Laster Arrangementer
kaspara

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 23. januar / 17:30

AVLYST, KJØPTE BILLETTER REFUNDERES! KASPARSA single slippfest + Jenny Zett!

Pris: 150-200,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

KONSERTEN ER AVLYST GRUNNET KORONA-SITUASJONENS USIKRE ARRARANGEMENTSGJENNOMFØRING!
BILLETTER REFUNDERES AV TICKETMASTER!

Kontakt Gamla: redplanet@gamla.no

KASPARA
slipper sin andre singel Våken 23. oktober. Dette skal feires med slippkonsert på Gamla fredag 6. november. Med seg har hun sitt kjærkomne band og sammen byr de opp til en festaften pakket inn i fengende melodier og drømmende produksjoner.

kaspara er en norsk artist og singer/songwriter basert i Oslo. Musikken hennes beveger seg i et norsk pop-landskap inspirert av nordiske musikere som blant annet Veronica Maggio, No. 4 og Fay Wildhagen. Den er nær, ærlig og leken. Sårbar, men samtidig mektig. Låtene skjuler forskjellige historier og er laget for å forsterke de beste, men også de tyngste stundene i livet. Hvis du lytter nøye, vil kanskje historiene også føles som dine egne.

KASPAEA single slippfest + Jenny Zett

I september ga kaspara ut sin debutsingel Tilfeldig. Låten ble blant annet listet på Radio Nova, som anmeldte låten med: «Nordisk pop på sitt beste». Debutsingelen ble feiret med utsolgt releasekonsert på Linderud gård, som kan mimres tilbake til i musikkvideo til Tilfeldig.

I oktober slipper kaspara sin andre singel Våken – en ærlig og mektig låt om de kjipe følelsene som holder deg våken. ”Vi blir hele livet fortalt at vi kan bli hva enn vi ønsker. Vi er en generasjon som drømmer stort. Jeg tror derimot på veien mot en drøm at de fleste vil møte stunder der man tviler. Tviler på seg selv og på målet man har satt. Sammenligner seg selv med andre. Føler seg liten. Føler at man ikke er bra nok. Følelser som holder deg våken. Som har holdt meg våken” – kaspara
Facebook / Instagram / Spotify

KASPAEA single slippfest + Jenny Zett 1

JENNY ZETT
er en Oslo-basert låtskriver og artist med låter om de følelsene vi kanskje ikke prater så mye om, som tar utgangspunkt i tankevekkende situasjoner og øyeblikk.

Høsten 2019 slapp artisten sin debutsingel «Throwing Rocks», hvor hun ville ta et oppgjør med den ubevisste bruken av hersketeknikker hun opplevde rundt seg. I slutten av august 2020 slapp hun «Freeze» som handler om å holde tilbake når sjanser byr seg, hvor et begjær bak tilbakeholdenheten underbygges av både tekst og arrangement. Musikken ligger i singer/songwriter-landskapet med elementer fra alternativ pop. Inspirasjoner for låtskriveren er artister som Dodie, Highasakite, Aurora, Fink og Coldplay.
Facebook / Instagram / Spotify

Detaljer

Dato:
lørdag 23. jan, 2021
Tid
17:30 - 19:30
Kostnad:
Kr.150-Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 23. jan, 2021
Tid
17:30 - 19:30
Kostnad:
Kr.150-Kr.200
Kategori for Arrangement: