Laster Arrangementer
KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Maria Sahba + Northkid 4

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 28. februar / 18:00

KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Marie Sahba + Von Werden

Pris: 100,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

Facebook-event // Billetter ID 20 år Kr.100,- i døra fra KL.18.00  Forsalg Universe.com Ved utsolgt forsalg selges et begrenset antall billetter i døra. Fri entré for Bylarm-delegater med armbånd og pass. PS! Dette er ikke et arrangement i Bylarm regi. NOTE! Singer/songwriter Von Werden kommer inn å tar Northkid sin slot KL.19.00. Northkid måtte igår avlyse sin Oslo-reise og opptreden pga at Altas flyplass måtte innstille alle avganger som følge av en bombetrussel, som igjen vanskeliggjorde deres forberelser til sin…

Facebook-event // Billetter ID 20 år Kr.100,- i døra fra KL.18.00  Forsalg Universe.com
Ved utsolgt forsalg selges et begrenset antall billetter i døra.
Fri entré for Bylarm-delegater med armbånd og pass. PS! Dette er ikke et arrangement i Bylarm regi.

NOTE! Singer/songwriter Von Werden kommer inn å tar Northkid sin slot KL.19.00. Northkid måtte igår avlyse sin Oslo-reise og opptreden pga at Altas flyplass måtte innstille alle avganger som følge av en bombetrussel, som igjen vanskeliggjorde deres forberelser til sin opptreden.

KL.19.00: VON WERDEN + KL.20.00: ANE.FIN + KL.21.00: BRIGHT + KL.22.00: INGA + KL.23.00: MARIE SAHBA 

Gamla Konsert & Scene slår tors 28 feb til med en runde forfriskende nylarm og labelkveld for managementet og plateselskapet Kjærlig som stiller med 5 flotte band og artister i samarbeid med plateselskapet Sailor Music og musikkutstyrsbutikken DLX Music på Grünerløkka.

Etter 10 år som Bylarm-scene er det Gamlas tur til å selv velge program, nå som moderskipet har flyttet senteret noe lenger nord. I vårt elgamle Oslo-sentrale hus kan vi bare ikke la være å lage et feiende flott konsertarrangement når disse unge sultne artistene og musikkbransjeentreprenørene banker på døra og
vil inn, ut, opp og fram:

KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Marie Sahba + Northkid

KL.19.00: VON WERDEN:

Den 15 mars står Von Werden klar med sin tredje utgivelse.
Han har tidligere samarbeidetmed produsenter og musikere fra Jarle Bernhoft, Emilie Nicholas og D’sound sin stab.

Han er også tidligere kjent fra Von Werden Sessions på Uhørt.
Hvor han siste søndag i måneden i snart fire år, har invitert Oslo’s beste låtskrivere på scenen.

Von Werden betyr å bli og være en del av en størrelse, hvor tilhørerne inviteres med på en reise og får muligheten til å knytte seg til noe større enn seg selv.
Vi kan høre referanser som for eksempel; John Mayer, Allen Stone, Bon Iver, Andy McKee og Daughter.
Med hans evne og trang til å formidle, er det tydelig at han bemerker seg og utgjør et bidrag i dagens musikkmiljø det er verdt å få med seg.
Hans formidling er mild, samtidig som han stiller viktige og sterke retoriske spørsmål, rettet mot vår tilværelse.

Studentradioen i Bergen, etter A-listing «… musikktalentet “Von Werden”, som her visar det han står for som låtskrivar og artist. Stemma hans og den rolige melodien er perfekt i haust-melankolien. Nyt det!

Web Facebook Spotify

KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Maria Sahba + Northkid
KL.20.00 ANE.FIN:
(Foto Kristina Lang-Ree)

Ringte eksen 112 ganger…

Ane.Fin (27) er en sanger og låtskriver fra Horten, som lager fengede låter om hjertesmerte på norsk. Hun har holdt på med musikk siden sin første opptreden i tantes bryllup som 4 åring. I september ble hun booket til å varme opp for Farida på Parkteatret, og det uten å ha sluppet en eneste låt. I tillegg har hun allerede spilt flere egne konserter, med overveldende respons fra publikum.

Horten-jenta slapp 25. januar debutsingelen «Fast i deg», en R&B/pop-låt som er skrevet sammen med Halvor Folstad (Skinny Days). Den handler om å sitte fast i en relasjon. Den kan gi deg flashbacks til din egen kjipe eks, samt en påminnelse om hvor befriende det kan være å kaste en tannbørste.

– «Fast i deg» er nok ikke en typisk kjærlighetslåt. Den handler om noe som er feil, men som man allikevel ikke klarer å gi slipp på. En kveld ringte jeg for eksempel eksen min 112 ganger – det er helt sykt, jeg klarte ikke stoppe og ble mer frustrert for hver gang det brøt.  Selv om de fleste ikke ville gått så langt som å ringe eksen 112 ganger, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det å sitte fast, sier Ane.Fin.

