Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
“HEYY, SPELL NO CREEDENCE ´AAHH”
lørdag 11. juni / 20:00

“HEYY, SPELL NO CREEDENCE ´AAHH”

Pris: 250,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.250,-
Kjøp billett

FESTKONSERT m/ CREEDENCE FOREVER!
60-talls legendene Creedence Clearwater Revivals beste norske Tribute Band:-)

ROLLIN…ROLLINN…ROLLIN DOWN THE RIIIVEEERR… – SPELL NO CREEDENCE AAHH..!!! VELKOMMEN TIL 2 x 60 MIN HÆLA I TAKET  ??? ??

Du har vel hørt om et av 60-tallets største Rock´n ´Roll og Americana-band, amerikanske Creedence Clearwater Revival, med låtskriver, gitarist og vokalist John Fogerty i front og som herjet hitlistene verden over med låter som «Bad Moon Rising», «Proud Mary», «Fortunate Son», «Have You Ever seen The Rain» og minst allsangsvennlige «Cottonpickin Back Home» ??

Creedence er litt som The Beatles med en rimelig stor singlelåtkatalog svært mange kjenner til. Ikke minst ble de såpass store her i Norge utover seint 60 tall og 70 og 80-årene, at de nær ble alle andre konsertband og trubadurers store skrekk da publikum skulle jo ikke høre på deres egne låter nei, men sto gjerne å høylytt ropte: «HEYY, SPELL NO CREEDENCE ´AAHH ?

Med CREEDENCE FOREVER har vi gleden av å invitere til en festaften av de sjeldne! De siste årene har bandet markert seg som et av Norges råeste og mest populære Creedence-tribute band.

De har lovet å stille med 2 x 60 minutter så her blir Creedence-Fest med hæla i taket, så her får du høre alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider; Alt levert med en innlevelse og snert som setter seg i sjela.

Fra hele Norge meldes det om utsolgte hus og konserter med fantastisk stemning. Dette er noe alle fans av Creedence må få med seg!

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Kristian Roset (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal).

WEB / FACEBOOK / INSTAGRAM / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
11. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
11. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022