Laster Arrangementer
PETTER WAVOLD - "40 år på veien"-jubileumskonsert! 2

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 2. november / 20:00

PETTER WAVOLD – «40 år på veien»-jubileumskonsert! + FRITHJOF RIIS

Pris: 250,- / 20 år (ID-plikt) / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL. 20.00
Kjøp billett

Mange har spilt i band, men de færreste overlever 40 år på veien…- Petter Wavold er en av Trøndelags mest kjente og kjære artister, og er mannen bak melodier som «Æ Længte Hjæm», «Bruan E Brent», «Koffor Det», «Gammel Kjærlighet Ruste Aldri», «Minstejenta» og «Stæm».

PETTER WAVOLD - "40 år på veien"-jubileumskonsert!

Petter Wavold startet sin karriere sent på 1970-tallet. Allerede da var han og bandet TV-yndlinger med flere opptredener bak seg, blant annet i TV-programmet «Halvsju». Solokarrieren skjøt fart på begynnelsen av 1990-tallet og tok av for alvor da han lanserte sangen «Æ Længte Hjæm» i 1991.

Senere kom klassikere som «Bruan E Brent», «Koffor Det», «Gammel Kjærlighet Ruste Aldri», «Minstejenta» og «Stæm». Disse sangene har flere topplasseringer på diverse hitlister, og sangene spilles fortsatt mye på radiostasjoner over hele landet. Ikke minst hans nyeste singel «I 40 år» som kom i februar.

Få artister har spilt like mange konserter og solgt like mange plater som Petter. Over 400 000 solgte plater og over 3000 spillejobber, i tillegg til opptredener i TVprogrammer som «Tore på sporet», «Casino», «Good Morning Scandinavia» med flere.

Petter er tildelt ærestittelen «Årets Trønderrocker», og han er en dyktig entertainer som har evnen til å skape stor stemning blant publikum når han sammen med sitt fantastiske band fremfører så vel nye som gamle slagere fra sitt tidløse repertoar. Med dette er det duket for topp stemning med norsk musikk på sitt beste.

Petter Wavold har en omfattende og variert diskografi. Klikk her for å få et fullstendig overblikk over katalogen.

Peter Wavold på WebNPSFacebookInstagramSpotifyYoutube

FRITHJOF RIIS:

PETTER WAVOLD - "40 år på veien"-jubileumskonsert! 3

Kulturelskeren Frithjof Riis er en trubadur med rockefot. Han synger og spiller sine egne sanger om tro, håp og kjærlighet, ofte akkompagnert av seg selv på akustisk gitar, men også akkompagnert av band i en mer elektrisk utgave. Frithjof er ute med sitt første album «Liljeklang» – bestående av låter han har skrevet det siste tiåret med både tekst/vokal samt akustisk gitar og munnspill. Albumet består forøvrig av alt fra heftige rockelåter og stemingsfulle ballader til viser i et akustisk uttrykk med lett melankolsk stemning.

Frithjof Riis på Facebook / Instagram / Spotify / Youtube

 

Detaljer

Dato:
lørdag 2. nov, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 2. nov, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement: