Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.
SYLFREKT ORKESTER + MOTHER TRUDY 5
fredag 5. august / 20:00

SYLFREKT ORKESTER + MOTHER TRUDY

Pris: 200,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00, konsertstart KL.21.00
Kjøp billett

SYLFREKT ORKESTER
er et punkband som egentlig spiller klassisk rock med Pop-attitude og grenseløs dedikasjon til nordnorsk kultur, språk og livssyn!

MOTHER TRUDY
er et Oslobasert band som lefler med heftig riffbasert 70 og 80-tallsk hardrock med nyere bakoversveis!

5. august @ 20:00 23:00

200,- Kr

SYLFREKT ORKESTER
er et punkband som egentlig spiller klassisk rock med et iherdig forsøk på å ha en viss popsensibilitet. Referansene kan uansett i all hovedsak sies å være alt det beste av norsk rock fra slutten av 80-tallet og fram til i dag med Jokke, DumDumBoys, Ingenting og Oslo Ess som de tydeligste.

Lyrisk dreier det meste for Sylfrekt Orkester seg om de nære tingene som sykdom, angst, livskriser og offentlig ydmykelse. Alt levert med sarkastiske snerr fra start til slutt.

Sylfrekt Orkester dukket først opp i 2019 med singelen «Kvisekrise». To singler til fulgte før debutalbumet «Passe udugelig» kom høsten 2021. Albumet mottok hyggelige omtaler bl.a fra iTromsø som kunne fastslå at bandet var «langtifra udugelig» og puls.no som stilte det eksistensielle spørsmålet «kan vi ikke bare ha det litt gøy ?».

Dette reflekteres også i Sylfrekt Orkester som liveband, hvor det leveres høy energi og hvor banter mellom bandmedlemmene er nærmest garantert. Nytt album er igangsatt og ventes tidlig i 2022.
SPOTIFY / YOUTUBE / FACEBOOK / INSTAGRAM

MOTHER TRUDY
er et Oslobasert band som lefler med 70-og 80-tallsrock, men er ikke fremmede for å dra inn enn mer moderne sound i låtene sine.

Bandet slapp sin andre fullengder i mars 2021 og er allerede klare forstudio igjen med låter til plate nummer tre.

Siden oppstarten i 2017 har gutta fokusert på å lage tung og heftig riffbasert hardrock med liveshow som gir deg bakoversveis og lyst på mer. Det er enkelt, det er fett, det er hardt!
SPOTIFY / YOUTUBE / FACEBOOK / INSTAGRAM

© Gamla 2007-2022