Laster Arrangementer
DIN VÅTE DRØM + THE PRICKS

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 25. mars / 19:30

DIN VÅTE DRØM + THE PRICKS (ALLER SISTE KONSERT!)

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.19.30 - Forsalg Ticketmaster Kr.200,-
Kjøp billett

Din Våte Drøm + The Pricks leverer groovy og glødende Retro-Rock de suksessrikt har finni på sjæl! The Pricks gjør sin avskjedskonsert!

DIN VÅTE DRØM
ble dannet i 2012, av fire venner som gikk på samme skole og drømte den samme drømmen – om å levere dansbar og uhøytidelig rock til alle som ville ha det, og helst noen til.

Bandets faste lineup består av Eilert Berre Ellefsen (vokal, gitar), Sigurd Semb Mikkelsen (trommer, vokal) , Sindre Deshington (gitar), og Magnus Baumann (bass)

DIN VÅTE DRØM + THE PRICKS 1

Inspirert av et knippe Oslohelter som deLillos og Jokke synger bandet på norsk, med ektefølte tekster om fest og kjærlighet og det i mellom. Prosjektet har ført til en lang rekke ekstatiske helaftener på Oslos utesteder. Din Våte Drøm har spilt på steder som John Dee, Uhørt, No. 53 og Verkstedet.

Nå – ti år etter den spede begynnelsen – er de klare for å plante hælene ettertrykkelig i taket på Gamla sammen med The Pricks. En kjærkommen mulighet til å danse og drømme seg bort på et herlig smekkfullt gulv.

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY

THE PRICKS
Rockebandet The Pricks (Oslo, Norge) ble dannet høsten 2017 i Sandvika og består av Gert Aanje (vokal, gitar), Gråbb Hanssen (trommer), Bog Randen (gitar), Reidar Liell Rokseth (keyboard) og Unni Bendigtsen (bassgitar). Inspirert av Classic British Rock-bevegelsen og British Invasion, har musikken et lydmessig tidspreg av 60- og 70-tallet.

Bandet går også innom sjangrene Psykedelia, prog-rock og melankolsk pop. Bandet er inspirert av en rekke band, blant annet Supergrass, David Bowie, Led Zeppelin, The Doors, Bob Hund, Suede og The Beatles.

DIN VÅTE DRØM + THE PRICKS 2The Pricks spiller ungdommelig energisk rocke-musikk. Bandet har spilt haugevis av konserter over det ganske land på anerkjente spillesteder som John DEE, Musikkflekken, Kroa i Bø og Rockefeller. Pricks har vært support for flere kjente artister, inkludert Di Derre og Bernhoft i perioden 2018-2019.

I diskografien finnes 3 singler og 2 EP-er der alt ligger ute på de ordinære musikkstrømmetjenestene. 25. Mars 2022 gjør bandet sin aller siste konsert sammen med Din Våte Drøm på Gamla i Oslo. Dette blir en feiring av bandet, musikken og de drøye 3 årene som har gått.

WEB / FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
25. mars
Tid
19:30 - 23:00
Kostnad:
Kr.200

Detaljer

Dato:
25. mars
Tid
19:30 - 23:00
Kostnad:
Kr.200