Laster Arrangementer
STEVEN WILSON QUARTET + SATURDAY CITY (Flyttet til 10 Okt 2020) 2

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 10. oktober / 18:00

UTSOLGT EKSTRAKONSERT! STEVEN WILSON QUARTET + SATURDAY CITY´s MAGNUS GULBRANDSEN

Kjøp billett / 200,- / ID 20 År! / Facebookevent / Konserten er utsolgt

PS! Begrenset billettsalg for sittekonsert med Korona-tilrettelagt bordreservering! Ingen refusjon, men videresalg av billetter må meldes redplanet@gamla.no innen KL.12.00 på konsertdag.

PS! ER DU SYK, SÅ VÆR VENNLIG Å HOLD DEG HJEMME! TAKK :-)

FACEBOOK-EVENT m/ COVID 19-RESTRIKSJONER:

PS! Begrenset billettsalg for sittekonsert med Korona-tilrettelagt bordreservering! Ingen refusjon, men videresalg av billetter må meldes redplanet@gamla.no innen KL.12.00 på konsertdag.
Billettkjøper kan melde oss hvem hen har kjøpt billett til og ønsker å sitte i gruppe sammen med innen KL.12.00 på konsertdag. Ankom så i gruppe sammen med billettkjøper som har kjøpt din billett.
Kontakt oss på: redplanet@gamla.no

I denne ekstrakonserten vil Steven Wilson Quartet levere sin rock´n´roll, men vil i tillegg ha flere innslag av blues, elektrisk jazz og improvisasjon.
Vi kaller denne delen av kvelden «The Loose Show». I tillegg kommer Staurday City´s Magnus Gulbrandsen med akustisk gitar og varmer opp med bandets nye og gamle klassikere!

STEVEN WILSON QUARTET + SATURDAY CITY 2

Steven Wilson Quartet springer ut av Spellemannsprisvinnende Superfamily. Vokalist Steven Wilsons nye band setter hofter og lår i bevegelse med forkjærlighet for Rock’n’Roll og Soul.
Anmelderfavoritten Saturday City spiller velklingende Americana med innslag av Power Pop og fengende harmonier.

Steven Wilson Quartet springer ut av Spellemannsprisvinnende Superfamily. Vokalist Steven Wilson har i dette nye bandet tatt med seg meriterte musikere med forkjærlighet for rock’n’roll og soul, og dannet et band som setter i hofter og lår i bevegelse mens Wilsons karakteristiske stemme danser på congas, gamle romklanger og en klassisk drink fra baren. SWQ har allerede blitt plukket opp av Unge Lovende (NRK) og festivaler i Norge.»

Facebook / Spotify / Youtube

SATURDAY CITY´s MAGNUS GULBRANDSEN

STEVEN WILSON QUARTET + SATURDAY CITY (Flyttet til 10 Okt 2020)
Saturday City blir noe redusert på denne konserten da gitarist har brukket finger, men hvor bandets vokalist Magnus Gulbrandsen alikevel kommer med sin akustiske gitar å gjennomfører konserten.

Saturday City spiller Americana med innslag av power pop og fengende harmonier og er blitt sammenliknet med artister som Big Star og Steve Earle.

Bandet ble startet som en duo av brødrene Magnus og Stian Gulbrandsen i 2012 og ga ut en EP med lavmælt folkpop som bl.a inneholdt singelen «Catch a Flame». I 2017 da de slapp sin første fullengder «Through This Reality» hadde de utvidet til full bandbesetning, noe som musikken også gjenspeilet.

Bandet er blitt en anmelderfavoritt her i Norge og om siste singel «Safer In My Mind» skrev Erik Valebrokk at «Safer In My Mind er i grunnen så velklingende og perfekt gjennomført som du får det(…)– du har liksom ikke stort annet valg enn å like det du hører».

«På sitt beste låter Saturday City som en mellomting av The Jayhawks og Big Star – som er en av de fineste komplimentene jeg har gitt til mennesker uten å ha noen form for kjønnslig baktanke.»
Helge Skog: -Feedback/itromsø.no

«Når du deretter tar sats på hoppkanten med en låt som «Land Of Hearts» som virkelig slår gnister står du overfor noe som minner om bakkerekord. Platen har vært anført av nevnte «Land Of Hearts», «Losing My Mind» og «Carry What I Can», tre digitale singler som har signalisert veldig fine ting. Jeg kan ikke si annet enn at bandet innfrir.«
Erik Valebrokk: Mitt Liv Som Erik 

«Til sammen utgjør dette et ganske så imponerende stykke nedlagt arbeid, med en uvanlig stor bredde i utførelse og assosiasjoner. Det er mesterlig å kunne bekle moderne country, klassisk folk-rock og dessuten ømme kjærlige ballader.»
Magnus Von Schantz: Gaffa

Saturday City på Facebook / Spotify / Youtube

Detaljer

Dato:
10. oktober
Tid
18:00 - 20:30
Kostnad:
200Kr.

Detaljer

Dato:
10. oktober
Tid
18:00 - 20:30
Kostnad:
200Kr.