Ane.Fin Spotify  AneFin Facebook  Ane.Fin Instagram

KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Maria Sahba + Northkid 2
KL.21.00 BRIGHT:

Bright Owusu, bedre kjent som Bright, er en ny og spennende musikalsk norsk eksport. Den unge artisten har skapt et navn for seg selv i hjembyen Oslo med opptredener på blant annet By:Larm og som support for den anerkjente amerikanske rapperen, Nelly.

Bright slapp debut singelen sin «Doing Things» med Akira Records i England, som raskt fikk internasjonal oppmerksomhet gjennom presse, spillelister og radio. Sist gang vi hørte fra Bright var da han slapp ut singelen ”Doing Things”, som forøvrig har streamet mer enn 1,8 millioner ganger på Spotify, og Oslo-hunken har i etter tid sluppet den sommerlige Afropop låten ”Running”.

Bright startet 2019 med så slippe den emosjonelle låta »Dont Feel The Pain».
Bright musikk  Bright Facebook  Bright Instagram

KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Maria Sahba + Northkid 3

KL.22.00 INGA: (Foto Mathias Suhr Pedersen) (Sailor Music)

Trønderske Inga har høsten 2018 vært aktuell med singelen «Got Me», som har lagt et godt grunnlag for å kunne forvente hyppigere slipp og mye mer livespilling i 2019. Debutlåten «Galaxy» gikk rett inn på B-listen på NRK P3 vinteren 2017/18. Dette førte til at Inga i programmet Christine covret CLMDs «Slow Me Down», en coverversjon som ble etterspurt så mye at CLMD selv valgte å gi den ut, og som i dag er spilt av over 600 000 ganger på streamingtjenestene.

«Got Me» oser av selvtillit og særegenhet, med Ingas egen signatur man kjenner igjen fra tidligere; lett crispy stemme, innholdsrike og upretensiøse produksjoner, personlige tekster og fengende melodier. Også live har hun overbevist at hun har noe i det norske elektropoplandskapet å komme med, og er et navn å regne med i lang tid fremover.

Inga Spotify  Inga Facebook  Inga Instagram

KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Maria Sahba + Northkid 5
KL.23.00 MARIE SAHBA: (Foto Ida Bjørvik)

Marie Sahba slapp låta «Take Me Back» 25 jannuar og som er skrevet, fremført og produsert av henne selv.

Marie Sahba er en norsk-iransk artist som lager alternativ pop, med et hint av sine iranske røtter. Helt siden barnsbein av har hun vært fascinert av formidling av historier, ikke bare gjennom musikk, men også teater, film og litteratur. Om det var noe selvopplevd eller noe hun hadde lest eller hørt fra andre, alt måtte prosesseres gjennom låtskrivingen.

– «Take Me Back» handler om lengselen etter barndommens enkle dager, hvor bekymringer, stress og gjøremål var noe helt fjernt. Etter et turbulent år kjente jeg behovet for å uttrykke dette – og da ble låta født. Jeg håper den kan være et fristed hvor andre kan lene seg tilbake og la tankekverna hvile litt, sier Marie.

For et par år siden fant trønderen ut at hun ville ha total kontroll over egen karriere, og lærte seg derfor å gjøre alt på egenhånd.

– Det er sånn klassisk «Don’t Kill My Vibe»-stemning hvor man er dritlei av at andre skal bestemme over deg og alltid vet hva som er best for deg. Jeg har alltid hatt mange bein å stå på musikalsk sett, men det å produsere kunne jeg fint lite om. Derfor var jeg alltid avhengig av andre for å fullføre låtene mine, og det var frustrerende da jeg opplevde å bli overkjørt i studio og ellers i karrieren. I stedet for å sutre, tok jeg saken i egne hender. Nå har jeg både kreativ og administrativ kontroll over egen karriere og det er så vanvittig digg, sier Marie.

Hun har også høstet god kritikk for tidligere opptredener. I 2017 skrev blant annet Adressa at Marie er «en herlig kraftpakke» og at «Trondheim Calling-konserten ble en maktdemonstrasjon fra Marie Sahba».

Det er også verdt å nevne at hun har blitt nominert til by:Larms Forbildepris, spilt på by:Larm, Pstereo, Rockefeller, Øya warm-up på Parkteatret og gjestet P3-Ruben.

Marie Sahba Spotify  Marie Sahba Facebook  Marie Sahba Instagram

KJÆRLIG:LARM presenterer Ane.Fin + Bright + Inga + Maria Sahba + Northkid 7
Kjærlig:Larm presenteres i samarbeid med Oslo´s feteste musikkutstyrsbutikk DLX Music i Thv. Meyersgate 33 A på Grünerløkka, som låner ut gromme gitar og bassforsterkere til bandene.
DLX Music på Facebook
DLX Music på Web

KJÆRLIG PÅ FACEBOOK

 

Detaljer

Dato:
torsdag 28. feb, 2019
Tid
18:00 - 23:30
Kostnad:
100Kr.
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
torsdag 28. feb, 2019
Tid
18:00 - 23:30
Kostnad:
100Kr.
Kategori for Arrangement: