Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: «NÅR TIDA E INNE»!

22. februar @ 20:00 - 23:00

- Kr.150
SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: "NÅR TIDA E INNE"!

SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: "NÅR TIDA E INNE"! 1

Sissel Marie har signert med Apollon Records og plateselskapet gir ut hennes debutalbum «Når tida e inne» i januar 2020. Låtene om å holde ut når livet byr på vanskeligheter å motgang.

I oktober 2019 slapp Sissel Marie singlene «Der eg e no» og «Ein dag til», som begge er å finne på det kommende albumet. Singellåtene har skapt stor begeistring, og har fått spilletid på NRK P1 og andre norske radiostasjonar.  I forbindelse med utgivelsen av debutalbumet gjør Sissel Marie flere konserter utover vinteren og våren 2020. Blest 2020 og Stryn Visefestival er to av festivalene som allerede har booket Sissel Marie. 

I bandet har Sissel Marie med seg: Runar Netland, trommer + Martin Morland, bass + Sverre Undheim, tangenter + Tobias Flottorp Heltzer, gitar

Høsten 2015 ga Sissel Marie ut sin debutsingel «Have no fear» som ble godt mottatt. I 2016 gikk Sissel Maries over til å synge på dialekt og slapp sin andre singel “Ved sida di”. Denne fikk spilletid på NRK P1 og var et viktig steg i prosessen mot å skrive og synge på dialekt. 29-åringen kommer egentlig fra Stryn, men bor for tiden på Sandane i Gloppen og er aktiv i musikkmiljø på vestlandet og i Oslo.

Sissel Marie på Web / Facebook / Instagram / Spotify

 

SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: "NÅR TIDA E INNE"! 4

 

.

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
22. februar
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
22. februar
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement: