Laster Arrangementer
Stoneflower Release Party w/ Special Guest Outlasted! 3

« All Events

lørdag 17. april / 21:00

STONEFLOWER slippfest + spesielt utvalgte: OUTLASTED!

Kjøp billett / 200,- / ID 20 År! / Facebookevent / BILLETTSALG KUN PÅ TICKETMASTER

Konserten er flyttet fra 250420 og 110920! Begrenset billettsalg kun på Ticketmaster for sittekonsert med Korona-tilrettelagt bordservering! Om konserten blir utsolgt, blir det ekstrakonsert KL.18.00!

Åpningstidspunkt er flyttet til KL.21.00
Begrenset billettsalg kun på Ticketmaster for sittekonsert med Korona-tilrettelagt bordservering!
Om konserten blir utsolgt på Ticketmaster, blir det ekstrakonsert KL.18.00!

Konserten er flyttet fra 25 Apr. og 11 Sep!
Meld oss om du har videresolgt dine billetter til redplanet@gamla.no senest innen KL.12.00 på konsertdag!
Billettkjøper kan melde oss hvem hen har kjøpt billett til og ønsker å sitte i gruppe sammen med innen KL.12.00 på konsertdag.
Ankom så i gruppe sammen med billettkjøper som har kjøpt din billett.
Kontakt oss på: redplanet@gamla.no

Er du glad i deilig 80-talls inspirert rock som er mer melodisk enn vanlig hardrock, men røffere enn poprock så er dette kvelden for deg! Stoneflower og Outlasted er to av de beste bandene innenfor sjangeren AOR (Adult Oriented Rock). Dette er flunkende ny og grensesprengende musikk med klare referanser til den melodiske hardrockens gullalder 80-tallet!

 

Stoneflower slipper endelig sitt tredje album!

Etter mange år med knallhard jobbing er Stoneflower endelig klar til å slippe sitt tredje album «Finally»! Dette feirer de med å invitere til en heidundranes releasekonsert på Gamla hvor de kommer til å spille alle låtene fra skiva i sin helhet. Det blir full pakke med alle fire medlemmer pluss synth og to korister!

Tom Sennerud og Svenn Huneide har spilt steintøff melodisk AOR (80 ´s Adult Orientated Rock) med Stoneflower helt siden 1999 og de to første skivene har høstet strålende kritikker hele verden over. Album nummer to «Destination Anywhere» ble i tillegg kåret til «Årets Album 2014» i Sweden Rock Magazine. På «Finally» har de fått med seg unge lovende John Masaki på vokal og den stødige ringreven Geir Johnny Huneide på trommer.

Stoneflower Release Party w/ Special Guest Outlasted! «Stilen är tvivelsutan AOR, med en perfekt avvägning mellan lugnt och tufft och et sound som lyckats fånga både 80-talet och den moderna ljudbilden. Längs vägen kommer jag att tänka på band som Bad Habit, Toto, Boston, Styx och Richard Marx».
Ola Gränshagen (Sweden Rock Magazine)

Stoneflower på Facebook / Spotify

 

Outlasted bringer den melodiøse rocken tilbake!

Outlasted føyer seg inn i rekken av nye skandinaviske band som spiller AOR (Album Oriented Rock). Det kritikerroste debutalbumet ‘Into the Night’ ble sluppet på det australske labelet MelodicRock Records i 2016, og oppfølgeren ‘Waiting for Daybreak’ ble sluppet i 2019 på samme selskap. Albumene er blitt godt mottatt og har fått internasjonal oppmerksomhet fra land som Spania, Tyskland, Brasil, Sverige, Italia, Frankrike, Hellas m.fl.

Stoneflower Release Party w/ Special Guest Outlasted! 1

Med lang fartstid som låtskrivere og musikere tar Outlasted den melodiøse rocken inn i det 21. århundret med et moderne lydbilde, bunnsolide arrangementer og refrenger som klistrer seg til hjernen. Norges nye rockehåp setter sine buemerker på denne sjangeren gjennom et musikalsk uttrykk som kler de store scener. Man kan trygt si at det er et internasjonalt preg over både produksjonen og soundet!

Outlasted: Lasse Ingebrigtsen (bass), Odd-Børge Hansen (keyboards), Glenn Wikran (lead vocal, guitar), Andreas Jentoft (drums) and Terje Fløyli (guitar).

Outlasted på Facebook / Instagram / Spotify / Youtube

Detaljer

Dato:
17. april
Tid
21:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
17. april
Tid
21:00 - 23:30
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: