Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
MICHELLE ULLESTAD + ALEX HARRY (UK): – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00
fredag 1. oktober / 19:00

MICHELLE ULLESTAD + ALEX HARRY (UK) KL.19.00!

Pris: 200,- / ID 20 ÅR! / Facebook-event / BILLETTSALG PÅ TICKETMASTER OG EVT PÅ DØRA, OM IKKE UTSOLGT!
Kjøp billett

PS! OPPDATERT TID = DØRENE ÅPNES KL.19.00 – KONSERTSTART KL.20.30!

HQ INDIE MANAGEMENT PRESENTERER MICHELLE ULLESTAD + ALEX HARRY (UK):

Michelle er en usedvanlig ærlig Pop-artist i sine tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer. Hun skriver på en måte som treffer, treffer deg rett i hjertet og er ikke redd for å gi av seg selv. Sjeldent ser vi artister med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker på en så treffende og medmenneskelig måte.

ALEX HARRY (UK) har en feel og en stemme som kryper gåsehudfaktoren høyt opp på ryggen. Med sin episke mørke melankoli har 27- åringen fra Coventry i England blåst en og annen dommer av banen i flere TV-sendte talentkonkurranser

 

“URO, Michelle Ullestads andre single, tar nesten pusten fra oss med en ærlig tekst om det å leve med ADHD man kan føle på huden. Dette er Pop som betyr noe. Pop med ekte mening. Pop som betyr noe»
Bergens Tidene (BT)

MICHELLE ULLESTAD + ALEX HARRY (UK): – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00

MICHELLE ULLESTAD:
Bergensartisten Michelle Ullestad debuterte høsten 2019 med den vakre og personlige låten «Åpen Igjen». Michelle er en usedvanlig ærlig Pop-artist i sine tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer. Hun skriver på en måte som treffer, treffer deg rett i hjertet og er ikke redd for å gi av seg selv. Sjeldent ser vi artister med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker på en så treffende og medmenneskelig måte. Bli med henne på reisen videre.

«Det var litt mørkt der en periode eller noe» er Michelle Ullestads debut EP. Den har blitt til litt sånn underveis og Michelle syntes det er fint at publikum kan høre hvordan hun har utviklet seg i hele denne prosessen. Tittelen «Det var litt mørkt der en periode eller noe» er veldig beskrivende for albumets innhold. Alt i fra overgrep og ringvirkninger dette kan medføre, til usunne turbulente kjærlighetsforhold. Hvordan det er å leve med diagnosen ADHD, og hva angst kan gjøre med deg.

Michelle forteller: «Jeg ligger alle kortene på bordet og er ikke redd for å tape. Jeg har allerede vunnet, fordi jeg har kommet meg helskinnet ut av dette og på den andre siden står det en sterkere, tryggere, modigere og rausere Michelle. Det går bra nå, det var bare litt mørkt der en periode… eller noe»

Bli bedre kjent med Michelle på NPS Music

Facebook / Instagram / Spotify / Youtube

MICHELLE ULLESTAD + ALEX HARRY (UK): – Konsertforestilling 1: KL.17.30 + Konsertforestilling 2: KL.20.00 2

ALEX HARRY (UK)
har en feel og en stemme som kryper gåsehudfaktoren høyt opp på ryggen.

Med sin episke mørke melankoli har 27- åringen fra Coventry i England blåst en og annen dommer av banen i flere TV-sendte talentkonkurranser i UK i det siste, som denne nylige opptredenen på The Voice, hvor bl.a. legenden Tom Jones satt i panelet.

Facebook / Instagram / Spotify / Youtube

HQ Management

Detaljer

Dato:
fredag 1. okt, 2021
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
fredag 1. okt, 2021
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:
© Gamla 2007-2022