Laster Arrangementer
RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO-KLUBB & AFTEN-PARTY #2

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 26. oktober / 18:00

RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO-AFTEN #2

Pris: 200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.18.00
Kjøp billett

Råkkenråll Fiskebolls første klubbkveld åpnet med et brak siste lørdagen i august, for mangt et smilende retrofjes i Gamlas bakhage og konsertsal. Til primitive rytmer og pikante hoftehold fra Norges nye Rockabilly og Burlesque-dronninger og fra et platesnurrende DJ-lags swingende party-Rock´n´Roll, har gode gjetord siden sittet løst. Så fra KL.18.00 til nær midnatt, Lørdag den 26 Oktober råkker Gamlas minglende nye klubbkonsept pån igjen :-)

RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO-KLUBB & AFTEN-PARTY #2 2

Da kommer Rockabilly-Norges wonderboys, BULLET PROOF + de internasjonale Burlesque-stjernene KNOCKOUT NOIRE (US/N) + STEPHANIE VAN DER STRUMPF (CZ) + TEDDY MILKSHAKE (N) + presentert av Fifi Von Tassel og ikke minst gamle Ryes dansegølvskonger DJ BLUE BOY OG DJ RED PLANET.

Det blir morro å se Rockabilly-jyplinga BULLET PROOF på Gamla igjen og nå som lovlig vilt til og med..! – Bandet startet som purunge fjortiser i 2009 og var bare 16 med vanvittig utstråling da de skapte Elvis-hylende tilstander, på Gamlas scene i 2012. Da lå de i semifinalen av TV´2 Norske Talenter og hadde nettopp sluppet debutskiva «Hot Rod Queen». Siden har de turnert ihjæl alle helger, blitt enda bedre melodimakere og spilt inn enda mer fet musikk og nesten gått i oppløsning..- men fortsatt er Bullet Proof ferskvare å regne…!

Med kontrabass og trommebrødrene Simen og Eivind, som gitaristvokalistene Marius og Martin møtte på Rockabilly-konsert i mars, har kjemien mot alle korteste odds klaffet. At førstnevnte fikk under 2 måneder på å lære seg ståbass før neste oppdrag, stoppet heller ikke bandet i å nylig markere sine 10 år i manesjen. 24. august ble det stor jubileumskonsert på hjemmebane i Elverum med 300 glade festfolk, 2x trommiser, gjesteartister, supportband, lys og konfetti nok til skrive seg inn i hjernebarken for alltid. Selv kan vi knapt vente på å høste inn etterdønningene når de sauser til på RåkkenRåll Fiskeboll 26 oktober :-)
SpotifyFacebook / Instagram

RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO KLUBBAFTEN #2 1

BURLESQUE:

Det kuleste i Oslo´s retroverden for tiden er den sprell levende BURLESQUE-scenen med stadig nye ben som vil prøve seg på scenen. Nylig gikk Oslo Burlesque Festival av stabelen over 5 dager på Elsker i Oslo sentrum som var fylt til randen av et ekstatisk publikum. I bresjen for denne står den uredde kroppsposivitisten Fifi Von Tassel, som på Råkkenråll Fiskeboll-premieren i august presenterte flere av sine fabuløse «partners in crime». Her i RåkkenRåll Fiskebolls 2. utgave, presenterer hun 3 eksotiske norske og internasjonale Burlesque-stjerner og markerer selv kalaset med å feire sine 5 år som Burlesque-arrangør og artist!

Bak alt glitter, humor og stas, er det og viktig å melde at det i dagens Burlesque-vesen og ligger en politisk fordomsbekjempende agenda. En som forfriskende viser at alle kropper, størrelser, utseende, legninger og handikap får være med. For Fifi og flere andre utøvere er Burlesque blitt et viktig våpen i kampen mot kvinners kroppspress som negativt forsterkes av medias retusjerte, filtrerte og skurrende motebilde, men hvor det i Burlesquens kunst ligger håp om mer stolthet og aksept av sitt normale seg.

RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO-KLUBB & AFTEN-PARTY #2 1

Stephanie Van Der Strumpfs (t.v. Foto Loucie Kout) fra Tsjekkia har i 10 år hatt en levende Burlesque, modell og skuespillerkarriere, som nær er tatt ut av Hollywood. Med over 200 showreisedøgn ute i verden året rundt, er det minst like eksotisk at hun har funnet kjærligheten ved å bosette seg på Hamar og drømmer om å ha båt på Mjøsa..! I mars var hun og playmate i den tsjekkiske utgaven av Playboy, som portrettet i Hamar Arbeiderblad nylig omtalte. Burlesque-karrieren begynte i fødebyen i Praha, hvor hun ofte opptrer på forseggjorte utelivspalass som Buddha Bar og The Cardinal.
Web / Facebook / Instagram

Teddy Milkshake  (i midten) er en superbamse fra de dypeste norske skoger, dekorert med majestetisk ansiktsmanke og mannlige opphissende kurver bare gud kan ha skapt, men med pirrende bevegelser gud for lenge siden har mistet kontrollen på. Det ryktes fra ukristelige hold at Teddy vil svulme liv i flere seksuelle fantasier du ennå har til gode….- og at du vil be om fler…! I sin vikingehyllest til selveste Valhall vil testoronet rikelig renne sies det, så gudbevare oss vel ja..!
Instagram

