Laster Arrangementer
NASHVILLE NEWS m/ HAAVARD og Country-kometene DANIEL BORGE + CAITLIN PALM

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 1. april / 20:00

NASHVILLE NEWS m/ HAAVARD og Country-kometene DANIEL BORGE + CAITLIN PALM

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.200,- Konsertstart KL.21.00
Kjøp billett

Norske ambisiøse artister innen moderne Country med fotfeste i Nashville viser seg fram.

NASHVILLE NEWS m/ HAAVARD og Country-kometene DANIEL BORGE + CAITLIN PALM 2HAAVARD
Gitarist, artist og låtskriver Haavard(26) fra Fusa/Bergen beveger seg mellom trad country, country-rock og sørstatsrock, nær landskapet til Blackberry Smoke og moderne country-artister som Eric Church, Brad Paisley og Keith Urban.

I 2014 dro han til Nashville, Tennessee og spilte inn sin debut-EP «Living Out Loud». I 2015 ble og debut-albumet «Flying in the Free» til der, med norgesartistvenn og produsent Erick Jaskowiak og hans lag av country-hovedstadens ypperste session-musikere.

Oppfølgeren, «A Viking in Dixieland» spilte han inn i Nidaros Studio i Trondheim med Åge Aleksandersens produsent Skjalg Raaen, som og bidro også med tekst-hjelp, koring, dobro og lap steel. I 2019 var Haavard tilbake i Nashville for å skrive til sitt nyeste album «Small Town Dead End»,hvor Buick Audra og flere kjente låtskrivere hjalp til og høste inn fornøyelig god kritikk. Hans seneste singel «Just The Way I Am” fra 2021 ble og til da.

Nashville-oppholdet bød og på flere spillejobber, deriblant på legendariske Bluebird Cafe.  I Norge har han og bandet selvsagt spilt på de norske Country-festivalene i Seljord, Norsk Countrytreff, Osfest, Køntri i Gulen, Havfest, Vinnesfestivalen osv..

Med seg på scenen denne kvelden har han brødrene William Rolland (bass), Erik Rolland(Gitar)og Idar Rolland(Trommer), som og backer Caitlin Palm og Daniel Borge

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

NASHVILLE NEWS m/ HAAVARD og Country-kometene DANIEL BORGE + CAITLIN PALM 3

DANIEL BORGE:
En tordenstorm med kansellert flytur hjem til Norge fra Country Music Awards og konsertferie i Nashville, ble sommeren 2019, begynnelsen på Daniel Borges livsendrede musikkreise. Glad for noen ekstra timer i Music City dro han og vennegjengen med koffertene i handa, rett til tilbake den legendariske konsertbargata Broadway og inn på Legends, hvor Norges-bereiste Kinsey Rose hadde show. Der dro Kinsey hobbymusikeren Daniel opp på scenen. En tydelig nervøs Daniel, som valgte den klassiske country -sangen «Gamle vaner som deg» av Hank Williams JR, var da ikke klar over at noen svært erfarne musikere beskuet hans opptreden.

Publikum ble tydelig overrasket og begeistret over den talentfulle nordmannens unike stemme. Akkurat da Daniel overveldet av stående applaus, gikk av scenen, ble han kontaktet av en låtskriver og en produsent, som ble interessert i et samarbeid og som har ført til at han for tiden jobber med noen av de beste navnene innen countrymusikk i Nashville nå, derav produsent og låtskriver Davis Branch (Sean Stemaly, Luke Combs, Tyler Braden, Ryan Robinette) og produsent Brad Hill (Brett Young, Maren Morris, Brothers Osborne). I løpet av det siste året har Daniel og hatt gleden av å jobbe med Blake Shelton Band og opptre med det amerikanske countrygospelbandet «The Isaacs»..

Med sine 8 singler og halve million streams, hvorav hitlåta «There I Was» fra 2020 står for halvparten, har hans samarbeid og moderne musikkstil, brakt den moderne countrymusikken til Europa, og endret måten Europa forholder seg til moderne country. Ikke minst samarbeider han med flere låtskrivere i UK nå. Dette har også fungert som en døråpner tilbake til countrymusikkhjemmet i Nashville. For tiden vokser fanbasen hans like mye i både Europa og USA, som Daniel sterkt vurdere for å flytte til, for å fortsette kontakt med musikkindustrien, fans og andre artister, mens han der lager mer musikk.

«Da jeg først begynte på reisen, hadde jeg bare en liten drøm om hva jeg kunne oppnå», reflekterer Daniel. «Da gikk den ene drømmen etter den andre i oppfyllelse, og jeg turte å drømme stort. Jeg kommer til toppen, det er min drøm og målet mitt akkurat nå. Jeg vet at det er hardt arbeid, men jeg er klar til å gjøre det som trengs. »

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

NASHVILLE NEWS m/ HAAVARD og Country-kometene DANIEL BORGE + CAITLIN PALM 4

CAITLIN PALM,
er en norsk Pop-Country artist med lengre fartstid som låtskriver, men hvor satsingen mot en nasjonal og internasjonal karriere, først skjøt skikkelig fart i 2020.

Hennes første singel «Go On» banet vei med sine nær 60.000 streams på Spotify og hvor debutalbumet «Not Breakable» og plasserte henne godt i det musikalske kartet. Sammen med sin produsent Frode Martinsen i Velvet Recording, ligger tekstfokuset og hjertet i formidling av hverdagslivets historier, godt inspirert av artister som Carrie Underwood, Miranda Lambert, Shania Twain, Dolly Parton, Lady A og Keith Urban.

Drømmen er å kunne leve av musikken og det veien til Nashville kan tilby. Caitlin har bare såvidt begynt sin reise, men har allerede oppnådd flere milepæler, hvor enda 8 singler og debutalbumet er blitt strømmet 130.000 ganger og gitt over 18.000 radiospillinger på verdensbasis. Med flotte anmeldelser blir det spennede å se hva denne norske perla har i vente. Koronatiden har ihvertfall blitt brukt flittig i studio og nå står hun mer enn klar for konserter og festivaler sammen med sine musikere.

11. Mars slipper Caitlin sin nye singel «DIAMOND (In The Rough») og for første gang har hun med seg et knippe amerikanske låtskrivere som bla har skrevet for Tanya Tucker og Eddie Montgomery.

Om «Battlefield»-singelen fra 2021 skrev den allsidige og grensesprengende musikkavisen Louder Than War´s Sam Lambeth at Caitlin er: « … Emotional but energetic, it’s another worthy entry into the diary of a country star that could be Norway’s Shania Twain» og at hu låter mer Nashville enn norsk…!!

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
1. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
1. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: