Laster Arrangementer
ROSSMAN 1

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 30. april / 20:00

ROSSMAN

Pris: 220,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.220,- Konsertstart KL.21.00
Kjøp billett

Kom og feir arbeidernes dag sammen med Rossman på Gamla! Hvis du liker god musikk som i viser rock og americana, godt lag og herlig stemning så må du se deg nødt til å ta turen :-)

ROSSMAN

Med lave skuldre, humor og glimt i øyet har Rossman bemerket seg som noe litt annerledes i det vide landskapet blant andre norske artister og låtskrivere. Han er en imponerende ordsmed og lyriker, med en poetisk teft som kan matche flere av landets største låtskrivere.

Han er for tiden aktuell med et prosjekt som handler om å spille konsert i alle Norges kommuner! I skrivende stund er det gjennomført 101/356 kommuner.
Rossman er artisten som den litt rare tanten din elsker, men som også din lillebror har plakater av på veggene. Med en blanding av viser, rock og americana skriver han seg inn i hjertet til de fleste.

Med fullt band kan du forvente et americana/rocke-orkester på seks mann som alltid garanterer god stemning, boogie-woogie piano, ansiktsmeltende gitarsoloer og en god latter. En magisk kombo av et sterkt sammensveisede band, rå spilleglede og velskrevne, ofte humoristiske tekster, gjør at Rossman er en populær og særegen opplevelse på den norske konsertscenen.

Kom å syng med på «Kjæreste på Jæren», «Høst Heila Året» og «Prestedatter»! Kanskje til og med enda flere sanger?

Bandet består av:
Auver Gaaren – Piano
Edvard Sundquist – Gitar
Mahias Steffensen – Bass
Håvard Kværne Hansen – Trommer
Øystein Heide Aadland – Orgel

WEB / FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
30. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.220
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
30. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.220
Kategori for Arrangement: