Laster Arrangementer
MA JESTER + FREDRIK SEGELSTAD

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 21. april / 20:00

MA JESTER + FREDRIK SEGELSTAD

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.200,-
Kjøp billett

Ma Jester byr på en blanding av poppete hverdagspoesi, rock og svevende indie. Fredrik Segelstad er visesanger og tar tempen på det unge, søkende livet.

MA JESTER
Vokalist Mads Gjetmundsen er for mange kjent som fjorårets The Voice-deltaker med de elleville skjortene. Der forførte han dommerne med sin sang og tilstedeværelse, frem til han glemte teksten, ropte “faen!” og “røyk på huggu og rævva” ut av konkurransen.

Denne blemma satt riktignok ingen stopper for karrieren videre, og 21. April tar han turen til Gamla med det EP-aktuelle bandet sitt; Ma Jester!

MA JESTER + FREDRIK SEGELSTAD 1

Ma Jester byr på en blanding av poppete hverdagspoesi, rock og svevende indie med beina godt planta på bakken. Som vokalist og låtskriver tar han deg med på en følelsesrik reise. En reise som viser alle sider av kjærligheten, både på godt og vondt. Der musikken, som tekstene, er søkende; i en stadig dobbelthet mellom det faste nære og det flytende fjerne setter Ma Jester lyd på følelsene våre.

WEB / FACEBOOKINSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

MA JESTER + FREDRIK SEGELSTAD 2

FREDRIK SEGELSTAD (Foto: Markus Nymo Foss)
er visesanger og tar tempen på det unge, søkende livet. Han har lenge skrevet og spilt inn musikk på egen hånd, og i 2019 kom det hjemmesnekra debutalbumet Adolescence ut. I tiden etter har han utgitt singlene «jeg drømte at noen ville ha meg i natt», «hvis jeg får barn» og «som den vil».

WEB / FACEBOOKINSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE 

Detaljer

Dato:
21. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200

Detaljer

Dato:
21. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200