get enough” ble også anbefalt på P3’s Urørt.

“You couldn’t get enough” er ei sånn type låt som får ein til å drøyme om sommar i byen og bar asfalt. Denne låta får deg ut av vinterdepresjonen!”
– Radio Revolt

Cupid Girl følger opp singelen “You couldn’t get enough” og utgir hennes tredje singel “Blue monday” 18.Mars. Hennes tredje singel feires med en releasekonsert på Gamla 17.mars. Like etter kommer debut EP-en hennes “Stages of Healing” med utgivelsesdato 29. April.

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY

CUPID GIRL SLIPPFEST + ZUEVA 3

ZUEVA (Foto Marcus Edvardsen)
er en kvinnelig artist og produsent som lager musikk innenfor indie-pop sjangeren presentert i et mangfoldig lydbilde. Hennes særegne vokal er kjernen i hennes musikalske uttrykk og den røde tråden i hennes narrativ.

Zueva er oppvokst i kontrastfulle omgivelser da hun som 8-åring flyttet fra St.Petersburg til Larvik, men det var først i Oslo låtskrivingen startet. I år annonserer Zueva sin debut EP “5:1”.

Zueva har fått raus omtale i inn-og utland siden hennes debut i 2019 i bla. Bands of Tomorrow, NBHAP, Lock magazine, NPS Music og 730, samt listing på NRK p3.

– “Et navn, der har fanget vores opmærksomhed, er den norsk/russiske sangerinde Zueva der virkelig har evne tilat kombinere hendes kulturelle erfaringer med sit store musikalsketalent.”
(Bands Of Tomorrow, 2021)

Musikkvideoen “preying on me” med skuespiller Henrik Holm ble nominert til “Beste norskemusikkvideo” av Bergens Internasjonale Filmfestival (BIFF) i 2021. På scenen stiller hun med et elektronisk oppsett, kombinert med et musikalsk spenn fra den rolige og akustiske“glow” til energiske og suggerende “over the edge”.

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
17. mars
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
17. mars
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: