Laster Arrangementer
DÅRLIG HJORT (N) + BRAINCOATS (Swe) + THE REGENT (N)

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 22. september / 19:00

DÅRLIG HJORT (N) + BRAINCOATS (Swe) + THE REGENT (N)

Pris: 200,,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

DÅRLIG HJORT er en æddabædda punktrio som spiller osloråkk. Alle medlemmer har vokst opp i en stereotypisk Disneyfilm; ingen fedre som stakk av, ingen mødre på trygd, og ingen brekte ben. Hvis du kjører angst, frustrasjon og sentimental nostalgi i en blender, heller på fengende melodier, energiske hooks og en god slump fuzz er du i nærheten av Braincoats. Blant norges tigheste punkband troner Trondheimsbaserte Regent.

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200,- I DØRA FRA KL.19.00.
Forsalg Ticketmaster.no Kr.200 (inkl. Kr.20 bill.avg.)
FACEBOOK-EVENT

DÅRLIG HJORT (N) + BRAINCOATS (Swe) + THE REGENT (N) 1

DÅRLIG HJORT
er en æddabædda punktrio som spiller osloråkk. Alle medlemmer har vokst opp i en stereotypisk Disneyfilm; ingen fedre som stakk av, ingen mødre på trygd, og ingen brekte ben.
Folk sier musikken minner om «de som hadde den derre american idiot» eller «litt sånn oslo ess aktig». Sjøl går bandet med olajakke, baseball caps og skulle ønske de var bedre på skateboard.

Dårlig Hjort har lagt bak seg noen gode år. Debutalbumet «Kunne vært verre» kom i jan-16 og plasserte bandet som et kultivert punkensemble på den norske konsertscena:
Høyenergiske shows med kleine vitser, allsang og heiarop, mye vreng og mer til, men alt med en lystig og poppa attitude.
I Oktober-17 fulgte EPen «..eller penga tilbake», som ble sluppet på et utsolgt Revolver (Oslo). Kritikkerne/besservisserne liker musikken og publikum liker showene, noe som har ført til +/- 50 konserter siste årene.

Nå er de tilbake på høstturné, hei hvor det tour, og avslutter ballet på nyoppussede Gamla 22. september. Dette blir den største konserten bandet gjør i 2018.
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8
DÅRLIG HJORT (N) + BRAINCOATS (Swe) + THE REGENT (N) 2

Support: BRAINCOATS (første konsert i Oslo noensinne)
Hvis du kjører angst, frustrasjon og sentimental nostalgi i en blender, heller på fengende melodier, energiske hooks og en god slump fuzz er du i nærheten av Braincoats. Soundet er for old-school til å være new-school, men også for new-school til å være old-school. La oss kalle det soundtracket til en kjempefet kveld midt i en kjip break-up.

Braincoats oppstod på den svenske vestkysten i 2011, har spilt mer enn 100 shows i over ti land og sluppet to EPer og to album som sammen har nærmere en halv million avspillinger på Spotify. De har delt scener med band som Millencolin, Refused, og Me First and the Gimme Gimmes. Dette blir deres første Oslobesøk noensinne, og gutta i Dårlig Hjort er helt over seg over storbesøket.
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 6  DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2  DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8

DÅRLIG HJORT (N) + BRAINCOATS (Swe) + THE REGENT (N) 3Support: The Regent
Blant norges tigheste punkband troner Trondheimsbaserte Regent. Med politiske tekster som sparker oppover bidrar bandet til å spre ordet om en klode i fritt fall og dens korripte ledere. Debutplata ,Political Fiction, er et høykonsentrert politisk manifest pakket i en melodisk og aggressiv bonanza. Sluppet i oktobeer 2018 høstet albumet strålende kritikker og etablerte bandet i både inn- og utland som en hardtarbeidende og fremadstoremende kvartett.

På scena leverer bandet et show proppfullt av musikalsk overskudd som appellerer til både svette punkere i moshpiten og de mer beskuende og kritiske publikummer med halvliteren i vinkel.
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8

Detaljer

Dato:
lørdag 22. sep, 2018
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200,

Detaljer

Dato:
lørdag 22. sep, 2018
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200,