Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
THEO MYLING + SASINIA 1
fredag 23. september / 20:00

THEO MYLING SLIPPFEST + SASINIA

Pris: 200,- / ID 20 ÅR / Facebook-event / Billettsalg i døra fra KL.20.00, konsertstart KL.21.00
Kjøp billett

23. september @ 20:00 23:00

THEO MYLING,
var før vokalist i Teddy & The Lovegang, men lager nå skummel Alt-rock/pop med gotiske, følsome vibes, og et hint av 80-tallet, han skal presentere med fullt band.

SASINIA,
er en boblete bedroom-pop artist som kjennetegnes å ha et lekent lydbilde med en indie edge.

200,- Kr

Theo Myling lager skummel Alt-rock/pop med gotiske, følsome vibes, og et hint av 80-tallet.

Etter rollen som vokalist i weird-pop trioen Teddy and the Love Gang, har han sammarbeidet med artister som Damien, Kalandra, Mörmaid, og Janos, mens han har eksperimentert med sin nye og mer personlige sound.

Med en litt farlig fascinasjon for det dystre og underbevisste, var det ikke til å unngå at det ble et gjengående tema i låtene hans.

Theo har med seg fullt band 23 September, en god blanding av gode venner han har møtt på konservatoriet i Kristiansand, og gjennom musikkmiljøet i sin hjemby, Oslo. Samt feirer han slippet av sin nye single «Still So Close» vi snart ser og hører i ny musikkvideo.

SPOTIFY / YOUTUBE / FACEBOOK / INSTAGRAM / TIK TOK

SASINIA:

Sasinia er en boblete bedroom-pop artist som kjennetegnes å ha et lekent lydbilde med en indie edge. Bak navnet har vi Maja Eline Sasinia Dønnem, en 20 år gammel jente fra Tromsø som skriver dansbar og følsomme låter.

Hun slapp sin andre singel «give in» i mai 2022 som blant annet ble anbefalt på p3 urørt og har hatt rotasjon på p3 sin radiokanal i hele sommer.

SPOTIFY / YOUTUBE / FACEBOOK / INSTAGRAM

© Gamla 2007-2022