Laster Arrangementer
PETER NORDBERG - Akustisk solokonsert 1

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 2. november / 20:00

PETER NORDBERG – Svenskekongen av moderne skandinavisk folk og perkussiv singer / songwriter-tradisjon..

Pris: 290,,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

Og det er noen direkte hypnotiske kvaliteter over Peter Nordberg og hans musikk. Fra første strofe på «Om man inte ära har» holder han deg i fast grep. En sterk stemme og en særegen stemning i gitarspillet, der elektronikken bidrar til å skape et eget «sound», bærer gjennom hele rommet og langt inn i hver enkelt tilhører.”
– Tidens Krav, 10 april 2017

Billetter ID 20 år Kr.290,- i døra fra KL.20.00
Forsalg Billetto.no Kr.290,- (inkl. Kr.26,74 bill.avg.)
Facebook-event

PETER NORDBERG - Akustisk solokonsert
(FOTO Hege Dorholt)

Fredag 2. november kan dere oppleve en akustisk solokonsert med den svenske artisten Peter Nordberg på en av Oslos kuleste konsertsteder «Gamla» på Grensen.

”Og det er noen direkte hypnotiske kvaliteter over Peter Nordberg og hans musikk. Fra første strofe på «Om man inte ära har» holder han deg i fast grep. En sterk stemme og en særegen stemning i gitarspillet, der elektronikken bidrar til å skape et eget «sound», bærer gjennom hele rommet og langt inn i hver enkelt tilhører.”
– Tidens Krav, 10 april 2017

Stockholmeren Peter Nordberg var bare 19 år da han signerte sin første platekontrakt, for sikkerhets skyld i Italia, men det er først og fremst i Norge han har gjort suksess. Solodebuten «Tiden Visar Vägen» kom ut på Stavangerselskapet Skarv i 1999 og har blitt fulgt av ytterligere tre album og to EP under eget navn, samt tre plater sammen med tidligere Vamp- vokalist Vidar Johnsen.

Samarbeidet med Vidar resulterte i både gull og platina-plater, spellemannspris-nominasjon og et utall radio-hits. Duoen Johnsen / Nordberg har etablert et godt live-navn gjennom mange år med trofast og hyppig turnering. Sommeren 2012 spilte de support for The Eagles på Viking Stadion i Stavanger, foran 20 000 mennesker.

Med årene har hjemlengselen meldt seg for Peter Nordberg, og de siste årene har han turnert på begge sidene av kjølen . Høsten 2012 slapp han albumet «Här I Nord, både i Norge og Sverige». Plata, og den påfølgende turneèn, ble varmt mottatt i begge land. Siden da har Nordberg tatt med sin særpregede blanding av perkussiv singer / songwriter-tradisjon og moderne skandinavisk folk til klubb- og festival-spillinger i USA.

De nye albumen «Om Man Inte Är Här «(2016) og «Vi är bara ord» (2018) legger en fersk nyanse til Peters musikalske pallett – et mer elektronisk sound, der synther og handclaps for en stor del overtar for akustisk gitar. Den digitale storbyen Stockholm er en allestedsnærværende kulisse, samtidig som varmen fra krogarna der Vreeswijk og Bellman holdt hoff fortsatt er hjertelig til stede.

Det er duket for solokonsert med Peter Nordberg. I løpet av kvelden får vi høre låter både fra solo- platene og fra perioden med Johnsen / Nordberg.
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 6 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 3

Etter konserten fortsetter kvelden på Gamla beat bar & bakhage med DJ og topp stemning.

Velkommen :)

Detaljer

Dato:
fredag 2. nov, 2018
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.290,

Detaljer

Dato:
fredag 2. nov, 2018
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.290,