Laster Arrangementer
RIKKE NORMANN SLIPPKONSERT!

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 22. februar / 20:00

RIKKE NORMANN – Slippkonsert!

Pris: 200,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

RIKKE NORMANN slipper nytt album, og dette skal selvfølgelig feires med en skikkelig releasekonsert! Etter å ha sluppet fire solide singler på eget label i 2018, alle med tilhørende originale videoer, remikser, og en haug med solokonserter blir det endelig mulig å høre hele platen 22. februar. Albumet, som har fått tittelen “35” er historien om å finne seg selv og akseptere hvem man er, uansett hvem det måtte være.

(Foto: Helge Brekke)

Billetter ID 20 år Kr.200,- i døra fra KL.20.00
Forsalg Universe.com
Facebook-event

RIKKE NORMANN - Slippkonsert!

RIKKE NORMANN
slipper nytt album, og dette skal selvfølgelig feires med en skikkelig releasekonsert!

Etter å ha sluppet fire solide singler på eget label i 2018, alle med tilhørende originale videoer, remikser, og en haug med solokonserter blir det endelig mulig å høre hele platen live på Gamla 22. februar og på disse arenaene fra releasedato 15. februar.

Albumet, som har fått tittelen “35” er historien om å finne seg selv og akseptere hvem man er, uansett hvem det måtte være.

«35» er spilt inn live i studio Paradiso hos produsent Christian Engfelt. Med sin ærlige 1-take-liveinnspilte vibb har Rikke´s sjelevarme vokal og hennes nære bandvenner fått albumet til å beholde sin sjel og sine skjønnhetsfeil, staffasjefri for autotune, tracks, laser og annen studiotrylling, enn nettopp hennes sterke låter med ekte følelser, nerve og samspill.

Det er stort spenn og variasjon i Rikke som person, låtskriver, vokalist og formidler, men i bunnen finner du alltid en sterk låt. Hun skriver alle låtene sine selv, på et piano i stua, arvet etter mormor.

Rikke har siden 2008 vært en aktiv musiker og sanger, både som soloartist, og vokalist/korist for en rekke TV-show og artister. Hun har jobbet med Jarle Bernhoft, Sivert Høyem, Noora Noor, Paperboys, Madcon, Kitchie Kitchie Ki Me O, Ulver, Ole Edvard Antonsen, Daniel Kvammen, Markus & Martinus, Ravi, samt internasjonale artister som John Legend, Nik Kreshaw og Alexandra Burke.

I 2011 ga Rikke Normann ut debutplaten Rikki’s Guns, der singelen «Superstar» nådde 7.-plass på VG-lista.
Nå for tiden tar hun med seg musikken sin helt hjem til folk og gjør noe så uvanlig som en #stuekonsertturne etter at fans Norge rundt, har respondert at de vil ha henne hjem som musikalsk gjest på facebookinnleggene hennes…!!

Vi gleder oss til å ha henne inn i gamle gamlastua vår, hvor hun disker opp med fullt band og musikalske gjester!
Noen vil du kanskje kjenne igjen fra låter og samarbeid i 2018. Et av de er omtalt her på Musikknyheter.no

Rikke Normann musikk digitalt
Rikke Normann Instagram
Rikke Normann Facebook
Rikke Normann Web

Detaljer

Dato:
fredag 22. feb, 2019
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
200,-
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
fredag 22. feb, 2019
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
200,-
Kategori for Arrangement: