Laster Arrangementer
FANGER I FLYT + LØVETANN

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 12. mars / 20:00

FANGER I FLYT + LØVETANN

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.200,-
Kjøp billett

FANGER I FLYT og LØVETANN spytter sterke norske tekster rett i mikrofon oppå et tøft lag Skandi-Rock med svære refreng, fete riff og buldrende rytmeseksjon, rett fra hofta!

FANGER I FLYT + LØVETANN 1
FANGER I FLYT
2021 var ikke bare mørketid og pandemi, men da folk gikk skremt rundt hushjørnene med munnbind og håndsprit i lomma, kom kanskje tidenes største musikk-nyhet. Da slapp det mytiske bandet Fanger i Flyt sitt første hele album «Nede for telling». Et album med alle sangene de har laget de siste 10 årene. En real twistpose med hele 11 spor! Det er litt over en låt i året. Da må det jo være bra saker! Og det er det.

Fanger i Flyt er en 4-manns rockemastodont fra Oslo med et sjangerdefinert, men likevel særegent og ekte uttrykk. Referanser til stonerock kan anes i de tyngre låtene, mens andre graviterer mer mot skandirock eller tidlig punk. Fanger i Flyt byr på svære refrenger, fete riff og gitarsoloer, en buldrende og drivende rytmeseksjon – og alt med en uttrykksfull vokal og norske tekster, noe som gir musikken en helt egen signatur.

Her er de i action fra sist de spilte på Gamla i april 2o16:

FANGER I FLYT + LØVETANN 2

Og hvem er disse kara i Fanger i Flyt da? spør du. Ja, åra har gått og svaret er at de er ektemenn, fedre, fotballtrenere, dugnadsldere, klassekontakter og folk med ni til fem jobb, men under alt dette er de fortsatt noen enkle rocke-sjeler som bare vil spille og ha det gøy. Og det skal de på Gamla den 12 mars 2022, hvor de lover deg en konsert med beste konfekten fra albumet «Nede for telling», men også annen musikk du garantert har hørt før.

FACEBOOK  / SPOTIFY / APPLE MUSIC / TIDAL

FANGER I FLYT + LØVETANN 3

LØVETANN
er en spirende klase med standhaftige knopper som er klare for å trenge gjennom undergrunnen og representere gjenfødelsen av den skandinaviske rocken. De er et rockeband fra Oslo som henter inspirasjon fra norske band som DumDum Boys og Raga Rockers, men med et lydbilde som ligger tettere opp mot amerikanske storheter som Guns’n’Roses og Aerosmith.

 

Selv syns de musikken best kan beskrives som noe mellom Disney-rock, krøstepønk, og kjenningsmelodier fra 00-talls gameshows på NRK. Essensen av Løvetann er tunge riff, og ærlige tekster om hvordan gresset alltid er grønnere på den andre siden.

WEB / FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
12. mars
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200

Detaljer

Dato:
12. mars
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200