Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann + Revolt + Rossman + Villskudd + Thee-K-Otics
tirsdag 9. august / 18:00

ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann KL.19.00 + Revolt KL.20.00 + Rossman KL.21.00 + Villskudd KL.22.00 + Thee K-Otics KL.23.00

Pris: 200,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg Kr.200 / Fri Entré m/ Øya Ukes-Pass i døra fra KL.18.00
Kjøp billett

9. august @ 18:00 23:59

ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann + Revolt + Rossman + Villskudd + Thee-K-Otics

KL.19.00: Løvetann:

ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA fra KL.19.00 m/ Løvetann + Revolt + Rossman + Villskudd + Thee-K-Otics Løvetann er en spirende klase med standhaftige knopper som er klare for å trenge gjennom undergrunnen og representere gjenfødelsen av den skandinaviske rocken. De er et rockeband fra Oslo som henter inspirasjon fra norske band som DumDum Boys og Raga Rockers, men med et lydbilde som ligger tettere opp mot den amerikanske rocken.

Selv syns de musikken best kan beskrives som noe mellom Disney-rock, krøstepønk, og kjenningsmelodier fra 00-talls gameshows på NRK. Essensen av Løvetann er tunge riff, og ærlige tekster om hvordan gresset alltid er grønnere på den andre siden. SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK / WEB KL.20.00: Revolt: (Foto Media Bjerke)

ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann KL.19.00 + Revolt KL.20.00 + Rossman KL.21.00 + Villskudd KL.22.00 + Thee-K-Otics KL.23.00REVOLT: er et solid indierock-band fra Molde som skriver egen musikk med sterkt og energisk uttrykk, tett komp og mye dynamikk. Tekstene handler om å bli voksen i et lite lokalsamfunn.

Festivalavisen til Moldejazz skriver: «En lokal rock-revolusjon er på gang! Revolt frontes av en vokalist som er like slank, og like energisk, som David Bowie og Mick Jagger. Dette kan gå «hur långt som helst», som de sier på andre siden av kjølen. Neste stopp Øyafestivalen?»

Revolt vant Musikkprisen, som arrangeres i Ålesund av blant andre Ocean Sound Recordings og Momentium, og jurymedlem Asbjørn Slettemark uttalte: «Revolt  var en meget fortjent vinner. De kom på scenen på Terminalen, og oppførte seg som de spilte stadionkonsert med Foo Fighters. De har gode fengende låter, voldsomt med energi og spilleglede, og en oppsiktsvekkende god vokalist.»

Revolt er nå signert på Apollon Records i Bergen. De har en hektisk høst`23 og vinter`24 foran seg, med blant annet John Dee, Samfundet i Trondheim, Lille Ole Bull i Bergen for å nevne noen, før de gjør konserter i Storbritannia, Tyskland, Sverige og Danmark våren 2023. SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK 

KL.21.00: Rossman: «Rocka vestlandsk nordicana»

ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann KL.19.00 + Revolt KL.20.00 + Rossman KL.21.00 + Villskudd KL.22.00 + Thee-K-Otics KL.23.00 1Rossman er artisten som den litt rare tanten din elsker, men som også din lillebror har plakater av på veggene. Med en blanding av viser, rock og americana skriver han seg inn i hjertet til de fleste.

Artisten fra Karmøy har vært aktiv på de norske konsertscenene i en årrekke, og begynner nå for alvor å etablere seg som artist, låtskriver og entertainer. Rossman startet sommeren 2020 med det ambisiøse prosjektet om å spille konsert i alle Norges kommuner og har siden det vært en av Norges travleste live-artister. På konsert med Rossman kan du forvente et godt trøkk i stemmen, velskrevne sanger og en god latter!

Nå for tiden er Rossman aktuell med ny musikk, derav blant annet «Eg Har Vært Overalt» – Norges første svar på «I’ve been everywhere» gjort kjent av bl.a Johnny Cash, en låt som Rossman kan spille med god pondus med tanke på at han har til nå spilt i 112/356 kommuner. Låta «Det Hjalp Ikkje» ble en intern hit i podcasten Berrum og Beyer snakker om greier og har fått sitt eget liv utenfor. 

Med fullt band kan du forvente et americana/rocke-orkester på seks mann som alltid garanterer god stemning, boogie-woogie piano, ansiktsmeltende gitarsoloer og en god latter. En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk. SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK / WEB

 

KL.22.00: Villskudd (Foto Magnus Jovik)

ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann KL.19.00 + Revolt KL.20.00 + Rossman KL.21.00 + Villskudd KL.22.00 + Thee-K-Otics KL.23.00 2

Etter å ha herja i filler det som er av småbyer og klyngetun i provinsen, søker Villskudd på ny tilflukt i landets største stad. Nykonfirmerte og med røde kinn vrenger de Blitzen opp på Stortorvet, og på Gamla søker de dekning fra roser og råtne egg. De unge prærie-dandiene skyter fra hofta, og byr opp til dans for både silkeramp og bygdepakk. I kjent stil blir det skranglete råkkenråll med en god klype køntri. Norsktime blanda med Eddie Meduza. Kjærlighet blanda med tobakksflekker og skitne finskjorter.

Tross store protester fra de conditionerede folk: En plate står snart for døren for Villskudd. Og mon tro om ikke frontallappen også har utviklet seg noe gjennom sommeren? SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

KL.23.00: Thee K-Otics (Foto Anita Andrzejewska)

ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann KL.19.00 + Revolt KL.20.00 + Rossman KL.21.00 + Villskudd KL.22.00 + Thee-K-Otics KL.23.00 3 Kvintetten fra Oslo spiller eksplosiv protopunk av råeste sort! Seattle på 60-tallet, Detroit rundt 1970, New York og Sydney under første halvdel av 70-tallet – dette er hvor Thee K-OTICS har hentet mye av sin musikalske inspirasjon. De ga i fjor ut singelen «Coast Guard Girls»/ «Last Time Around» på sju tommer deilig vinyl,og var nettopp i studio for å spille inn sitt første album.
Selv om bandet er relativt nytt, har medlemmene i Thee K-OTICS lang fartstid fra Oslos undergrunn i band som Los Plantronics, Quarter Wolf, For The Love of Ivy, The Mobsmen og Cables. Dermed er det ikke rart at det allerede går gjetord om voldsomme konsertopplevelser, om refreng som setter seg raskere enn omikron, og allsang som smitter kjappere enn en smittebølge på speed. Etter to nitriste år er ikke Thee K-OTICS bare bandet du trenger å se live – det er konsertopplevelsen du fortjener. SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK  ØYA-KLUBBDAGEN @ GAMLA m/ Løvetann KL.19.00 + Revolt KL.20.00 + Rossman KL.21.00 + Villskudd KL.22.00 + Thee K-Otics KL.23.00 1 Igjen er det DELUXE MUSIC, Oslo og Grünerløkka´s feteste godteributikk og musikernes utstyrssjappe nr. 1, i Thorvald Meyersgate 33 på Grünerløkka, som står for å låne ut backline til bandene i form av gromme gitar og bassforsterkere. Nettbutikk!

Detaljer

Dato:
9. august
Tid
18:00 – 23:59
Kostnad:
Kr.200
© Gamla 2007-2022