Laster Arrangementer
MUSIKKBRANSJE AFTEN

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
mandag 7. oktober / 18:00

MUSIKKBRANSJE AFTEN – Hovedtema: CD´en DØR – LEVE VINYLEN !

Pris: Gratis,- / ID 20 År! / Facebook-event / FRI ENTRÉ I DØRA FRA KL.18.00
Kjøp billett

NORA (Norwegian Recording Artists) og NA (Norsk Artistforbund) i samarbeid med NPS Music og Ordentlig Radio inviterer musikkbransje til
BRANSJEAFTEN i Oslo mandag 7. oktober kl.18.00 på Gamla Konsert og Scene ved Stortorvet. Arrangementet har Fri entré og er åpent for alle interesserte.

FRI ENTRÉ HELE PROGRAMMET FRA KL. 18.00-23.00!

Program fra KL.19.00:

– Velkomsthilsen ved Claudia Scott
– Viktig informasjon fra NA ved styreleder Brendeland

– Duell om «Gramo og amerikanerne»
Øystein Rudjord (IFPI) mot Sæmund Fiskvik (NORA). GramArt er invitert til å delta.

– Hovedtema: CD´en DØR – LEVE VINYLEN !
Panel: Knut Reiersrud, Andreas Leine Jakobsen (Big Dipper), Harald Tømte og Frode Strømstad (Coastal Town Records)
Debattleder: Arild Rønsen

– To band på scenen: Trudy & Dave og Fredrik Juell (Berserk Bastards)
Konferansier: Eric Malling

Hjertelig velkommen til bransjetreff!

NPS + Ordentlig Radio Facebookevent
NORA + NA Facebookevent

Trudy & Dave:

MUSIKKBRANSJE AFTEN 1

Trudy & Dave er americana-prosjektet til Johanna Demker og Alf Bretteville, begge artister og fremragende låtskrivere med lang fartstid på hver sin kant. Svensk-norske Johanna har fem soloalbum i bagasjen og har også jobbet som låtskrivere for andre, med internasjonale hits på merittlisten. Alf har gitt ut kritikerroste album med sitt Hønefossbaserte band Bretteville, og har også han skrevet låter som har blitt store hits helt borte i Sør-Amerika.

Trudy & Dave leverer treffsikre melodier og harmonier, tekster som blir lagt merke til og et sound som i dagens Americana-landskap utpeker seg som røft, organisk og rocka. Låtene spenner fra det melodiøse J Buddy Miller-inspirerte, til den mørke, suggererende countryrock-singelen «Force of Nature», som du kan høre der musikk streames.

7. juni kom singelen «1000 Guns». En energisk, råtøff kommentar til en av verdens mange kriser. I august ble en annen side av duoen sluppet med singelen Loving Breeze. Hele albumet kommer ut på Blue Mood Records 18. oktober 2019. Trudy & Dave er dermed en del av musikkfellesskapet Labelmates, som skal spille I Royal Albert Hall 10. November 2019.

Trudy & Dave på Spotify / Facebook / Instagram

Sjømanns-rockeren Fredrik Juell tolker Erik Bye!

MUSIKKBRANSJE AFTEN 2

Fredrik Juell er bedre kjent som vokalisten fra de historiske, verdensomseilende og oppdagelsesreisende sjømannsrockebandet Berserk Bastards. I seilbåten Berserk var Fredrik kokk på skuta som seilte fra Puerto Rico i Karibia og gjennom Nordvestpassasjen i 2008. NRK lagde en TV serie i 6 episoder om seilasen hvor Jarle Andhøy var kaptein.

Fredrik skrev alle låtene til bandets beryktede debutalbum «Sailing Away» som ble til ombord i Berserk på seilaser de hadde i Karibia i 2010. Skiva kom første gang ut på CD i 2012, men ble nå i september i år lansert på vinyl, etter en storstilt forhåndsbestillingskampanje i regi av NPS Music, som igjen ble lansert med Berserk bastards konsert på Gamla i begynnelsen av juni.

Nå er sjømanns-rockeren Fredrik klar med et nytt prosjekt, hvor han tolker det norske ikonet, NRK TV-ansiktet, folkehelten og ikke minst sjømannen Erik Bye´s låtmateriale.

Detaljer

Dato:
mandag 7. okt, 2019
Tid
18:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
mandag 7. okt, 2019
Tid
18:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement: