Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
INGER KATRIN: – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00
lørdag 25. september / 17:30

INGER KATRIN: – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / BEGRENSET BILLETTSALG PÅ TICKETMASTER (= PS! Se salgslenker under =), EVT PÅ DØRA, OM IKKE UTSOLGT!
Kjøp billett

Etter flere utsatte konserter er folkpopartisten Inger-Katrin endelig klar for å innta scenen igjen! Med røtter solid ankret i folkpop og americana byr hun på et fyldig lydbilde og innholdsrike tekster i debutalbumet Keepsafe som kom våren 2020.

Billetter snart i salg på Ticketmaster til:

KONSERTFORESTILLING 1: DØRENE ÅPNES KL.17.30  –
KONSERTSTART KL.18.00: Billetter (ID 20) Kr.200,- på Ticketmaster
/
KONSERTFORESTILLING 2: DØRENE ÅPNES KL.20.00 –
KONSERTSTART KL.20.30: Billetter (ID 20) Kr.200,- på Ticketmaster

Billettforsalget på Ticketmaster stenger 1 time før dørene åpnes til hver av konsert forestillingene. Følg da med på Gamla eller facebookeventet om billettsalg i døra. Begge våre intime og like konsertforestillinger har begrenset billettsalg med 2-4 mannsbord eller flere, men hvor og de som har kjøpt billett alene plasseres med avstand ved, om ikke ledig på våre få single plasser. Er man fler fra samme husstand kan de samles tettere rundt samme bord.

INGER KATRIN: – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00 1(Foto Ida F. Kampenhaug)

Inger-Katrin har unik formidlingsevne, og hun treffer de aller fleste med både ord og melodier når hun synger. På albumet «Keepsafe» tar Inger-Katrin oss med inn i sitt eget univers, hvor hun reflekterer og forteller om erfaringer hun har gjort seg, både på godt og vondt.

Albumet «Keepsafe» handler om indre konflikter, noe mange, om ikke alle, støter på i løpet av livet. Det handler om å akseptere alle sider ved seg selv, og opplevelsene man har hatt. Det er også en påminnelse om at det man har erfart tidligere i livet ikke nødvendigvis definerer hvem man er i dag. At man må huske at man er verdifull, og å minne seg selv på dette ofte.

«Hver gang jeg synger dem live får jeg tilbakemelding på at publikum kjenner seg igjen i tankene jeg har hatt, og at de sitter igjen med at det finnes håp selv om det ser mørkt ut. Det synes jeg er utrolig fint, og det gir meg definitivt en driv til å fortsette med musikken», forteller Inger-Katrin.

Etter at Norge og Oslo stengte ned i mars 2020 har Inger-Katrin jobbet videre med låtskrivingen, og kan avsløre at det er ny musikk på vei.

«Stilen ligner nok på Keepsafe, men de nye låtene har likevel tatt en egen retning. Det er tydelig at jeg har savnet familie og venner som er spredt utover landet, og nostalgien skinner gjennom i flere av låtene. Jeg håper og tror at publikum vil ta like godt i mot de nye låtene, som med Keepsafe».

INGER KATRIN: – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00 2

Inger-Katrin har alltid holdt på med musikk, og startet tidlig med sang og låtskriving. Hun kommer fra en svært musikkinteressert familie, og i kjelleren i huset hvor hun vokste opp var det alt i fra trommesett, bass, el-gitar, kassegitar, tamburin og diverse blåseinstrumenter. Likevel skulle hun bli 26 år før hun tok valget om å satse alt på musikk, og da hadde hun tatt lærerutdanning og jobbet fulltid som lærer i to år. Da hun kom inn på musikkstudiet i 2017 i Oslo var det ingen tvil om hvorvidt hun skulle takke ja eller ikke.

«Jeg begynte å pakke samme dag som jeg fikk beskjeden, og jeg kan ikke huske å ha vært så sikker på noe før. Det var virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse, og det føles enda som en drøm til tider», forteller Inger-Katrin

Albumet «Keepsafe» er ute på alle digitale strømmetjenester, samt å få på vinyl hos www.bigdipper.no og www.vinyl4you.no

Følg Inger-Katrin på: FacebookHjemmeside / Spotify / Instagram

Detaljer

Dato:
lørdag 25. sep, 2021
Tid
17:30 - 22:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 25. sep, 2021
Tid
17:30 - 22:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022