Knockout Noir (t.h. – foto Jirina) har headlinet flere av de store festivalene i Europa, vært på mini tour i USA, og tok en tredjeplass i World Burlesque Idol 2016, hvor publikum mildt sagt gikk bananas. Hun har vært med i Fifi von Tassel presents siden starten i 2014, og er en høyt verdsatt artist, som inspirerer, fascinerer og sjokkerer, med sin rå og seksuelle energi, men som også brukes politisk og fordomsbekjempende. Det er sagt om Knockout Noir at hun er en «Part norwegian part rest of the world, this poster girl for globalization brings a dose of good ol fashioned american sexual energy.»
Web / Facebook / Instagram

RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO-KLUBB & AFTEN-PARTY #2 3

Bak DJ-spakene både ute i Gamlas bakgård og inne på scenen vil vi denne kvelden stifte bekjentskap med 2 av ringrevene fra Oslos Rockabilly-scene, nemlig DJ Blue Boy og DJ Red Planet. Begge har de lengre fartstid fra den sterkt savnede Rock´n´Roll-dineren Ryes på Grünerløkka. Sistnevnte har og 30 årsjubileum som Rock´n´Roll-DJ og feirer også denne kvelden sine 20 råkka år i enkeltmannsforetaket Red Planet Artistformidling, som siden 2002 og har stått bak bookinga av Gamlas konserter.

RÅKKEN-RÅLL FISKEBOLL RETROKLUBB!

For de som ikke har vært på Gamla på en stund så er det å melde at vi med nytt lederskap fra 2018, i mai ifjor pusset opp Gamlas konsertsal, i en slags Las Vegas-lounge stil og feel, med flere sitteplasser og bar, samt fikk et helt nytt liv i vår bakgård vi nå kaller Gamla Beat Bar og Bakhage. Her gjør parasoller med varmelamper og flere sittegrupper, det lettere å ha klubbfest med DJ`s, bar og matservering året rundt, slik det det siste året har tatt helt av og blitt nattklubb med store DJ´s og moderne klubbmusikk 3 til 4 ganger i uka.

RÅKKEN-RÅLL FISKEBOLL RETROKLUBB! 1

RETRO OSLOS NISJEBRANSJE:
av butikker, tjenester og underholdning, har i flere år har tilbudt «ear & eyecandy» innen både dame og herremote, møbelinteriør, tatovering, gammal og ny Rock´n´Roll-vinyl, plakat og cover design, Burlesque-show og bandbooking. De ønsker alle å være med å bidra til at Råkkenråll Fiskeboll-kveldene synes i terrenget og skaper et miljø for sine følgere. Deres butikker og websider er veldig verdt en titt:

Manillusion –vintage og retro damemote + Retrolykke -vintage interiør og kafe og Retrolykke vintage interiør og herremote + Ruth 66 –vintage og retro møbelinteriørCruisin Records vintage og retro platebutikk + Lucky 7 retro tattoo + Fifi von Tassel Oslo Burlesque FestivalTed Titanneo vintage grafiskdesign + Red Planet – Rock´n´Roll DJ + RåkkenRåll Fiskeboll booking!

RÅKKENRÅLL FISKEBOLL RETRO-KLUBB & AFTEN-PARTY #2

BAND & BURLESQUE, DJ´S & DANSEGØLV, FEST, MAT & MORRO:

RåkkenRåll Fiskeboll´s store lidenskap er å være en Rock`n`Roll-klubb uten tvungen dresscode for alle som liker fest og morro, men likeså for et godt synlig subkulturelt publikum i deres blandede retrospektive stil, enten man sverger til Rockabilly, Pin Up, Mod, Glam eller elsker 30, 40, 50, 60, 70 talls musikk og mote. Ikke minst på en tid av døgnet det muligens er lettere å trekke folk ut når vi setter igang ballet fra tidlig kveld KL.18.00 og er ferdige nær midnatt.

Stikkordene er alt fra 40`s Big Band og Speakeasy, Blues og Burlesque, 50-talls Swing, R&B, Country, Rock`n`Roll og Rockabilly til 60-talls Garage-Rock, Soul og Surf. 70-talls Glam-Rock og 80-tallets Psychobilly kan og forekomme, men hovedfokuset ligger i det 50-talls-innspirerte, hvor band av freske nye og eldre årganger, med originale låter og obskure covere danner ramma for Råkkenråll Fiskeboll. Så av navnet er paraplyen stor uten å dekke over alt på en og samme kveld.

Hail Hail Råkkenråll Fiskeboll!
Følg vår Facebookside for kommende eventer og nyhetsoppdateringer fra våre samarbeidspartnere!

Foto: RåkkenRåll Fiskeboll profilbilde: Tovita Razzi Bråthen Plakatdesign Råkkenråll Fiskeboll: Ted Titan

Detaljer

Dato:
lørdag 26. okt, 2019
Tid
18:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 26. okt, 2019
Tid
18:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: