Laster Arrangementer
RUNE RUDBERG BAND

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 16. oktober / 20:00

AVLYST, KJØPTE BILLETTER REFUNDERES! – RUNE RUDBERG BAND

Pris: 350,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00 / (Billettavgift Kr.25 er inkludert på Ticketmaster)
Kjøp billett

KONSERTEN ER AVLYST GRUNNET CORONA-SITUASJONENS KREVENDE SMITTEVERNSTILTAK!
BILLETTER REFUNDERES AV TICKETMASTER, UNTATT BILLETTAVGIFT KR.25,-

Country-sjef, danseband og Pop-legende Rune Rudberg sparker præriestøvet av Country-bastionen Gamla´s gamledager, med en heidundrandes konsertfest på lokalet. Med sitt 24. album siden gjennombruddet med «Ut Mot Havet» i 1988, kom «Old Country» i fjor med mer dyrking av countrymusikken han i alle år har servert med sitt band. Denne serveres med flere av hans største hits.

Rune Rudberg ble store det store popidolet i Norge med gjennombrudds-singelen og skiva «Ut Mot Havet» i 1988. Den solgte nærmere 200.000 ex og med oppfølgingsalbumet ”Vinger over Europa” fra ´89 fortsatte suksessen. Det var først med det vanskelige tredjealbumet ”Lysene Fra Land” (´90) at pop-idol-perioden var over, og en normalisert hverdag begynte. Rune skiftet da gear fullstendig og ble fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia.

Men Rune var ikke fornøyd med bare å spille i danseband.  Han har alltid vært en stor fan av countrymusikk, og da Scandinavia ville holde på med sitt, sluttet Rune for å lage countryalbumet ”Tidevannsbølger” (´94).

Rudberg er en fyr som ikke nødvendigvis repeterer seg selv og ble på NRK´s oppfordring i ´96 med i Melodi Grand Prix, men nå med Scandinavia igjen. Deretter fulgte samleplatene  ”Landeplager” med alle hans hits og ”Halfway To Paradise” med leftovers og albumlåter. Med den nye soloplata «På Nye Eventyr» fra 2000, ble promosporet ”1001,1002,1003” enda en ny hit for Rune.

I den senere tid har Rune virkelig gitt seg countryen i vold.  Med platene ”Gone Country” (2004), ”Runaway” (2006) og ”Strong Enough” i 2012, opplevde han å få god kritikk (!) og en mengde godord.  Henning Eriksen har produserte disse platene – som har engelske tekster. Samme mann produserte også de fleste sangene på ”Tro” fra 2013, hvor Rune var tilbake med norske tekster igjen.

Det var tydelig at publikum ville ha dette . CD’en gikk til nr 1 på VG lista, og lå der i flere måneder. Den fikk gode kritikker og meldinger fra fansen om at dette var den beste cd’en hans noensinne.  Året 2013 ble avsluttet med Spellemannsprisnominasjon og samleskiva – «40 første hits». I juni 2015 kom albumet «LEVD LIV» med enda en høy plassering på VG lista.

I 2016 ble Rune Rudberg invitert med på en produksjon av en rendyrket countryplate med coverlåter. «Kindly Keep It Country» ble en Rune Rudberg plate i noe annerledes i stil enn de han gir ut med RUNE RUDBERG BAND. Den ble lansert i juni til gode kritikker og figurerte på radiospillelistene til flere europeiske og australske Country-stasjoner.

Fra 2017 spiller RUNE RUDBERG BAND mer enn noensinne, samtidig som de ble invitert til å være med i Melodi Grand Prix med sangen «Run Run Away». I 2018 kom albumet «Minner» som igjen høstet gode kritikker og suksess. Og suksessen på konsertene fortsetter.

I Juni 2019 kom «Old Country» med mer rendyrking av countrymusikken vi vil få servert på Gamla, sammen med flere av hans mest kjente hits.

Besetning: Rune Rudberg: – Vokal og gitar / Tor Brasetvik: – Bass og vokal / Geir Hilsen: – Trommer / Geir Torgersen: – Keyboards / Egil Brataas: – Gitar og vokal / Tore Blestrud: – Steelgitar, gitar ++

Rune Rudberg Band på Web / Facebook / Instagram / Spotify / Tidal / Youtube

Detaljer

Dato:
fredag 16. okt, 2020
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.350
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
fredag 16. okt, 2020
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.350
Kategori for Arrangement: