Laster Arrangementer
1

« All Events

lørdag 7. november / 20:00

DODY OBAMS Release-Party m/ Mike Looke, Ghanana, OMZ, DJ King George VIII

Kjøp billett / 150-200,- / ID 20 År! / Facebookevent / TICKETMASTER + I DØRA MM. UTSOLGT

Begrenset billettsalg for sittekonsert med Korona-tilrettelagt bordservering!
Billetter Kr.200 / studentpris Kr.150 inkl bill.avg (medbring studentbevis!)
Om utsolgt blir det ekstrakonsert KL.17.30!

KONSERTSTART KL.20.30

Kjøper du billetter for flere kan vi lettest plassere dere i gruppe om dere møter opp i lag :-)
Videreselger du billettene dine til mindre grupper, er det tipp topp om du mailer oss :-)
Er du syk, vær vennlig, bli hjemme i gest til dine medmennesker! TAKK for at du tar hensyn!
Registrering i døra for evt. Covid-smittesporing med QR-kode via din mobiltelefon.

Dody Obams er en afrotrønder som skriver og synger afrobeat låter. Han beskriver seg selv som en glad og positiv person, og det er den viben han liker å formidle gjennom låtene sine. Dans og rytme har alltid vært en del av oppveksten hans – uten musikk ville alt i verden vært stille. Folk lurer ofte på hvor han henter inspirasjon til sangene sine fra. «Foruten det jeg ser rundt meg er det er ofte litt vanskelig å svare på fordi hver sang jeg skriver har sin egen historie, og det trenger ikke å være noe personlig bak sangene» sier han.

Dody Obams har tidligere gitt ut EP’en STOP THE TIME som inneholdt 7 låter innen sjangeren Pop/RnB. EP’en finner du på Spotify og på alle digitale plattformer. Nå har Dody Obams valgt en ny musikalsk retning, nemlig afrobeat. Han har fordypet seg i denne sjangeren og laget/skrevet 13 låter som har hjulpet han med å utvikle seg som musiker.

Det nye albumet heter DODY OBAMS 2.0 hvor han har hatt et godt samarbeid med KZ prod (en produsent i Burundi) som har laget 90 % av alle beatene og ENCY SUANTE som er en produsent i Trondheim som står bak miksing og mastering av låtene.

Dody Obams har også invitert med 4 flotte artistkollegaer som er Hip Hop/R&B/Pop-duden MIKE LOOKE, Afrobeat-kompis GHANABA og EDM-artisten OMZ fra LA som har vært med på 4 av de 13 låtene.
I tillegg stiller DJ King George VIII som rytmisk ryggrad for de alle.

Dody har allerede sluppet ut 3 singler, Circuit, Make me sing og For life, fra albumet du og kan finne på videokanalen hans.

Albumet DODY OBAMS 2.0 er etter hans mening det beste han har gjort så langt i sin karriere og er nå tilgjengelig på alle digitale plattformer. Det er godt tatt imot av fans både i Norge og utenlands. Albumet har blitt spilt på flere radioer og tv’er i mange forskjellige land i Afrika, blant annet Kongo, Uganda, Rwanda, Burundi osv.

Scenen er stedet hvor han føler seg hjemme – han elsker følelsen av å stå på scenen og dele energien med publikum. Han gleder deg derfor mye til 07.november hvor han skal spille konsert live på GAMLA Konsert & Scene, med et show han alltid kommer til å huske da det er startpunktet på en karriere innen afrobeat.
Facebook / Instagram / Spotify

Detaljer

Dato:
7. november
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.150-Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
7. november
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.150-Kr.200
Kategori for Arrangement: