Laster Hendelser
RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY!

« All Events

tirsdag 30. april / 20:00

RUDEBOI RECORDS – showcase og release-party

Kjøp billett / 200,- / 20 år (ID-plikt) / Facebookevent / Billettsalg i døra fra 20.00 / NB! Konsertstart KL. 20.45!

Oslo-baserte Rudeboi Records drevet av Grime og Hip Hop-artistene Don Nate & Grizz gir ut sin første plate, «Thug Life», som lanseres med en stor release og showcasekonsert på Gamla sammen Pa Salieu (UK) + Kardo Packs (UK) + King Shway (LA) og norske E$$E + Shadey + Young Cisto + DJ Abraham Kohr.

GRIZZ & DON NATE

RUDEBOI RECORDS - showcase og release-party

Grime-sjangeren oppsto i London tidlig på 2000-tallet og er en elektronisk videreutvikling av UK Garage og Jungle med krydder av både Hip Hop, Rap, Ragga, Dancehall, Drum & Bass ++ Med årene har mange større britiske byer med Birmingham i front utviklet store miljøer og scener for sjangeren, godt støttet av piratradiostasjoner og nett TV-kanaler, hvor deriblant GRM Daily og Mixtape Madness  er noen av de største som daglig presenterer nye artister. I Norge har miljøet for Grime vært lite, men sakte bygget seg opp og blitt en populær sjanger.

I Oslo er det Grime-utøverne Don Nate x Grizz, begge med engelsk bakgrunn, som er ildsjelene bak Rudeboi Records og som vil gi ut egen og andre norske og internasjonale Grime-artister. Selskapets neste utgivelse «Thug Life» som inneholder 6 freestyla spor med Don Nate x Grizz selv , er klar på Spotify 29 april. Skiva blir feiret med en større slippfest og showcase med totalt 9 artister på Gamla Konsert og Scene, kvelden etter, tirs 30 april da «alle» har fri 1 mai. Her skal større artister som engelske Kardo Pack og Pa Salieu, samt både etablerte og up & coming norske acts som E$$E, King Shway, Shadey, Young Cisto og ikke minst Don Nate x Grizz sjøl backes av DJ Abraham Kohr.

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 1

Fra før har Rudeboi Records gitt ut Don Nate´s låter inkludert fjorårets 2 musikkvideoer til singelen «Hold Up» og «Fakk Tjenester» fra 6-spors Ep´en «Det Ekke Lett Å Være Meg, samt samarbeidet med Flomo på deres «Shit Crazy»-singel også fra 2018. Ikke minst har han og 9 låter egne låter med både Trap, Hip Hop & Rap, samt R&B & Soul liggende på Soundcloud, hvorav 2 med Grizz under navnet G-Dot, men hvor Grizz´s egne låter nå og endelig blir festet til tape gjennom duoens debut-utgivelse «Thug Life».

Rudeboi Records på WebInstagram –  Facebook
Don Nate på Instagram – Spotify –   Sound Cloud
Grizz på Instagram

PA SALIEU (UK)

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 2

Pa Salieu fra Coventry kommer til Norge for første gang. Hans nyeste singel er «Next Up ?» I fjor kom og «Say So», «Nothin To Prove» og «Never Had» som bl.a. Grime Daily og Mixtape Madness begeistret har presentert.

Pa Salieu på SpotifyYoutubeFacebookInstagram

KARDO PACKS (UK)

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 3

Kardo Packs fra Birmingham er kjent for fjorårets singler «Bleeding» og «Grindin». Førstnevnte gjorde han sammen Pa Salieu som og opptrer på Gamla. Begge singlene fikk og varm velkomst på Mixtape Madness og Grime Daily og førte til lokalhelt stardom med flere gigs i Birmingham og Coventry. Han er nå i Norge for første gang for å framføre disse, samt en kommende uutgitt single.

Kardo Packs på Spotify –  Youtube –  Instagram

E$$E (N)

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 4

E$$E er en rapper, produsent og DJ vokst opp i Sandvika og UK. Hans singel «DNB» har fått mye oppmerksomhet og blitt spilt på P3. Ny musikk fra E$$E er snart ute på lufta.

E$$E på Spotify – Youtube –  Facebook

KING SHWAY (US)

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 6

King Shway er en rapper i Trap Hip Hop gata fra LA som nå bor og studerer i Norge og som før har opptrådd på Gamla på Revents klubbkvelder.

Hans låt og norskproduserte musikkvideo til singelen “Big Daddy Kane” satte han på kartet i 2015 da og filmfotografen Olav Stubberud av Natt & Dag ble utnevnt til landets beste fotograf.
Med over 2 millioner visninger på Worldstarhiphop og musikken hans stadig spilt på P3, ikke minst på National Rap Show er han med sin sceneopptreden godt i støtet. Ikke minst med låta “Love Over Death” som har blitt streama over 20.000 ganger.

King Shway på Spotify – YoutubeFacebookInstagram

SHADEY (N)

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 7
(Foto: Fabian Framdal Fjeldvik)

Shadey også kjent som Shad Rack er både artist og produsent med eget studio  av beats innen sjangere som Soul, Pop, R&B og Trap. Han har som artist singlene «Shout Out» og «Take Time» samt en ny singel å presentere på Rudeboi Records showcase.

Shadey på Spotify Facebook Instagram  Soundcloud

YOUNG CISTO (N)

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 8

Young Cisto er en rapper fra Oslo og Modena i Italia, med ghanesisk opphav, kåret av 730.no til Norges svar på Young Thug, men med dansebakgrunn og hovedpoengene lagt i låttekstene. Signet på 4080 – Deaddog Management har Young Cisto på det ene året siden han slapp sin første offisielle singel «Stuck in a Loop», oppnådd over 100k streams på solodebuten «Rectangle», som i likhet med oppfølgeren «No Alcohol» hadde premiere hos Ruben på P3. Han har også sluppet en collab med King Shway, Gard og Jonz.

Young Cisto på Spotify Youtube Facebook Instagram

DJ ABRAHAM KOHR (N)

RUDEBOI RECORDS - GRIME SHOWCASE & RELEASE PARTY! 10
DJ Abraham Kohr er et nytt ungt boblende DJ-talent på den norske Hip Hop og Grime-scenen

Detaljer

Dato:
30. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr200
Hendelse Kategori:

Detaljer

Dato:
30. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr200
Hendelse Kategori: