Laster Arrangementer
TEMUR - SLIPPFEST FOR "SYNG" m/GJESTER!

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
torsdag 9. juni / 20:00

TEMUR – SLIPPFEST m/ FRI ENTRÈ FOR «SYNG» m/GJESTER!

Pris: Gratis,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / FRI ENTRÈ I DØRA FRA KL.20.00 - KONSERTSTART KL.21.00!
Kjøp billett

TEMUR inviterer til releasefest på Gamla torsdag 9. juni, i anledning utgivelse av sin nyeste single, «SYNG», som ble sluppet 3. juni.

TEMUR - SLIPPFEST FOR "SYNG" m/GJESTER! 1

Temur kom inn på den norske musikkscenen i 2017 med en debut av de sjeldne. Som en av de største bidragsyterne på landeplagen «Fy faen», ble Temur raskt en kjent stemme i Norge. For denne vant han Spellemannsprisen sammen med Hkeem. I kjølvannet av debuten fulgte flere sterke låter som ble til suksessrike solosingler og samarbeid med deriblant Zadeking og Turab, samt opptredener i alle Norges kriker og kroker.

Mest minneverdig var da han sto på Rådhusplassen under VG lista, og fremførte «Fy faen» foran nesten 100000 mennesker. Også ved to andre anledninger fremførte han låter på VG lista, men etter braksuksessen møtte han på flere utfordringer i møte med musikkbransjen, hvor resultatet ble en knekk i motivasjonen, som igjen førte til en pause fra musikken.

Med sitt første låtslipp på 2 år er «Syng», et verk skapt for å motivere mennesker til å tro på seg selv og gi de driv når livet er for vanskelig. Samt å lytte til de personene som er glad i deg og ønsker ditt beste. I denne tiden var det spesielt en person som ga han driv til å fortsette, og det var den største støttepartneren for de fleste, nemlig hans egen mor. Låten er derfor også skrevet som en hyllest til alle mødres om støtter, motiverer, tilgir og gir ubegrenset kjærlighet til sine barn.

TEMUR - SLIPPFEST FOR "SYNG" m/GJESTER! 2

«Syng» er som Temur sier selv «den ærligste låten jeg har skrevet, som baserer seg på situasjoner jeg nylig har opplevd. Dette er en låt som betyr veldig mye for meg, og håpet er at den får betydning og utgjør en forskjell for noen andre».

TEMUR - SLIPPFEST FOR "SYNG" m/GJESTER! 3

Denne kvelden der han samler venner og kjente til en minneverdig kveld, blir en feiring av «Syng» med flere overraskelser på scenen, og hvor publikum vil være de første som får lytte til ny uutgitt musikk fra Temur, som skal ut i 2022.

SPOTIFY / INSTAGRAM / FACEBOOK / YOUTUBE

Detaljer

Dato:
9. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
9. juni
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement: