Laster Arrangementer
SEVERIN + GUNN KVAALE

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 28. april / 20:00

SEVERIN + GUNN KVAALE

Pris: 150-200,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra Kr.200 fra KL.20.00 - Forsalg Ticketmaster Kr.150,-
Kjøp billett

Severin åpner Amors Diskotek 28. April på GAMLA med 80-tallsinspirert synth i moderne element + med support av Gunn Kvaale´s anbefalte Pop-arkiv!

SEVERIN
Nautnes Dale er en 20 år gammel gutt fra Gossen i Aukra kommune som ble D-listet på P3 sin radioliste med låta «Betatt». Han synger på moldedialekt og har blitt omtalt som den nye Jesper Jenset av Arian og Nate i P3. I et spørsmål fra Romsdal Budstikke svarer han «det er et kompliment å omtales som Jesper Jenset, men jeg prøver ikke å være han.»

SEVERIN + GUNN KVAALE 1Foto: Karen Marie Suppras Schmidt

Låtene «Betatt» og «Fæll Fer De» er en del av et lengre narrativ som utspiller seg gjennom EP’en han nå slipper 29. April; Amors Diskotek. Låtene hans drives gjennomgående av kjente 80-talls inspirerte synth-lyder og med innslag av moderne elementer som gjør lydbildet interessant og nyskapende. Rytmen tvinger frem dansebevegelser i enhver musikkelsker, og tekstene passer både til de ensomme og kjærlighetssøkende, så vel som de nyforelskede og festglade.

Konserten på Gamla torsdag 28.April blir Severins første konsert i Oslo, og hans første ordentlige opptreden som egen artist. Han har ivret lenge etter å kunne få opptre, og etter 2 år med pandemi er tiden inne for Severin med band å vise at han ikke bare er en Pop-smed i studio, men også en som kan bringe de samme følelsene ut foran publikum.

Ep’en Amors Diskotek vil følge i samme stil som Severin har etablert med de to singlene som allerede er sluppet, med ytterligere tre låter. Disse er tittelsporet «Amors Diskotek», den mystiske «Desperat» og den mer personlige «Kem I E». Denne slippes fredag 29. April gjennom hans label Con Sensuel records.
WEB / FACEBOOKINSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

SEVERIN + GUNN KVAALE 2GUNN KVAALE  (Foto: Øystein Ulvestad)

Kreativ, omsorgsfull, ambisiøs og en liten smule utålmodig. Dette er noen ord artisten Gunn Kvaale (20) bruker for å beskrive seg selv. Og kanskje er det akkurat disse kvalitetene som har gjort at den unge låtskriveren har rukket så mye på kort tid. Jenta fra Sogndal har nemlig skrevet utallige låter, delt scene med Olav Stedje, Tone Damli og Jarle Bernhoft, nylig vunnet prisen for Årets Nykommer i Vestland, vunnet Norsk Country Talent, og spilt utsolgte juleturneer bare for å nevne noe.

Det siste året har hun gitt ut fire singler som har blant annet har blitt listet på New Music Friday og andre «editorial» spillelister på Spotify, Apple Music og Tidal. Rubato og 730.no har også anbefalt låtene som en av ukas beste utgivelser i Norge. «Last Summer» ble spilt på NRK 1 på Sommerskuta, og «Like I’m Made of Stone» ble P1-listet på landsdekkende radio i 17 uker. Gunn stiller med fullt band denne kvelden, og gleder seg til å spille ny musikk!
FACEBOOKINSTAGRAM / SPOTIFY / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
28. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
150Kr.-200Kr.

Detaljer

Dato:
28. april
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
150Kr.-200Kr.