Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
EVERBLOOM VALLEY (debutkonsert) + THE TERNAL PAGE + PERFEKT DEFEKT 1
fredag 20. mai / 19:00

EVERBLOOM VALLEY (debutkonsert) + THE ETERNAL PAGE + PERFEKT DEFEKT

Pris: 200,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.19.00, konsertstart KL.20.00
Kjøp billett

EVERBLOOM VALLEY
oppstår med sin første single, i asken av nedlagte The Pricks hvor frontmann Gert Aanje´s nye rocka ess har lyder av Californias 60-tall, britisk 70-tall og nyere årgangs-Rock / THE ETERNAL PAGE slører det til med sent 60-talls inspirert Psykedelia / PERFEKT DEFEKT skranglemixer Punk, Rock og Blues med pedalen i bånn!

EVERBLOOM VALLEY (debutkonsert) + THE TERNAL PAGE + PERFEKT DEFEKT

EVERBLOOM VALLEY
er en ung og frisk rockekvartett fra vinteren 2022. Bandet spiller spennende og energisk rock med nikk til det californiske 60-tall, britiske 70-tall og til eminente band som Super Grass og Motorpsycho.

Everbloom Valley består av Gert Aanje på vokal og bass, Tomas Pereira på gitar, Reidar Liell Rokseth på orgel og Alf Kippersund Nordseth på trommer. Gert og Reidar har tidligere spilt i rockebandet The Pricks, som både har hatt konserter innelands og utenlands. Alf kan man også høre som trommeslager i bandet Villskudd, og Tomas og Reidar har sammen spilt i bandet Bøljen tidligere,

Med den kommende ep-en «Bound for Mexico», som slippes 24. juni, er bandet klart for sine første konserter våren og sommeren 2022 og en europaturne i slutten av september.

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

EVERBLOOM VALLEY (debutkonsert) + THE TERNAL PAGE + PERFEKT DEFEKT 2

THE ETERNAL PAGE:
er et psykedelisk rockeband fra Oslo, sterkt inspirert av lyder fra sent på 60-tallet.  Kvintetten skaper et forvirrende, vakkert og svevende utrykk gjennom instrumenter og vokal.

Sangtekstene er godt plantet i esoteriske temaer, flytende eksistens og det abstrakte ved å være til. Instrumentalene understreker dette med et surrealistisk lydbilde. Kanskje annerledes, men også nostalgisk. The Eternal Page er et ekko fra en tid som for lengst er forbi.

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY

EVERBLOOM VALLEY (debutkonsert) + THE TERNAL PAGE + PERFEKT DEFEKT 3

PERFEKT DEFEKT:
Med lave ambisjoner og høye forventninger befinner Perfek Defekt seg i en skranglende blanding av punk, rock og blues, og med pedalen i bånn er de klar til å gi håp og varme.»

FACEBOOK / INSTAGRAM

Detaljer

Dato:
20. mai
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
20. mai
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022