Laster Arrangementer
THE SMILER + HELLO RADIO 3

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 6. oktober / 19:00

THE SMILER + HELLO RADIO

Pris: 200,,- / / Facebook-event /
Kjøp billett

THE SMILER spilte nylig inn sin debutskive på gården til TNT-legende Ronni Le Tekrø. Med første singelslipp 6. oktober lover høsten en rekke rockeperler på en snor fra bandet som har fylt Gamla konsertscene flere ganger tidligere. HELLO RADIO nikker bestemt mot amerikanske røtter. Med ett bein plantet i 70-tallsrocken, og det andre vasende rundt i det meste innen sjangeren «rock», leverer de en kraftpakke av et sett som treffer de som liker gode gitarriff, vrengte orgelbluss og flerstemte harmonier.

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200,- I DØRA FRA KL.19.00.
Forsalg Ticketmaster.no Kr.200 (inkl. Kr.20 bill.avg.)
FACEBOOK-EVENT

THE SMILER + HELLO RADIO 2

Nytt og nostalgisk med The Smiler.

Det er med et åpenbart nikk til nittitallet The Smiler leverer gitardrevet rock som umiddelbart føles kjent, men allikevel nytt og forløsende.

Bandet spilte nylig inn sin debutskive på gården til TNT-legende Ronni Le Tekrø. Med første singelslipp «Fields of Dirt and Gold» 6. oktober lover høsten en rekke rockeperler på en snor fra bandet som har fylt Gamla konsertscene flere ganger tidligere.

Gjøvik-/Kungsbacka-/Oslobandet har tidligere sluppet EPen Black and Grey (2014), som blant annet fikk terningkast 5 i både Scream Magazine og Oppland Arbeiderblad, og i sin omtale av bandet sa Ruben Gran på P3 at det var «Fryktelig godt å høre noe rockemusikk innimellom, fullstendig fri for pretensiøse hipster-ambisjoner.»

DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 6 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 3 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 7

THE SMILER + HELLO RADIO 5

Support for anledningen er HELLO RADIO, et fem-manns rockeband fra Gjøvik og omegn som nikker bestemt mot amerikanske røtter. Med ett bein plantet i 70-tallsrocken, og det andre vasende rundt i det meste innen sjangeren «rock», leverer de en kraftpakke av et sett som treffer de som liker gode gitarriff, vrengte orgelbluss og flerstemte harmonier.
DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 2 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 3 DARK ROAST + ANNELISE DANIELSEN 8

Detaljer

Dato:
lørdag 6. okt, 2018
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200,

Detaljer

Dato:
lørdag 6. okt, 2018
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.200,