Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Automatisk kladd 4
onsdag 14. september / 16:00

SHOW: OFF 2022! 11 stjernestormende artister presentert av bransjeildsjeler!

Pris: 150,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Kr.150 (100 m/ studentbevis) i konsertsal fra KL.18.30, konsertstart KL.18.45 / Konserter m/fri entré i bakhagen fra KL.16.00
Kjøp billett

14. september @ 16:00 23:00

150Kr,- Kr

Kjærlig har siden 2018 hatt showcase rundt by:Larm tider som et supplement for artister som trengte synlighet. Ettersom by:Larm ble for trangt nåløye for de fleste, viste det seg at dette var et tiltak flere up & coming artister satte pris på.

3 år på Gamla, ett år på Kulturhuset og nå på femte året er tilbake til Gamla.

14. september settes artister på scenen som fortjener å bli sett og hørt, som er sentrale for managementet Kjærlig, og partnerne i musikkdistributøren Indigoboom og booking/managementbyrået Skyskraper.

Publikummet er dere; musikkelskere, konsertgjengere, festival- og konsertbookere, produsenter, låtskrivere, stylister, musikkvideoskapere, grafiske designer, managere, kulturinterisserte og musikknerder i ALLE former.

La denne kvelden bli noe de aldri glemmer.

Kjøp billett, ta med gjengen, heng med oss, gi feedback & ros. Men mest av alt vil vi at dere skal kose dere.

SHOW:OFF 2022

PROGRAM INNE I KONSERTSALEN FRA KL.18.30-23.00 m/ BILLETT:
(Se program ute i bakhagen med fri entre KL.16.00-18.30 lenger ned, konsertstart KL.17.00)

Afterparty i bakhagen KL.23.00 m/ DJ Tula + opptreden av BIG DADDY KARSTEN

BIG DADDY KARSTEN
har lenge vært en kjent norgeskjent artists, både solo, og som medlem av rap-duoen Folkefiender, samt som en av de råeste battle-rapperne Norge har sett. Med tusenvis av følgere på IG ogSpotify gir Karsten oss teknisk rapping på høyt nivå samtidig som han kombinerer det med historier av en litt annen vinkling enn det man er vant til. 
 
I 2021 sjarmerte denne bamsen nærmere en million norske seere på MGP med låta «Smile» og opp gjennom årene han har samarbeidet med artister som Joddski, Cezinando, Tuva Syvertsen, Linda Vidala, Keem One, Oral Bee, Andre Jensen, Ferdinand, Soleil Camara (++).  I høst kommer hans mixtape Bearly Legal ut, og i 2023 står konserter i England for tur.

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK / WEB

PLENTY
er under artistnavnet 21 år gamle popelskende Pernille Reinersten. Hun reiste fra Herøy til Grimstad for å jakte popkarriere. Som 19-åring kom hun inn på den prestisjetunge skolen LIMPI. Etter uteksaminering med ekstrem utvikling som låtskriver og vokalist ga PLENTY ut sin første singel «I don’t Wanna Know». Derifra har det gått radig med utgivelser og i 2021 kom hennes debut EP «For Now».
 
PLENTY presenterer hardcore bubblegumpop som belyser temeaer som rammer han, hun, hen og dem. Kjærlighet, forbidden love, ufiltrerte tekster og energihypende meoldier ligger tett i hennes univers.
 
PLENTY’s personlighet tar rommet når hun er på scenen. Det siste året har hun blitt sett på flere scener Musikkfest, JJ Festivalen, Pride, support for Dagny, og avslutter Pstereo-festivalen i Trondheim på Klubb Pstereo mm. 
 
2022 var året hvor PLENTY delte musikken sin med enda fler, og gir den energien som trengs for at publikum skal føle seg sett, hørt og ikke minst dele følelser og historier sammen. 19 august slippes «Kiss Other People» som er den andre låta i tematriologien «sjalusi og hjertesmerte».

FACEBOOK / INSTAGRAM / SPOTIFY 

ANE.FIN´s
karriere startet i 2019 med utgivelsene “Fast i Deg” og “Ego”, og fortsatte etter skolegangen på LIMPI, hvor hun utviklet seg som låtskriver og artist, med et singelløp på fire singler og hennes debut EP “Are We Ok?” sommeren 2021.
 
Ane.Fin hører hjemme i pop, soul & rnb universet der hennes utgivelser byr på ærlige tekster og catchy melodier. Ane.Fin er opptatt av å ha det gøy sammen med publikum på scenen, besitter en smittende og altoppslukende energi som ofte leder ut i allsang, samhold og gode historier. 
 
Ane.Fin’s unike musikksmak gjør at du vil finne referansespor og inspirasjon alt fra Aerosmith, NAO, SZA og Kirt Franklin. 
 
Ane.Fin har de siste årene gjort seg bemerket både på TV og på festivalscenen i Oslo hvor JJ Unplugged, FUN Festival og Pride Oslo mm., har vært noen av høydepunktene forutenom MGP 2021 og The Voice 2022. Tilbakemeldinger som “ekstrem egenart i stemmen”, “unik formidling” og “en ekte artist” fra dommerne gjør at Hortensjenta står enda mer i sitt særpreg og unike sammensetning enn før.
 
-”Jeg vil eie at jeg bare er meg, og ingen andre er lik” – Ane.Fin

SPOTIFY / YOUTUBE / FACEBOOK / INSTAGRAM

OSCAR A
er en 21 år gammel artist fra Tønsberg / Kristiansand. Han skriver og produserer de fleste låtene selv, i tillegg til å rappe og synge. Tekstene hans er dype og reflekterte med et innhold som varierer rundt personlige relasjoner, følelser og menneskelige verdier. Musikalsk sett kan musikken plasseres i et landskap mellom hiphop, pop og moderne R&B.
 
Til tross for sin unge alder har han allerede lagt bak seg over hundre spillejobber. Blant disse finner man Stavernfestivalens livestream 2020, samt oppvarming for Cezinando og Gatas Parlament. I juni 2019 fikk musikkvideoen til «Nada» se dagens lys med en videopremiere og et intervju hos 730.no. Balladen med Harriet, «Mer enn vi trodde», ble listet på NRK P3 i hele seks uker, og noen måneder senere ble «Kunstig» listet hos NRK P1. Låten har nå ligget hele 16 uker i strekk på P1-lista!
 
Flere av låtene hans har også blitt listet på Spotify-lister som «New Music Friday Norway», «Ny Pop» og «Norsk Rap».
Oscar produserer også låter for andre artister. Blant de han har jobbet med er Maria Petra, som er aktuell i The Voice på TV2 i 2021, med blant annet låten Lonely.

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

STURLA
er en ung, jordnær og sulten artist med hjertet godt plantet utenpå skjorta og med fengende popmusikk sunget på sin egen dialekt.

Den 25 år gamle låtskriveren og sangeren fra Orkdal i Trøndelag skriver låter med drømmende tekster og et storslått og moderne sound, der det også er plass til akustiske elementer som piano og gitar.

Sturla ønsker å farge den norske musikkscenen med sitt morsmål, og er opptatt av at musikken skal by på en god opplevelse. Sturla har over søttentusen månedige lyttere på Spotify.

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

CELIIN
er kanskje er et ukjent navn for mange,  men ingen nykommer i musikkindustrien. Som 11-åring i 2007, startet brått hennes profesjonelle artistkarriere med seiere i både den norske og nordiske MGP jr.-finalen og med låta «Bæstevænna».

De senere årene har utrykk, musikk og inspirasjon for Celiin’s univers havnet i krysningspunktet mellom romantikk og depresjon, hvor ekstreme følelser sammenfaller i Celiin´s gammeldagse hjerte, men moderne sjel.

Inspirert av artister fra The Neighbourhood og Debussy til Lana Del Rey og Nothing But Thieves, kombinerer CELIIN cinematisk, progressiv Pop inspirert av Jazz og Rock, med mørke, melankolske plott. I søken etter balanse mellom skjønnhet og det makabre, deler den gåtefulle artisten dagboknotater gjennom sin egendefinerte sjanger «skitten glamour».

«Manchester» og «Carmen» som henne nyeste utgivelser gjenspeiler nettopp denne beskrivelsen. Doll-rock er kommet for å bli. 

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

THEA MARLENE
har over trettentusen månedlige lyttere på Spotify og er en artist og musikkprodusent av de sjeldne, i blant flertallet av mannlige musikkprodusenter. Hun synger, skriver og produserer det meste av musikken sin selv. Musikken hennes har tidligere fått plass på lister som “New Music Friday”, «Made in Norway» og «Sommersol».

“Jeg får inspirasjon fra ting jeg opplever i livet og elsker å være kreativ gjennom musikken. Jeg liker meg best i et landskap av luftig og melodisk pop. Håper du liker musikken min, og vil følge meg videre” – utaler hun.    

Thea er plateaktuell i disse dager med utgivelsen “Bare litt”

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

MAGNUS WÆRNESS
er poppoeten fra Harstad som har gått under radaren hos mange her i sør, men det er på vei til å endre seg. Magnus lager indiepop med særegne nordnorske tekster og vakre melodier, du kan rett som det er høre på radioen.

Med Bachelor fra LIPA jobbet han som sanger og skuespiller i London i flere år, etter å ha gått ut fra musikkskolen Kongsbakken i Tromsø, der også Moddy, Espen Lind, Dagny og flere, har gått. 

Høsten 2022 kommer Magnus ut med to singler. 

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

PROGRAM UTE I GAMLAS BAKHAGE m/ FRI ENTRÈ FRA KL.16.00: (Konsertstart KL.17.00)

TOMMY KRISTIANSEN
er gitarist, sanger og låtskriver som kan skimte med 20 + års erfaring. Han har turnert fra tidlig tenåringsalder verden rundt med sitt eget blues band, samt med noen av Norges største artister, i tillegg spilt på dusinvis album og div. TV- program.

Rett fra VGS turnerte Tommy med spellemannprisvinnende Magnet, som igjen ledet til flere store Europa- og USA turneer med bl.a. t Jim Stärk, Madcon, Beady Belle, og Marit Larsen.

I 12 år har Tommy vært fast gitarist for Kurt Nilsen, og blitt fast inventar hos Alan Walker, Fay Wildhagen, Knut Marius Djupvik mm.

Tommy Kristiansen er i tillegg til gitarist og soloartist og låtskriver. I 2016 kom debutplata “Divided” og fulgte opp med to singelslipp i 2019.

Vi vil gjerne høre mer fra denne erfarne lyrikeren og gitarkunstneren, men da må kanskje noen av Norges største artister gi slipp på han…? 

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

SYNNE SØRGJERD´s
utrykk trigges når hennes oppmerksomhetsbehov betales tilbake med sterk energi fra publikum. Målet er å forene det dansbare med det triste – som må være sinnsykt fengende, uten å miste lyrisk integritet.

Temaer som følelsen av utilstrekkelighet og angst står sentrale, i håp om at det årner seg for snille jenter.

Håper du følger med…-gjør du det ??

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

IDA ST.FRANK
har en egen evne til å treffe melankolien i deg, i et smart og dynamisk poplandskap med innspill fra RnB og Hip Hop. Gjerne med lydbilder som springer seg fra tidlige 2000´s Dido til Billie Eilish’s mørke mystikk.

De siste fem årene har Ida jobbet som produsent i bl.a. Pan Media og gjort musikkvideoer for noen av Norges største artister. Selv har hun alltid visst at hun selv skal gjøre musikk, men hun måtte bare finne ut av et par ting først, som kunne gi henne rom og selvtillit til å satse. Ida St. Frank er nå klar for å vise hva hun har gjort det siste året.Debuten var live-videoen «All I Want» – Kodaline som fikk omtale i ballade.no
14 september vil hun dele sin nyeste singel med oss.                                                        

«NOEN GANGER ER DET Å SKRIVE OG SYNGE DET ENESTE SOM GIR MENING. JEG LEVER FOR Å FORMIDLE, INSPIRERE OG BLI INSPIRERT», mener Ida. 

SPOTIFY / YOUTUBE / INSTAGRAM / FACEBOOK

© Gamla 2007-2022