Laster Arrangementer

« All Events

THREE SOULS: Single-slippfest med eksplosiv Funk (Ny dato pga Korona)

23. oktober @ 20:00 - 23:00

- Kr.120-Kr.180
THREE SOULS: Single-slippfest med eksplosiv Funk! 2

Three Souls´ funk-forkjærlighet for artister som D’Angelo, James Brown og Parliament-Funkadelic ender alltid i rytmisk sterke konsertfester hvor baser som 70’s grooveroots, swinger med Jazz, Rock og spontanitet. Fredag 20. Mars slipper de singelen «State of Mind», som skal markeres med en kveld du sent vil glemme ;-)

I 2015 ble en gjeng på 14 og 17 år spurt om å spille på en liten scene i sentrum av Oslo. Tenåringene med allerede nokså stor musikalsk bakgrunn og en forkjærlighet for artister som D’Angelo, James Brown og Parliament-Funkadelic samlet sammen de nødvendige musikerne for å kunne spille den ene konserten. Det som da var ment å være et engangstilfelle har siden vært den upolerte og ufiltrerte funk-maskinen Three Souls.

Three Souls har siden den gang spilt store show på ulike scener som Sentralen, Rockefeller, John Dee, samt fylt opp Jacob Kirke, og har blitt mest kjent for sine energiske show og gjennomførte låter. Stilen er basert på 70’s grooveroots spedt på med jazz, rocketrøkk, og spontanitet. Three Souls har siden start holdt et sterkt vintage-image, og bygger på en arv der distansen mellom band og publikum minkes så mye som mulig.

THREE SOULS: Single-slippfest med eksplosiv Funk!

I 2020 avventer Three Souls en oppvåkning i form av nye konserter, og ny musikk i form av singler, men også sin debutplate. Den 20. Mars slippes singelen «State of Mind», og dette skal markeres med en feststemt kveld en sent vil glemme.

I bandet finner vi Konstantin Ellingsberg Helmers (gitar), Mikkel Bjørneboe Brændsrød (bass), Olve Gravklev (trommer), Lars Fauchald Hartmann (saksofon), Henrik Smelhus Sjøeng (trompet), Jørgen Bjelkerud (trombone) og Sem Petros (vokal).

Three Souls på Facebook / Instagram / Spotify 

Detaljer

Dato:
23. oktober
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.120-Kr.180
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
23. oktober
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.120-Kr.180
Kategori for Arrangement: