Laster Arrangementer
SUGARCANE HANGOVER +

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
fredag 24. mai / 20:00

SUGARCANE HANGOVER + PÅLS BUTIKK + INGLORIOUS RETARDS

Pris: 200,- / 20 år (ID-plikt) / Facebook-event / Billettsalg i døra fra 20.00 - Konsertstart KL.20.45
Kjøp billett

SUGARCANE HANGOVER er 4 hedninger og en pastor som sprer god stemning med fabuløst hard rølpa rock i urent trav. Omtalt som et Foo Fighters på norsk, har PÅLS BUTIKK lagt lista høyt. «Det er en del rock på norsk der ute. Alle med sin greie, men ingen som Påls Butikk» skrev musikkmagasinet disharmoni om Påls butikks siste album som de ga 8 av 10 poeng. INGLORIOUS RETARDS spiller nordnårsk pønk og består av sexuelt sinnfårvira pønkera som ikke så lengere en i bonn av en halvliter!

SUGARCANE HANGOVER

SUGARCANE HANGOVER + PÅLS BUTIKK 1

Sugarcane Hangover er et Oslo-basert rockeband som spiller hard musikk med en fabuløs eim av rølp. Med 4 hedninger og en pastor i besetningen blir det rock i urent trav, og mye god stemning. Det er som om 80-talls sleazerocken ble litt for lenge på nachspiel og begynte å kurtisere punkerne. Hvis bare snublerock hadde vært en sjanger..

Sugarcane Hangover ble startet opp for et par år siden, og har siden det spilt på scener i Oslo og på Lesja, og inntar nå Gamla! Bandet fokuserer utelukkende på egenprodusert materiale, og spilte nylig inn en 5 låters demo som ligger på Soundcloud. Medlemmene er fra Stavanger, Strømmen, Oslo og Lesja, og den musikalske bakgrunnen er minst like spredt. Resultatet må oppleves..»

Sugarcane Hangover på Soundcloud   Sugarcane Hangover på Facebook

PÅLS BUTIKK

«Det er en del rock på norsk der ute. Alle med sin greie, men ingen som Påls Butikk» skrev musikkmagasinet disharmoni da de anmeldte Påls butikks siste album til 8 av 10 vinteren 2018.

Omtalt som et Foo Fighters på norsk, har Påls butikk lagt lista høyt. Etter opprettelsen for 3,5 år siden har bandet gitt ut én EP og to album. Både førstealbumet Duft fornuften fra 2016 og andrealbumet Inn i sammenhengen fra januar 2018 fikk radiospilling både på riksdekkende og lokale radiostasjoner samt en rekke gode anmeldelser.

Soundet som flere plateanmeldelere har betegnet som særegent Påls butikk, skapes av at de bruker en rekke ulike sjangerelementer i rocken for å få frem budskapet sitt.
Påls butikk fyller dermed en ledig plass i norsk rock: den mer sjangerfrie, eklektiske rocken.

Påls butikk har holdt en rekke konserter rundt om i Norge, samt på Færøyene, og har spilt på Øyafestivalens klubbdag både i 2017 og 2018.
I desember 2018 signerte Påls butikk med plateselskapet Drabant Music. Bandet jobber nå sammen med produsent Nick Terry om et album som slippes i 2019

Påls Butikk på Spotify   Påls Butikk på Facebook    Påls Butikk på Instagram    Påls Butikk på Youtube

INGLOROIUS RETARDS

SUGARCANE HANGOVER + PÅLS BUTIKK 2

Inglorious Retards som spiller nordnårsk pønk ble starta i 2012, av sexuelt sinnfårvira pønkera som ikke så lengere en i bonn av en halvliter! Har en bøtte foll av gigs og turne-virksomhet spruta over band cven og sier mest sannsynelig vis ikke nei til gigs!

Inglorious Retards på FacebookInstagramSpotifyYoutube

Detaljer

Dato:
fredag 24. mai, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
fredag 24. mai, 2019
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200
Kategori for Arrangement: