Laster Arrangementer
FABIAN NOOR - Slippkonsert! 1

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 15. februar / 20:00

FABIAN NOIR – Slippkonsert!

Pris: 200,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

Billetter i døra fra Kl.20.00 Kr. 200 i døra Forsalg: Kr.150 (+8,40 avg) på TicketCo Facebookevent Filmatiske Fabian Noir´s 10-mannsbande feirer slippet av sitt ambisiøse store debutprosjekt «Men Without Women» og overøser Gamla med sexy, svett og sydende Blues-Psychedelisk Funk i et groovy hav av eksperimentiell avant garde og klassisk 70´s & 80´s Rock. Tekstene er skrevet av Fabian Kjeldsberg og Daniel Fosnes Hansen, spilt inn i Stable Studios i Oslo og sluppet på Cracker Factory Music. Med beundring for…

Billetter i døra fra Kl.20.00 Kr. 200 i døra
Forsalg: Kr.150 (+8,40 avg) på TicketCo
Facebookevent

FABIAN NOOR - Slippkonsert!

Filmatiske Fabian Noir´s 10-mannsbande feirer slippet av sitt ambisiøse store debutprosjekt «Men Without Women» og overøser Gamla med sexy, svett og sydende Blues-Psychedelisk Funk i et groovy hav av eksperimentiell avant garde og klassisk 70´s & 80´s Rock. Tekstene er skrevet av Fabian Kjeldsberg og Daniel Fosnes Hansen, spilt inn i Stable Studios i Oslo og sluppet på Cracker Factory Music.

Med beundring for store forfattere som Ernest Hemingway (1927) and Haruki Murakami’s (2014) og deres egne noveller også kallt “Men Without Women”, har Fabian Noor dykket ned i kjærlighetens livsmørke fortvilelse og håp. Dette utbasuneres av 10 musikalske inspirasjons-dråper, rørt sammen på is, helt over et cocktailbær av ambisjon og servert iskaldt i krystall. Resultatet er slående smakfullt med en pirrende sensuell aroma.

Gjennom en rekke applauderte konserter på Østlandet har de gjort seg bemerket som et sterkt liveband som virkelig er verdt å få med seg.
Bandet debuterte på Oslo-festivalen Under The Bridge i juli 2017 arrangerte sammen med MESH, utestedets første rockekonsert i bakgården til nærmest fullt hus. Etter en serie med vellykkede konserter utover høsten og vinteren på bl.a. Ingensteds, Oslo, Verkstedet, Oslo og Artilleriverkstedet, Horten, begynte bandet å skrive sin første offisielle utgivelse.

Fabian Noir på Spotify
Fabian Noir på Facebook
Fabian Noir på Instagram /@Fatboyfamous 

Detaljer

Dato:
fredag 15. feb, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
fredag 15. feb, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: