Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
THE FACTORY + JOHANNE X
torsdag 4. november / 19:00

THE FACTORY + JOHANNE X

Pris: 150,- / ID 20 År! / Facebook-event / BILLETTSALG PÅ TICKETMASTER OG EVT PÅ DØRA, OM IKKE UTSOLGT!
Kjøp billett

THE FACTORY
lager popmusikk med elementer fra hiphop og RnB. Med inspirasjon fra artister som Bruno Mars, Charlie Puth og MAX lager de lekne og funky låter, med personlige tekster om alt fra kjærlighet til fylleangst.

Torsdag kveld 4 nov har denne Feelgood-Funk og Pop-fabrikken konsertfest for groovye massesuggerende dansebein, sammen med Pop-prinsessa Johanne X, som beskrives som nykommer da lite musikk er sluppet ennå, men helt uerfarne er hu og bandet ikke ;-)

THE FACTORY + JOHANNE X 2

De fire bandmedlemmene i The Factory har spilt sammen i over ti år og har en unik kjemi sammen. På scenen er de både energiske og underholdene, og har alltid en overraskelse i bakhånd.

WebFacebook / Instagram / Spotify / Youtube

THE FACTORY + JOHANNE X 4
JOHANNE X

er en nykommer, klar for å sette sitt første fotavtrykk på den norske popscenen. Den unge artisten og låtskrivertalentet er opprinnelig fra Gvarv i Telemark, uten av det har satt nevneverdig preg på musikken hennes.   Det har derimot det vide spekteret av hennes inspirasjonskilder, som rommer alt fra Madonna og Jan Garbarek til Eurovision.

Vi snakker altså noen perler av moderne poplåter med personlighet, pakket inn i en elegant og moderne produksjon, som allikevel fort sender assosiasjonene tilbake i tid.  Johanne er glad i kontraster, kunst, mystikk, historie og drømte både om å bli popstjerne og snekker som liten. Hun liker å fremføre låtene sine i forskjellige konstellasjoner, og denne kvelden er det duket for et nedstrippet trioformat.

Johanne har studert ved LIMPI, Lillehammer Institute of Music Production, der hun har blitt undervist av storheter som Tor Erik Hermansen (Stargate), Fred Ball og Emily Warren, for å nevne noen. For tiden jobber Johanne X med låtene som skal utgjøre hennes debutalbum.

Facebook / Instagram

Detaljer

Dato:
torsdag 4. nov, 2021
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.150

Detaljer

Dato:
torsdag 4. nov, 2021
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
Kr.150
© Gamla 2007-2022