Laster Arrangementer
"GLADE SOUL": En julekonsert m/ Kim Rune Hagen + Samantha Gurah & De Fine Vise Menn 2

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
søndag 2. desember / 20:00

«GLADE SOUL»: En julekonsert m/ Kim Rune Hagen + Samantha Gurah & De Fine Vise Menn

Pris: 200,,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

Velkommen til årets julekonsert på Gamla. Det er første søndag i advent og vi har fått med oss en knippe av norges beste musikere til å få oss i riktig julestemning.

Billetter ID 20 år Kr.200,- i døra fra KL.20.00
Forsalg Ticketmaster.no (inkl. Kr.20 bill.avg.)
Facebook-event

"GLADE SOUL": En julekonsert m/ Kim Rune Hagen + Samantha Gurah & De Fine Vise Menn
Kim Rune Hagen                                                                               Samantha Gurah (Foto Model House Stockholm)

Velkommen til årets julekonsert på Gamla. Det er første søndag i advent og vi har fått med oss en knippe av Norges beste musikere til å få oss i riktig julestemning.

Dette blir en intim og hyggelig julekonsert med en god miks av gamle klassiske julesanger og artister som i en årrekke har fått være med på å sette julestemningen i de norske hjem.

Fra gamle filmer til nyere hitlister er det gjengangere med storheter som bl.a. Bing Crosby, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra og Judy Garland du denne kvelden vil få forkledd i egen Soul-drakt av:

Kim Rune Hagen
har en av Norges sterke Pop, Soul og R&B-stemmer som flere ganger har bergtatt publikum og dommere i både Idol, The Voice og Beat For Beat.
Ikke minst er han kjent for sine Stevie Wonder-tributes med The Norwegian Soulband og som backing-vokalist for artister som Eva Weel Skram,
Odd Nordstoga, Daniel Kvammen, Bjarne Brødbo, Cir.Cuz m.fl.

Han har og vært med i flere musikaler og etablert seg som vokalist i flere eventband, samt vil i år også gjøre comeback med julekonsertserien Stjernesludd.
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8

Samantha Gurah,
er og en av Norges blendende sterke Soul-vokalister som har klatret sin vei gjennom musikkteaterutdanning fra Bårdar Akademiet og William Esper studio i New York. Hun har og vært korist for flere medsøstre som Kohinoor, Mira Craig og Stella Mwangi i MGP, samt flere norske artister på VG-lista turnéen. I hovedrollen så vi henne i høst gjennom NRK´s Stjernekamp hvor VG begeistret trillet hennes opptreden en 5´er.

I 2016 landet hun den kvinnelige hovedrollen «Nabulungi Hatimbi» i Broadway-suksessmusikalen «The Book of Mormon»s svenske oppseting på Chinateatern i Stockholm. Den høstet flere priser og lovord om hennes tolkning. Hun har også jobbet som solist og korist i turnéen «The Thrill of Michael Jackson» og hatt roller i forestillingene «HAIR», «Parade» og «Great As I Am» på Den norske opera og ballett. Hun har i etterkant fått flere roller i ulike TV-serier både i Sverige og Norge. I kjølvannet av dette vil media stadig ha en bit av henne, slik Norges største kvinnemagasin Tara nylig portretterte henne.
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 6 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 3

"GLADE SOUL": En julekonsert m/ Kim Rune Hagen + Samantha Gurah & De Fine Vise Menn 1
I bandet De Fine Vise Menn stiller et stødig kompani med:

– Kim Ofstad,
mestertrommissen som i mange år har holdt Pop-Funk-beaten oppe i fine D´Sound
og ikke minst for guttaboys i Madcon han og er produsent for.

-Martin Kleveland,
pianist, sagnomsust låtskriver og produsent som gjennom en årrekke har fargelagt musikken til artister som Lionel Ritchie, Maria Arredondo, Sugababes, Julie Bergan og en drøss andre.

-Torjus Eggen,
basslæreren som ettertraktet har groovet inn rytmer for bl.a. Lise Karlsnes, Christel Alsos og Frida Ånnevik og Pretty Young Pettys ++

-Ingemar Låås,
Skandinavias mest kjente housesaksofonist i klubbsammenheng med stuntbeats og melodisk utblåsning i lag med DJ´s som bl.a. Daniel Ortega.

Detaljer

Dato:
søndag 2. des, 2018
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.200,

Detaljer

Dato:
søndag 2. des, 2018
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.200,