Laster Arrangementer
REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION" m/ 11 boblende klare artister!

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 14. juni / 20:00

REVENT´S NEXT UP «SUMMER EDITION»!

Pris: 100-150,- / 23 år (ID-plikt) / Facebook-event / Billettsalg Kr.150,- i døra fra KL.20.00 / Forsalg Kr.100
Kjøp billett

Next Up er showcase-arrangør Revent´s rampelys for unge artister som skal opp, ut og frem. Fredag 14 Juni kl 20.00 feirer de 1-års jubileét og ”NEXT UP“ Summer Edition med et brak. Da presenterer de en rekke nye artister, samt flere etablerte som presenterer sine nyeste låter!!

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION" m/ 11 boblende klare artister!

Vi vil anbefale at du kommer tidlig slik at du kommer inn. Dette blir vilt!! Dørene åpner 20.00!

For kvelden har Rêvent hentet inn både DJ Swaa, som har vært med på flere NEXT UP tidligere, og i tillegg hentet den internasjonale DJ Edott fra London. DJ Edott er kjent som Yxng Bane sin offisielle DJ og kommer hele veien fra London til Gamla for å lage et sykt show!

Vi ruller ut den røde løperen så putt på det fresheste antrekket!

ARTISTER: (se artistinfo lenger ned)
Seedy
Nani
VVS
Alex Ceesay
Nyaki
Ewezy
Bright
Oscar A
Kami
DJ Swaa
DJ Edott

Forsalgs-billetter til NEXT UP Summer Edition koster 100 Kr. og kan kun kjøpes her.
(OBS: Begrenset antall billetter).
Billetter i døra koster 150 Kr.

Ønsker du bord? Send mail til: kontakt@revent.no
ID: 23
DRESSCODE: Put on your best outfit!

Oppdag og book artister til arrangementet ditt på www.revent.live

ARTISTER:

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 1
SEEDY
(Swe) Facebook SpotifyVideo

Seedy er en av de heteste svenske artistene om dagen, med låter som «Alice», «Gwara Gwara», «Aldrig» og hans nyeste singel «Chillka».

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 2
NANI
(N) FacebookSpotifyVideo

Nani fra Oslo er kjent for singlene «»FEM:45″ og «Se På Meg» og lager urban musikk som får deg i godt humør og klar til å danse.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 3
VVS
(N) FacebookSpotifyVideo

VVS er en norsk rapper som først startet som musiker ved å lage en remixa cover av låta «Meek Mill save Me» på tampen av 2017. I 2018 kom hans første ordentlige singel «On Everything» ut og som låter mer erfarent enn hans korte fartsttid. Vi ser med spenning på hva mer VVS vil gi oss i nærmeste framtid.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 4
ALEX CEESAY
(Swe) Facebook SpotifyVideo

Alex Ceesay er en godt etablert artist fra Stockholm, som har opptrådd med flere kjente store artister. Nå er han aktuell med nye låter og flys for anledningen inn fra Sverige.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 5
NYAKI
(N) WebFacebook

Susanne Klerud aka NYAKI, er en allsidig vokalist som har opptrådt med ulike band i Norge og også internasjonalt. Bare i løpet av de siste to årene har hun gjort over 250 konserter.
Susanne har lang fartstid som sanger og mestrer sjangere som pop, soul, blues, rock  og reggae. Hun er kjent for sin kraftfulle stemme og store innlevelse.

Hun jobber i disse dager i studio med produsentene og låtskriverne i Kastel Music fra Nora Collective som blant annet har jobbet med artister som Unge Ferrari, Arif, Tomine Harket, Bendik & Philip Emilio- for å nevne noen. Låtskriver og artist Jack Hawitt fra England har også vært med på å skrive låtene på EPen. Ny musikk fra Susanne gis ut i nærmeste fremtid under artistnavnet NYAKI. Musikken kan beskrives som Pop, med basstunge beats og med influences fra soul og reggaeton.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 6
EWEZY
(N) FacebookSpotify

