Laster Arrangementer
1

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 7. november / 20:00

UTSOLGT! Se ekstrakonsert KL.17.30!- DODY OBAMS RELEASE-PARTY m/ Akuvi, Anna-Lisa Kumoji, Ghanaba, OMZ, DJ King George VIII

Pris: 150-200,- / ID 20 År! / Facebook-event / TICKETMASTER + I DØRA MM. UTSOLGT
Kjøp billett

Begrenset billettsalg for sittekonsert med Korona-tilrettelagt bordservering!
Billetter Kr.200 / studentpris Kr.150 inkl bill.avg (medbring studentbevis!)

KONSERTEN ER UTSOLGT – EKSTRAKONSERT KL.17.30 (WebFacebook)

KJÆRE KONSERTGJEST ???
:
DODY OBAMS KONSERTER KL.17.30 (fortsatt billetter igjen) https://www.ticketmaster.no/event/651547
+ KL.20.00 (Utsolgt) GÅR SOM PLANLAGT I KVELD LØRDAG 7 NOVEMBER!
:
Konsertene vil avvikles som del av veien mot en kontrollert nedstengning av vår drift grunnet pandemiens kommende lockdown mandag kveld.
:
Du skal vite at du skal være trygg hos oss i vår konsertsal hvor vi gjør det ytterste i å holde avstandskrav mellom dere ved ankomst og hvor dere i billettluka blir geleidet til bord og sitteplass av Gamlas arrangementvert. Vi trenger imidlertid noe hjelp av dere for å gjøre dette så smidig mulig. Se under konsertidene her:
:
EKSTRAKONSERTENS TIDER:
KL.17.30: Dørene åpner m/ DJ King George VIII
KL.18.00: Showtime Dody Obams m/Akuvi + Anna-Lisa Kumoji -The Artist + Ghanaba + OMZ
KL.19.30: Takk for at du kom ?
:
DEN UTSOLGTE HOVEDKONSERTENS TIDER:
KL.20.00: Dørene åpner m/ DJ King George VIII
KL.20.30-22.00: Showtime Dody Obams m/ AkuviAnna-Lisa Kumoji + Ghanaba + OMZ
:
HA MUNNBIND PÅ VED ANKOMST GAMLA;
:
Vi gleder oss til kveldens konsert med DODY OBAMS og hans fine artistvenner og smiler et stort 1000 ? TAKK om du hjelper oss med følgende:
:
Har munnbind på i det du ankommer Gamla, evt i kø til du framme i døra, via din mobiltelefon har registrert vår QR-kode for pålagt smittesporing, skannet forhåndskjøpt eller betalt billett og blitt anvist til sitteplass av vår arrangementsvert, hvor munnbindet kan fjernes.
:
Samt tar munnbind på når du skal til/fra din anviste sitteplass for toalett, røyke eller går hjem.
I konsertsalen har vi bordservering hvor våre bartendere tar opp bestilling på tegn fra deg.
PS! Er du syk, er du vennlig om du blir hjemme i gest til dine medmennesker!
TAKK for at du tar hensyn ?
:
TIL DERE SOM VIL SITTE SAMMEN I GRUPPE:
Kjøper du billetter (ID 20) for flere kan vi plassere 2, 3 eller 4 pers sammen, etter smittevernrestriksjonenes avstandskrav, om de møter opp i lag.

Dody Obams er en afrotrønder som skriver og synger afrobeat låter. Han beskriver seg selv som en glad og positiv person, og det er den viben han liker å formidle gjennom låtene sine. Dans og rytme har alltid vært en del av oppveksten hans – uten musikk ville alt i verden vært stille. Folk lurer ofte på hvor han henter inspirasjon til sangene sine fra. «Foruten det jeg ser rundt meg er det er ofte litt vanskelig å svare på fordi hver sang jeg skriver har sin egen historie, og det trenger ikke å være noe personlig bak sangene» sier han.

Dody Obams har tidligere gitt ut EP’en STOP THE TIME som inneholdt 7 låter innen sjangeren Pop/RnB. EP’en finner du på Spotify og på alle digitale plattformer. Nå har Dody Obams valgt en ny musikalsk retning, nemlig afrobeat. Han har fordypet seg i denne sjangeren og laget/skrevet 13 låter som har hjulpet han med å utvikle seg som musiker.

Det nye albumet heter DODY OBAMS 2.0 hvor han har hatt et godt samarbeid med KZ prod (en produsent i Burundi) som har laget 90 % av alle beatene og ENCY SUANTE som er en produsent i Trondheim som står bak miksing og mastering av låtene.

Dody Obams har også invitert nære og godt etablerte norske artistkollegaer som TV, musikal og Neo-Soul søstrene Akuvi og Anna-Lisa Kumoji + Afrobeat-kompis GHANABA + LA EDM-artisten OMZ  til å både solo spille sine hits og være Dody´s duopartnere.
I tillegg stiller DJ King George VIII som rytmisk ryggrad for de alle.

Dody har allerede sluppet ut 3 singler, Circuit, Make me sing og For life, fra albumet du og kan finne på videokanalen hans.

Albumet DODY OBAMS 2.0 er etter hans mening det beste han har gjort så langt i sin karriere og er nå tilgjengelig på alle digitale plattformer. Det er godt tatt imot av fans både i Norge og utenlands. Albumet har blitt spilt på flere radioer og tv’er i mange forskjellige land i Afrika, blant annet Kongo, Uganda, Rwanda, Burundi osv.

Scenen er stedet hvor han føler seg hjemme – han elsker følelsen av å stå på scenen og dele energien med publikum. Han gleder deg derfor mye til 07.november hvor han skal spille konsert live på GAMLA Konsert & Scene, med et show han alltid kommer til å huske da det er startpunktet på en karriere innen afrobeat.
Facebook / Instagram / Spotify

Detaljer

Dato:
lørdag 7. nov, 2020
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.150-Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 7. nov, 2020
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.150-Kr.200
Kategori for Arrangement: