Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
JOYLESS + KOMPASS
fredag 17. juni / 20:00

JOYLESS + KOMPASS

Pris: 200,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00, konsertstart KL.21.00
Kjøp billett

JOYLESS har bortsett fra en turné med Oslo Ess ifjor, vært innestengt siden de starta opp parallelt med pandemien og er nå superklare for å sprenge seg på scena med blod, svette, faenskap og energisk, fengende melodiøse Punk-Rock. Med seg har de KOMPASS´ potente norske Rock, parret med New Jersey-punken.

Foto: Tordar Tømmervik

JOYLESS
Etter tre singler, alle listet på radio i Norge og Sverige, slapp endelig JOYLESS debutalbumet sitt på sensommeren 2021. Energisk, fengende, melodiøs punkrock er oppskriften og nå skal de endelig ta det ut på en scene nær deg!

De starta opp akkurat da pandemien stengte verden, så det kribler i fingre og stemmebånd etter å få vise hva de er gode for. De har allerede fått sprengt ut litt energi da de ble med Oslo Ess på store deler av dems turné i 2021, men nå er de klare for å treffe hjemmebanen på egne bredbente ben.

Med blod, svette og faenskap er de nå klare for å sprenge alle PA-anleggene de kommer over, de skal få alle til å danse, de skal få alle til å skrike, de skal få DEG til å ikke skjønne hva som traff deg!!

Gjør dere klare for en beinhard kveld i furore med JOYLESS på scenen, for her er et band som skal bevise for alle at rocketronen i Norge…den er faen meg ikke trygg!!!

JOYLESS er aktuelle med sin første post debut singel i slutten av Mai 2022.

WEB / FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

JOYLESS + KOMPASS 1

KOMPASS
ligger og vaker et sted mellom norsk rock og New Jersey-punken. De bruker morsmålet for det det er verdt i tekster om hverdagen og alt som har vært. Ganske så melankolsk, men alltid med et lysglimt i horisonten.

Melodiøse gitarmelodier og stødig vokal kjennetegner musikken deres og de har flere ganger blitt omtalt som Norges svar på The Gaslight Anthem. Deres siste utgivelse, EP’en «Bare På Film» kom ut i mars 2020 en uke før covid stengte ned Norge, så her er det mye tapt spilling og ta igjen.

Forvent høy energi, kleine anekdoter og kanskje noen nye låter.

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY

Detaljer

Dato:
17. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
17. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022