Ewezy er en 25 år gammel musiker med røtter fra Nigeria og Sierra Leone, men født og oppvokst i Oslo og som begynte å skrive låter for ti år siden. Han er signert til plateselskapet Eyez Low Records og kom nå i slutten av mai kom ut med sitt debutalbum «XXV». Inspirasjonen til Ewezy kommer fra alle sjangere og det er en av grunnen til at han har et  et variert lydbilde  og så mange ulike flows.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 7
BRIGHT (N)
FacebookSpotifyVideo

Bright Owusu, bedre kjent som Bright, er en ny og spennende musikalsk norsk eksport. Den unge artisten har skapt et navn for seg selv i hjembyen Oslo med opptredener på blant annet By:Larm og som support for den anerkjente amerikanske rapperen, Nelly.

Bright slapp debut singelen sin «Doing Things» med Akira Records i England, som raskt fikk internasjonal oppmerksomhet gjennom presse, spillelister og radio. Sist gang vi hørte fra Bright var da han slapp ut singelen ”Doing Things”, som forøvrig har streamet mer enn 1,8 millioner ganger på Spotify, og Oslo-hunken har i etter tid sluppet den sommerlige Afropop låten ”Running”. Bright startet 2019 med så slippe den emosjonelle låta »Dont Feel The Pain».

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 8
OSCAR A (N) Facebook SpotifyVideo

Oscar A er en artist fra Tønsberg. Han er et musikalsk multitalent som, i tillegg til å skrive og produsere sine egne låter, både rapper, synger og mestrer ulike instrumenter som piano, saksofon og klarinett på et høyt nivå. Tekstene hans er dype og reflekterte med et innhold som varierer mellom tanker rundt personlige relasjoner, kritiske synspunkter på samfunnet og menneskelige verdier. Musikalsk kan musikken plasseres et sted i landskapet mellom hiphop, moderne R&B og pop. Til tross for sin unge alder har han allerede lagt bak seg over hundre live-opptredener, en EP-utgivelse og flere singelutgivelser.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 9
KAMI
(N) FacebookSpotify

Kami 27, bruker mye tid med gitar, sang og låtskriving og har skrevet låter siden ungdomskolen. Selv om sjangeren singer/songwriter kan si lite og gi inntrykk av lavmælt «single songwriter» med gitar, slik som på hennes første singel «Den finaste skatten» fra 2018, så er det vel så mye energisk og glad Pop som står Kami nær. Det hører man lett på hennes 2 nyeste singler fra i år «Stay» og «The Physical Black Art», som igjen har et større lydbilde med hennes flotte vokal. Hun har av Starlab Studios fått navn på seg å være et større låtskrivertalent. I våres kom hun og til den norske semifinalen av den årlige talentkonkurransen Emergenza.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 10
DJ SWAA
(N) FacebookInstagram

DJ Swaa alias Swaaboy, opptrer igjen som Revents house resident DJ og spiller alle artistenes tracks, samt sin særegne mix av alt fra Old School og New School Hip Hop til Dancehall og afrikansk musikk, samt House, Techno, Grime og RnB, som han ellers er kjent for å gjøre med sin partner in crime DJ Swaabwoy i DJ Swaa Crew. Begge har de over 500 gigs bak seg.

REVENT´S NEXT UP "SUMMER EDITION"! 11
DJ EDOTT
(UK) FacebookSoundcloudVideo

DJ Edott er en energisk, internasjonae Multi Genre MC & DJ, som har spilt for en rekke store artister på mange store scener og har flere millioner streams på SoundCloud. DJ Edott er blant annet Yxng Bane sin faste DJ og har spilt for artister som Wizkid, GB, Young Dolph, Not3s, Lil Simz, Yxng Bane, Wiley, Kiss Daniel, Omarion, Vianni, Not3s, LDNC, CCane, Mista Silva, Kojo Funds, Jaij Hollands, Omo Frenchie, K-trap, Lotto Boyz, Ramz, AfroB, Sneakbo, Tion Wayne, Fekky, Don E.

Detaljer

Dato:
fredag 14. jun, 2019
Tid
20:00 - 23:59
Kostnad:
Kr.100-Kr.150
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
fredag 14. jun, 2019
Tid
20:00 - 23:59
Kostnad:
Kr.100-Kr.150
Kategori for Arrangement: