Laster Arrangementer
KOALA QUEEN ser dagen lys 2

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 17. oktober / 20:00

KOALA QUEEN ser dagens lys!

Pris: 190,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 (studentpris Kr.120,-)
Kjøp billett

Torsdag 17 oktober ser det unge og ambisiøse bandet Koala Queen dagens lys i konserts form. Da fødes de ut fra deres tidligere prosjekt Charlotte & Thieves, som raskt etablerte seg med sine beryktede live-opptredener i Oslo. De forankret seg i 60/70-talls Rock & Roll, men viljen om mer moderne lydbilde har myknet rocke-gitarene til større fokus på vokal og melodisk stemning, uten å lukke den non-chalante sløye garasjedøra helt.

Kun singelen «Hold On» er nylig sluppet, og som danser med enorm tyngde, slik bandmedlemmene lekent utspiller seg mellom det sensitive og det selvsikre. De vil og i forbindelse med konserten, slippe singelen «Time» dagen derpå, samt det kommende debutalbumet «The Muppet Show», utpå nyåret. Alle låtene har imidlertid autentisk presentasjon og eksklusiv live-premiere på Gamla denne torsdagen 17 okt.

Bandet er en underlig sammenskrudd gjeng, hvor pensjonert skiløper fra Krokstadelva først møter pensjonert innebandyspiller fra Falun. Begge har en drøm om å spille og rasker med seg totning på bass og göteborgare på slagverk og eksistererer som Charlotte & Thieves i 3 år inntil i vinter, da bandet fant den manglende motorskrua i nok en totning på gitar, som gir Koala Queen bredere veigrep.

KOALA QUEEN ser dagen lys 1

I fjor spilte de inn et album gjennom Freddie Mercury sitt gamle miksebord, og skjønte fort at dette var noe helt nytt og banebrytende. Alle låtene på albumet er skapt i kollektiv prosess, men hvor vokalist Michael Charlotte skriver alle tekster tilpasset hver enkelt låts følelse. Den røde tråden ligger i hvordan vi lever sammen som mennesker, hvordan vi behandler hverandre, og alle tingene vi tenker for sjeldent på.

Som koalaen er sjangeren rock utrydningstruet, men som støtteorganisasjon er Koala Queen del i redningsarbeidet.

Koala Queen på Spotify  Facebook  Instagram

Detaljer

Dato:
torsdag 17. okt, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.190
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
torsdag 17. okt, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.190
Kategori for Arrangement: