Laster Arrangementer
TIGER CITY JUKES + FORHÅNDBESTILL.NO FEIRER VINYLUTGIVELSEN "LIVE PÅ ARTILLERIVERKSTEDET"

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.
lørdag 7. mars / 19:00

TIGER CITY JUKES + FORHÅNDBESTILL.NO FEIRER VINYLUTGIVELSEN «LIVE PÅ ARTILLERIVERKSTEDET»

Pris: 250,- / ID 20 År! / Facebook-event / Dørene åpnes med billett og platesalg KL.19.00
Kjøp billett

Lørdag 7. mars 2020 kliner Blues-modernistene Tiger City Jukes til med vinylutgivelse i dobbelt-LP og gatefold format, av albumet «Live I Artilleriverkstedet» og har slippkonsert for dette på Gamla Konsert & Scene. Lanseringen gjøres mulig av artistpromobyrået NPS Medias Forhåndsbestill.no. Forhåndbestillingsperioden gikk ut 4 mars, men skiva signeres og selges og på konsertkvelden fra KL.19.00. Konsertstart KL.20.30!

TIGER CITY JUKES + FORHÅNDBESTILL.NO FEIRER VINYLUTGIVELSEN "LIVE PÅ ARTILLERIVERKSTEDET" 4

FORHÅNDBESTILL EKSLUSIV VINYL OG KONSERTBILLETT HER INNEN 4 MARS ELLER BESTILL OG KUN TIL DIN POSTKASSE!
Pakken inneholder følgende: * Eksklusiv signert dobbelvinyl (180 g) *
Konsertstart KL.20.30.

NB! Tilbudet avsluttes rett i forkant av konserten og varer ut onsdag 4 mars. Forhåndbestill.no er levert av NPS Media og deres underselskap NPS Music som tilbyr en rekke tjenester artister og band trenger for profesjonell utgivelse av deres musikk.

«Live i Artilleriverkstedet» er Tiger City Jukes’ syvende plateutgivelse som ble sluppet på det digitale markedet i juli i år, men nå skal albumet ut på vinyl. Det hele skal feires på Gamla i Oslo lørdag 7. mars, og her kan du sikre deg både en signert vinyl og 1 stk. billett til denne legendariske kvelden.

Platen ble, som navnet tilsier, spilt inn live i Artilleriverkstedet i Horten den 1. september 2018. Formålet med konserten var å gjenskape noe av stemningen fra bandets forrige studioutgivelse, «Moonlight Crying». Bandet ble for anledningen utvidet fra det vanlige kvartettformatet til ni musikere på scenen og resultatet ble en dampende energisk konsertopplevelse denne septemberkvelden.

Ut i fra dette kan du nå få tolv låter og en time fantastisk musikk fra Tiger City Jukes på vinyl. Dette blir en dobbel 180 g LP med en dobbel dose sumpete, energisk tigermusikk.
ikke nok med det; i denne pakken får du også 1 stk. gjestelisteplass til vinyl-release lørdag 7. mars 2020, på Gamla Scene i Grensen 1, midt i Oslo sentrum.

For å sitere Gunnar Svensson i Bluesnews nr.111: «Hatten av for et band som har klart å fornye seg samtidig som de hedrer fortida. Dette er ingen museumsvoktere, men et band som bruker bluesen som grunnmur for å bygge et nytt hus.»

TIGER CITY JUKES + FORHÅNDBESTILL.NO FEIRER VINYLUTGIVELSEN "LIVE PÅ ARTILLERIVERKSTEDET" 3

Tiger City Jukes har vært i aktivitet siden 1995, og har flere kritikerroste plateinnspillinger på samvittigheten. Musikkstilen er i de senere år vridd over fra tidligere års shuffle- og swingbasert blues mot et mer sumpete rockeuttrykk i dag. Plata Moonlight Crying (2012), er et eksempel på dette, med musikk litt på siden av den ordinære bluessjangeren. All musikken ligger tilgjengelig for strømming på nett, og linker til spillelister ligger tilgjengelig på vår hjemmeside.
Bandet turnerer nå som en kvartett med Knut Eide og Harald Stokke i front, og med Espen Moen bak trommene. Bassistrollen har i det siste året vært delt litt mellom Atle Rakvåg og Helge Hovland, for å få logistikken til å gå opp.

Tiger City Jukes på Web / Facebook / Instagram / Spotify / Youtube

 

Detaljer

Dato:
lørdag 7. mar, 2020
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
lørdag 7. mar, 2020
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
Kr.250
Kategori for Arrangement: