Laster Hendelser

« All Events

RIKKE NORMANN – Slippkonsert!

22. februar @ 20:00 - 23:30

- 200,-
RIKKE NORMANN SLIPPKONSERT!

(Foto: Helge Brekke)

Billetter ID 20 år Kr.200,- i døra fra KL.20.00
Forsalg Universe.com
Facebook-event

RIKKE NORMANN
slipper nytt album, og dette skal selvfølgelig feires med en skikkelig releasekonsert!

Etter å ha sluppet fire solide singler på eget label i 2018, alle med tilhørende originale videoer, remikser, og en haug med solokonserter blir det endelig mulig å høre hele platen 22. februar.

Albumet, som har fått tittelen “35” er historien om å finne seg selv og akseptere hvem man er, uansett hvem det måtte være.

«35» er spilt inn live i studio Paradiso hos produsent Christian Engfelt. Med sin ærlige 1-take-liveinnspilte vibb (inkludert den imponerende lead-vokalen til Rikke!) har albumet fått beholde sin sjel og sine skjønnhetsfeil. Det du hører er det som faktisk skjedde da plata ble spilt inn. Med dette i bakhodet er det lett å forstå at Rikkes musikk, både live og på plate, handler om sterke låter, ekte følelser, nerve og samspill. Med bandet sitt, med låtene og med publikum.

Verken Rikke eller låtene hennes trenger noe å gjemme seg bak så vi kan love deg en konsert totalt fri for autotune, tracks, laser og voldsom staffasje. Det trengs nemlig ikke. Kun dødsbra låter med et dødsbra band og ikke minst den fabelaktige låtskriveren selv i front.

Det er stort spenn og variasjon i Rikke som person, låtskriver, vokalist og formidler, men i bunnen finner du alltid en sterk låt. Hun skriver alle låtene sine selv, på et piano i stua, arvet etter mormor.

Med en genuin sårbarhet i stemmen som er sjelden og ganske unik i dagens musikkverden treffer den deg rett i hjertet, og den treffer hardt.

En god låt står godt alene, og det gjør sannelig Rikke og, men 22. februar disker hun opp med fullt band og musikalske gjester!
Noen vil du kanskje kjenne igjen fra låter og samarbeid i 2018. Nysgjerrig? Følg med for mer info her etterhvert!

Rikke Normann på Instagram
Rikke Normann på Facebook
Rikke Normann på Spotify
Rikke Normann på Tidal
Rikke Normann på Web

Detaljer

Dato:
22. februar
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
200,-
Hendelse Kategori:

Detaljer

Dato:
22. februar
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
200,-
Hendelse Kategori: