Laster Arrangementer
MARATON - Release Party

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
onsdag 29. mai / 20:00

MARATON – Release Party + TEMPEL

Pris: 200,- / 20 år (ID-plikt) / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00
Kjøp billett

MARATON er en ny og spennende mix av pop, rock, metall og prog – ubundet av «prog»-sjangerens ironiske kjetting. 26 April slapp de debut albumet META. Tempel spiller i likhet med sin noe mer kjente storebror (Kvelertak) en type metall/tungrock som inkorporerer uttrykk fra en drøss forskjellige sjangre og stilarter.

MARATON

Velkommen til releaseparty for Maraton! Bandet slapp debut albumet META 26 april, og dette har så langt fått meget gode tilbakemeldinger! Maraton har i lang tid spilt aktivt live, og de spilte blant annet på Roskilde festivalen i 2018 og skal spille på Trondheim Rocks i sommer. Men nå er endelig debut albumet til gutta ute, og vi anbefaler på det sterkeste å sjekke ut disse gutta og møte opp på releaseparty på Gamla 29 mai. Dette kommer til å bli litt av en fest!

MARATON - Release Party

MARATON er en ny og spennende mix av pop, rock, metall og prog – ubundet av «prog»-sjangerens ironiske kjetting. Ved å sveise sammen inspirasjon fra band som Mars Volta, Muse og Meshuggah, har bandet klart å drømme opp et distinkt og ikonisk lydbilde som huser teknisk trommespill utført med maskinaktig presisjon, jordskjelv-vekkende bass, skimrende gitarer og sakral vokal. Til tross for denne rare og vidunderlige blandingen, presenterer låtene seg som overraskende fengende, men samtidig tidløse, og noe som bør nytes og absorberes gjennom mer enn èn gjennomlytting.

Maraton på SpotifyFacebookInstagram

 

MARATON - Release Party 1

MARATON - Release Party + TEMPEL

Det er to ting det bør være rimelig trygt å konstatere om Tempel. Det ene er at det er et band hvor medlemmene kjenner hverandre godt. Gruppen ble startet av Kjetil Gjermundrød, hans brødre Espen og Inge, og barndomsvennen Andreas Espolin Johnson. Det andre er at det er et band med knytninger til Kvelertak; Kjetil Gjermundrød spiller i trommer i sistnevnte (og har pga mye jobb med Kvelertak, nå overlevert trommestikkene til Tempels nye trommis, Jonas Usterud Rønningen- S.K.), de to bandene har turnert sammen, og Tempel spiller i likhet med sin noe mer kjente storebror en type metall/tungrock som inkorporerer uttrykk fra en drøss forskjellige sjangre og stilarter.
– Bjørnar Mæland, Disharmoni.no

«Om «Tempel» fra mars 2019, er årets hardrockalbum eller årets metalplate er opptil dine egne ører, men at det er sensasjonelt kan vi meisle inn i stein. At det er en kunstnerisk bragd kan vi gnage i granitt. At det er en helt vilt kul plate kan du risse inn i tverrbjelken på Kristi kors. At den er både frekk og variert kan du male med Butinox på samtlige av Grand Hotels toaletter.»
– Big Dipper

Tempel på WebSpotifyFacebookInstagram

Detaljer

Dato:
onsdag 29. mai, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
onsdag 29. mai, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: