Laster Arrangementer
SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: "NÅR TIDA E INNE"!

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 22. februar / 20:00

SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: «NÅR TIDA E INNE»!

Pris: 150,- / ID 20 År! / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00
Kjøp billett

Vokalist og låtskriver Sissel Marie har siden 2010 utforsket et personlige uttrykk som har resultert i friske viser og pop på vestlandsdialekt. Med et akkustisk og organisk lydbilde renner låtene ut av henne og bandet på en fengende behagelig måte. Tekstene er ærlige og ekte, og tar opp de mange sårbare aspektene livet kan gi. Musikken er ment å henge igjen i lufta, skape ettertanke og sette spor i hjertet.

SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: "NÅR TIDA E INNE"! 1

Sissel Marie har signert med Apollon Records og plateselskapet gir ut hennes debutalbum «Når tida e inne» i januar 2020. Låtene om å holde ut når livet byr på vanskeligheter å motgang.

I oktober 2019 slapp Sissel Marie singlene «Der eg e no» og «Ein dag til», som begge er å finne på det kommende albumet. Singellåtene har skapt stor begeistring, og har fått spilletid på NRK P1 og andre norske radiostasjonar.  I forbindelse med utgivelsen av debutalbumet gjør Sissel Marie flere konserter utover vinteren og våren 2020. Blest 2020 og Stryn Visefestival er to av festivalene som allerede har booket Sissel Marie. 

I bandet har Sissel Marie med seg: Runar Netland, trommer + Martin Morland, bass + Sverre Undheim, tangenter + Tobias Flottorp Heltzer, gitar

Høsten 2015 ga Sissel Marie ut sin debutsingel «Have no fear» som ble godt mottatt. I 2016 gikk Sissel Maries over til å synge på dialekt og slapp sin andre singel “Ved sida di”. Denne fikk spilletid på NRK P1 og var et viktig steg i prosessen mot å skrive og synge på dialekt. 29-åringen kommer egentlig fra Stryn, men bor for tiden på Sandane i Gloppen og er aktiv i musikkmiljø på vestlandet og i Oslo.

Sissel Marie på Web / Facebook / Instagram / Spotify

 

SISSEL MARIE SLIPPER DEBUTALBUMET: "NÅR TIDA E INNE"! 4

 

.

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
lørdag 22. feb, 2020
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 22. feb, 2020
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.150
Kategori for Arrangement: